medipolde doğum fiyatlarını konuşan oldu mu aramızda?
diğer özel hastanelere göre ucuz diyorlar ama ne kadar ucuz acaba?
bir de normal doktor yada doçent oolması farkediyormudur.
Bende Medipol Üniversitesi Uzman doktor Derya YAŞAR ' a gidiyorum şuan a kadar herşey çok güzel dilerim bundan sonrada öyle olur ama şuan da ona giden var mı gebelikte yada doğuma ve varsa memnuniyet derecesi nedir.?
ikili test için 70 tlTahliller (rutin olanlar) 300 küsür lira gibi bi rakam tutuyor ama devlette yaptırıp doktorunuza götürme şansınız var.
Gelinimiz Derya Yaşar a gidiyor çok şeker bir doktor. Çok memnunuz.
15 gün sonra ikili teste gidicez. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
Bende Medipol Üniversitesi Uzman doktor Derya YAŞAR ' a gidiyorum şuan a kadar herşey çok güzel dilerim bundan sonrada öyle olur ama şuan da ona giden var mı gebelikte yada doğuma ve varsa memnuniyet derecesi nedir.?
Canım merhaba bende Medipole gidiyorum bikaç doktor denedm ama henüz beni tatmin edeni bulamadım Derya Hanımı denemk istiyorum bikaç sorum olcak
1) Cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendin ?
2) 2li ya da 4lü teste kendimi baktı radyolojiye mi yönlendirdi?
3) ve bugüne kadar olumsuz birşey yaşadınmı
Bende gebelik öncesi bi sağlık muayenesinden geçmek için neşe hayırlıoğluna gideceğim ve oldukça heyecanlıyım nasıl ilgili bi doktorlar mı karşılaşırım diye. Senin yorumun içimi rahatlatın. Hala neşe Hanım'a devam ediyor musun ve hamile misin merak ettim bilgilendirirsen sevinirim:)Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;
SGK'lı olanlar için;
Normal Doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + Yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira
Sezaryen Doğum --> 2 gece yatış + Doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + Yemek = 1250 Lira
Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...
Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence
bu cumartesi öğrendim fiyatları
medipol megada muayeneler ücretsiz doç dr 50 tl
normal doğum 550 tl
sezeryan 1250 tl
kendi doktorunuzu isterseniz 300 tl ek ücret istiyorlar
arkadaşlar lebriz hale aktün şuan orada görev yapıyormuş
bunu duyar duymaz havaya uçtum resmen, gebeliğimin ilk aylarında doktorum oydu
kendinden emin, tecrübeli ve işini çok iyi bilen biri
ben son zamanlarda başka doktora gidiyordum bazı sebeplerden dolayı
gebeliğimin 30. haftasındayım, harıl harıl doktor ve hastahane arayışındaydım
şuan hiç düşünmeden bu hastahanede hale hanımla doğum yapmaya karar verdim
bende geçen hafta ilk defa lebriz haleye gittim ilgisiz gibi geldi ama 1 defada yargılamak istemiyorum benimde kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?