• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

o zorunlu sezeryan fiyatı canım
isteğe bağlı olandan daha fazla alıyor hastahaneler
çünkü devlet karşılamıyor

ben medipolün isteğe bağlı sezeryan yapacağını zannetmiyorum
ben normal istiyorum ama gebelik şekerim var ve plesanta önde dedi doktorum eğer sezeryan gerekirse tabii ki mecburen yaptıracağım ama açıkcası medipolün sezeryan gerektiği halde normalde ısrar etmesinden korkuyorum bu haftasonu gittiğimde iyice konuşacağım bu konuyu

ben medipolün isteğe bağlı sezeryan yapacağını zannetmiyorum
ben normal istiyorum ama gebelik şekerim var ve plesanta önde dedi doktorum eğer sezeryan gerekirse tabii ki mecburen yaptıracağım ama açıkcası medipolün sezeryan gerektiği halde normalde ısrar etmesinden korkuyorum bu haftasonu gittiğimde iyice konuşacağım bu konuyu

mm bilemiyorum canım
ben de vertigo hastasıyım, sancılar sırasında atak geçiririm diye korkuyor eşim
bu yüzden direkt sezeryan ol diyor bana. Ama ben normal doğumu çok istiyorum
ben de bu haftasonu gittiğimde konuşucam bunu inş

Son düzenleme:
o zorunlu sezeryan fiyatı canım
isteğe bağlı olandan daha fazla alıyor hastahaneler
çünkü devlet karşılamıyor

Canım, bu hastanede sezaryen fiyatı sabit, zorunlu/isteğe bağlı fark yok yani :34:

Son düzenleme:
Merhaba Nesekus, ben de Suna Hanıma gittim. İlk zamanlar kontrollerin ayda bir olacağı için her muayeneye gittiğinde muayene ücreti ödersin(Suna Özdemir'de).Kontrol süresi 10 gün. 10 gün içinde gittiğinde tekrar ödemezsin. Ayrıca dediğin gibi kontrollerde ultrasonla bakıyorlar çok farklı şeyler bekleme yani. Ben şuan operatör doktorlardan birine gidiyorum. Sırf doğum için Doçent olsun demiştim ama doğuma da kendi doktorunun girme ihtimali az bu nedenle açıkcası çok da farketmiyor. Kontrol aynı kontrol.

vermiş oldugun bilgiler için çok tesekkürler tatlım.
Medipol Neşe HAYIRLIOĞLU na gittim hersey yolunda bir sorun yok çok şükür.Kalp atışlarını duyduk:)
Doktorda bence çok tatlı....

evet canım gittim cumartesi günü ve beni artık her hafta çağırıyor bende şeker çıktığı için yarın nst için gideceğim cumartesi de yine kontrol için...

Hadi ya mesajını yeni gördüm ben de dün kontrole gitmiştim belki de karşılaşmışızdır :))) ben de artık 10 günde bir gidicem kontrole ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah kaç kilo olmuş ufaklık bu arada senin kız mıydı erkek mi??

Hadi ya mesajını yeni gördüm ben de dün kontrole gitmiştim belki de karşılaşmışızdır :))) ben de artık 10 günde bir gidicem kontrole ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah kaç kilo olmuş ufaklık bu arada senin kız mıydı erkek mi??

hayırlısı inşallah canım benim bebeğim kız ve 2400gr olmuş seninki ne kadar?

kızlar ben de hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri medipole gidiyorum, Suna özdemir'e.

sadece bir defa rapor almak için Derya yaşara muayene oldum, ondan da çok memnun kaldım. rapor yazmak için usulen bakmış olmasına rağmen iyiydi.
Suna hanım da iyi her sorunu yanıtlıyor, açıklayıcı konuşuyor hatta baba adayına daha fazla şey açıklıyor :) ama ben 50tl lik fark göremedim, aynı ölçümleri vs. derya hn da yaptı.

ama burda okuduğum kadarıyla doğum anında mesai saatinde değilde Suna hn. giremiyormuş, o nedenle acaba bundan sonra derya hn ile devam etsemmi diye düşünüyorum. hem ücretsiz hem kesinlikle daha az yoğundur. çünkü suna hanıma hiç istediğim saate randevu alamadım, hep yoğun ayrıca birkaç kere birgün öncesinden arayıp randevuyu ertelediler, acil ameliyat çıktığı için...

bir de birşey sormak istiyorum.

şeker yükleme testi sgk fiyatı ne kadar bilginiz var mı? bu hafta yaptırmam gerekiyormuş da...

bugun ikili test ıcin gittik
hale hanım amelıyata girmiz o yuzden nese hanıma gittik cok ılgiliydı ve samımıydı
bundan sonra kendısını gitmeyı dusuyorum

Merhaba,
Bende düne kadar evime yakın ve yeni hastane diye medipol megaya gidiyordum. İlk açıldığında Derya yasar da muayene olmaya başladım. Ama çok pişman oldum ve doğumuma suan 1 hafta var ve korkup güvenmediğim için dün medistate de sadiye Eren e gittim. İnşallah doğumumu orada yapacagım. Medipole ilk gittiğimde ilgi alaka doktordan çok iyiydi memnun kaldığım için tercih etmiştim fakat suanda ücretsiz olmasından dolayı çok kalabalık ve doktorlar devlet hastanesinde bile daha ilgilidir diye düşünüyorum. Personel yeni ve bir cogu ilk defa çalışıyor. Dogumhanenin olduğu katta nst ye bağlanıyorum her seferinde odada unutuyorlar beni. Kendim çıkartıp danışmaya gidiyorum. Doğumda çocukla ilgili yada acemiliklerine gelecek en ufak bir hata bebeğimi yada beni riske atabilir. Çok büyük yatırım yapmışlar evet fakat hastanenin oturması için en az 6ay var.
Ayrıca bebeğimde gelişim geriliği görüp hamileliğim son zamanlarını zehir ettiler emin olmak için farklı yerlerde farklı doktorlara gittiğimde verilen degerler medipoldekinden çok farklı çıktı (dolplerime bakıldığı halde). Hiç sorun olmadıgı halde bir dunya esim ve ben üzüntü yasamisiz. Gebelikte tek bir doktor ve sizinle doktorun birinizi tanıması çok önemli. Özellikle son günlerde ben çok korktuğum için doktor destegine ihtiyacım vardı. Bu formdaki sadiye erenin yorumlarına bakarak gittim ve icim suan çok rahat. Doktorumdan hastaneyede çok güveniyorum. Son dakika benim gibi sorun yaşamamanız için iyi duşunun derim.

Merhaba arkadaşım, burada yazanların canını sıkmak istmem ama doktor şans işi sanıyorum bende hamileliğimin 7.aynda evime yakın diye medipol megaya gitmiştim fakat banada gelişim geriliği var dediler ve neredeyse 2 ayımı zindan ettiler neredeyse oradaki tüm doktorlara gitmiştim suna hanım hariç sına hanım betül hanımla dopler yapmıştı derya hanım neşe hanım v.s hele neşe hanım hemen doğuma almamız lazım istemezseniz imza atmanız gerekiyor falan dedi bende kendi doktoruma da devam ediyordum onların doğum yaptırmak istediği tarihten neredeyse 1 ay sonra doğum yaptım psikolojimi yerle bir ettiler hergün ayrı bir stresle uyanıyordum tabi bu strese daha fazla dayanamayıp 36+2 de suyumun gelmesi yüzüne sezeryanla doğum yaptım kendi doktorumla seninle aynı şeyleri yaşamışız sanıyorum.

Merhaba arkadaşım, burada yazanların canını sıkmak istmem ama doktor şans işi sanıyorum bende hamileliğimin 7.aynda evime yakın diye medipol megaya gitmiştim fakat banada gelişim geriliği var dediler ve neredeyse 2 ayımı zindan ettiler neredeyse oradaki tüm doktorlara gitmiştim suna hanım hariç sına hanım betül hanımla dopler yapmıştı derya hanım neşe hanım v.s hele neşe hanım hemen doğuma almamız lazım istemezseniz imza atmanız gerekiyor falan dedi bende kendi doktoruma da devam ediyordum onların doğum yaptırmak istediği tarihten neredeyse 1 ay sonra doğum yaptım psikolojimi yerle bir ettiler hergün ayrı bir stresle uyanıyordum tabi bu strese daha fazla dayanamayıp 36+2 de suyumun gelmesi yüzüne sezeryanla doğum yaptım kendi doktorumla seninle aynı şeyleri yaşamışız sanıyorum.

bu hatalar sanırım ultrason cihazlarının yetersizliğinden kaynaklanıyor tıpkı devlet hastanesindeki gibi ultrason cihazı net değil pek ben ilk başladığım doktoruma da devam ediyorum ve onun söylediklerini daha önemsiyorum açıkcası ancak çalıştığı hastanenin doğum fiyatlarını yüksek bulduğum için medipole devam ediyorum doğum aşaması ve sonrası için kafama takılan birkaç konu var bu gittiğimde onları da her iki hastaneyle konuşup ondan sonra kesin kararımı vermek istiyorum bu söyledikleriniz iyice kafamı karıştırdı

bugun ikili test ıcin gittik
hale hanım amelıyata girmiz o yuzden nese hanıma gittik cok ılgiliydı ve samımıydı
bundan sonra kendısını gitmeyı dusuyorum

kıslar tekrar merhaba :)

ben 12.hafta içerisindeyim neşe hn bizden kızamık testi istedi.onu yaptıracagız fakat sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş.

bir de siz bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

çok teşekkürler canlar

kıslar tekrar merhaba :)

ben 12.hafta içerisindeyim neşe hn bizden kızamık testi istedi.onu yaptıracagız fakat sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş.

bir de siz bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

çok teşekkürler canlar

merhaba

ben kızamıkçık (rubella) testini sıradan bir tıp merkezinde yaptırmıştım, ertesi gün verdiler sonucu. yanında başka testler de istemiş olmasın? bir sürü var çünkü...

ben de suna hn.a gidiyorum, 17.haftada öğrendik cinsiyeti, öncesinde tam göremedim demişti biz de söylemeyin ozaman demiştik :)

hayırlı olsun bu arada, sağlıkla kavuşuruuz inş. hepimiz.

Back