medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

kızlar merhaba..
ben de 1 aylık hamileyim ve doktor arayışı içindeyim..ilk hamileliğim ve çok korkuyorum..çevremdekilere doktor soruyorum herkes ayrı bişey söylüyor..hergün nette araştırma yapmaktan kafayı yiyecem nerdeyse..medipol hastanesini düşünüyorum ağırlıklı olarak..Burda okuduklarımdan kafamda Suna hanım fikri oluştu. Hande hanıma giden bir arkadaşım var o da onu tavsiye ediyor. öyle kaldım işte..bugün yarın gitmem lazım doktora..ama karar veremiyorum..hangi hastane hangi doktor...bana yardım edin..

medipol mega hastnesinde neşe hayırlıoğluna giden varmı memnunmusnz?

Merhaba pembekalp sana tavsiyem ilk önce hastaneye sonra doktora karar ver. Eğer Medipole karar verirsen doktor seçeneğin bol olacak. Ben de ilk olarak Suna Hanıma gitmiştim. Daha sonra başka birine daha sonra da bir başkasına içime sinene kadar değiştim yani. Bence sen de öyle yapabilirsin. Çünkü herkesin doktorundan beklediği farklı olabiliyor. Henüz hamileliğinin çok başındasın, seçim için bol vaktin var anlayacağın. Acele etme hangisi içine sinerse onu seç. Çünkü doğum tamamen güvene dayalı, doktoruna ne kadar güvenirsen o kadar rahat oluyorsun. Çok şükür ben sonuna geldim sayılır. Darısı başınıza...

teşekkürler canım..sanırım bu iş deneye deneye oluyor. çünkü çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor..kendini rahat hissedene kadar doktor değiştir diyolar..ben de denemeye başlıcam

teşekkürler canım..sanırım bu iş deneye deneye oluyor. çünkü çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor..kendini rahat hissedene kadar doktor değiştir diyolar..ben de denemeye başlıcam

Merhaba cnm ben de Medipole gidiyorum Banu Hocaya Suna Hanım da Doç mu acaba ? Bir de ben çekiniyorum yani mesela ne dicem ki doktoruma ben bundan sonra şu doktorla mı devam etmek istiyorum dicem ya da doktor değiştiren arkadaşlar nasıl yapıyo :S

yok canım kimseye bişey söylemene gerek yok bir dahaki randevunu direk başka doktora alıyorsun o kadar.Banu hanımdan memnun değilmisin bende o doktoru merak ediyordum ona giden kimse bulamadım.Suna hnmda doc. ayrıca.

yok canım kimseye bişey söylemene gerek yok bir dahaki randevunu direk başka doktora alıyorsun o kadar.Banu hanımdan memnun değilmisin bende o doktoru merak ediyordum ona giden kimse bulamadım.Suna hnmda doc. ayrıca.

Zaten ben de o yüzden bi tuhaf oldum cnm nerdeyse tüm forumları okuyorum Medipole gidenlerin hiçbiri Banu Hocaya gitmiyor :) Dedim acaba hani ücretli olduğu için mi yoksa bi nedeni mi var tercih edilmemesinin. o yüzden Suna Hanımı sordum genelde onun ismini görüyorum çünkü.Uzman mı Doçent mi Suna Hanım ? Banu Hanıma gelince gayet hoş biri pozitif de özgeçmişini de inceledim oldukça iyi gözüküyor bu c.tesi ikili teste gidicem yani 3. gidişim olcak o yüzden emin olamıyorum ki bir de ilk hamileliğim iyi doktor nedir onu tam olarak bilmiyorum :S

ben de değiştirdim doktorumu,direk başka doktordan randevu aldım birşey söylemedim değiştirdiğim doktoruma,aslında ayıp oldu ama zaten 2-3 defa gitmiştim en baştan beri gittiğim başka bir hastanedeki doktorumu doğum fiyatlarından dolayı değiştirmek zorunda kalınca ve doğum yapmayı düşündüğüm bu hastaneyi söyleyince kendisi bir doktor arkadaşını tavsiye etti biz de ona başladık,eğer doğuma daha önce gittiğim doktor gelirse de çok mahcup olurum ama(

Canım genelde suna hanıma gidiyorlar bende banu hamına bir kere gideyim diyordum ama giden kimseyi göremeyince herhalde başka bir Medipolde sandım.Suna hanımda doçent canım banu hanım gibi.Ben Hale hanıma gidiyorum muayenem 5 dk sürüyor diyebilirim değiştirmek istiyorum ama bir yandanda kadına güveniyorum ama ilgisiz işte yaa hastasını nazlamıyo hiçç :))Banu hanımın muayenesi ne kadar sürüyor sorduğun sorulara uzun cevap veriyor mu :)

Banu Hanım uzun bakıyor ve her sorduğuma da cvp veriyor cnm sadece geçen gittiğimde bebişimin kalp sesini dinlemek istedim o esnada içerde başka doktor vardı onla konuşuyordu duymadı mı yoksa dinletmek mi istemedi çok emin olamadım Dediğin gibi insan istiyor ki çok ilgilensin her dediğini yapsın ben de o moddayım o yüzden de acaba bir de başka bir hoca mı denesem diye düşündüm neyse o zaman C.tesi ikili testimi yaptırırken kesin olarak kararımı vereyim :)) sizlerlede paylaşırım :) Bi de Suna Hanımın soyismi neydi acaba bir de onun özgeçmişini inceliyim

Ya sen birde para veriyosun ben bedava giriyorum 14 haftalıkken cinsiyetini bile soramadım jet doktoruma :) Medipol meganın sayfasına gir bak cnm soyadını bilmiyorum açıkçası Neşe hanımı çok övüyorlar ilgi konusunda,valla canım benim evimin üstünde tıp merkezi var bir medipole bir ona gidiyorum,tıp merkezindeki doktordan acayiip memnunum.Benim ikizlerim olacak tek olsaydı medipole gitmezdim zaten şimdi erken doğum riskine karsı ne olur ne olmaz büyük bir hastane diye gidiyorum.Sende bir bak bakalım içine sinene git sonra kafanda hep soru işaretleri kalıyor.

Buldum cnm Suna Hanımın özgeçmişi Banu Hanım kadar kabarık gözükmüyor ama belli de olmaz tabi ozaman ben bir de Neşe Hanımı araştırayım :)) Doğru diyosun valla hadi bakalım hayırlısı :) çok teşekkür ederim önerilerin için

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, Suna hanımın soyadı Özdemir. Ben ilk ona gittim ama şuan Nagihan Kaya'ya gidiyorum. Dediğim gibi herkesin doktorundan beklediği farklı olabiliyor. Ne yazıkki şu durumda tek bilgi yetmiyor bize aynı zamanda ilgi de istiyoruz haklı olarak :) Şuan 38. haftasında olan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sizler daha yolun başındasınız acele etmeyin ve kafanıza uyan doktoru bulana kadar aramaya devam edin

öyküm bende medipolde hale hanıma gidiyorum ama kararsızım sen hangi doktora gidiyorsun?

Bende Hale hanıma gidiyorum sen memnun kaldın mı

bi arkadaşımın tavsiyesiyle hale hanıma gitmeye başladım ama çok kısa sürüyor muayeneleri ve bu süre yeterlimi diye düşünmeden edemiyorum 3 kere oldu gidiyorum ve doğumda çok yaklaştı ters olduğu için şubat başı kesin ama ben emin olamıyorum :S

Evet muayeneleri çok kısa gerçekten bende bundan rahatsızım birde fazla dinlemiyorum hastasını.Benim ablama 3 hafta önce sezeryan yaptı memnun kaldı ama ben bilemiyorum.Senin doğumunda cok yaklaşmış bence güven Hale hanıma bu saatten sonra doktor değişme

benimde büyük ihtimalle sezeryan peki ablanın sezeryan öncesi ve sonrası doktorun ilgisi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…