• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Kızlar ayrıntılı ultrason da Allah korusun ters bi durum olursa müdahale edilemiyormus zaten değil mi doktorum herseyi normal gorunuo yapmasan da olur dedi
Evet canım anne karnında müdahale olmuyo ama bebeğin doğumunda tedbirli oluyosun inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Selam kizlar 16 haftalik hamileyim.suanda vitalde dalga beye gidiyorum 2 seferde medicen a gittim aslunda ordada doc.yard.vardi zuleyha hnm .iyiydi ama doguma hep baskalarinin girdigini duydum .karasizim vitalde de dr,dan memnunum ama hastane yetersiz gibi duruyo sanki.birde medipol bana daha yakin dr. duygu isil hnmi cok methettiler ama yasi genc sanirim tecrubesi nasil bilemedim , birde dogum fiyatlari 4 bin gibi duydum arkadasim gidiyor ,sizce nasil suan gidipte bilgisi olan varmi ucretlerden ssk li muane ve dogum fiyatlari kac tl dir acaba?

Selam kizlar 16 haftalik hamileyim.suanda vitalde dalga beye gidiyorum 2 seferde medicen a gittim aslunda ordada doc.yard.vardi zuleyha hnm .iyiydi ama doguma hep baskalarinin girdigini duydum .karasizim vitalde de dr,dan memnunum ama hastane yetersiz gibi duruyo sanki.birde medipol bana daha yakin dr. duygu isil hnmi cok methettiler ama yasi genc sanirim tecrubesi nasil bilemedim , birde dogum fiyatlari 4 bin gibi duydum arkadasim gidiyor ,sizce nasil suan gidipte bilgisi olan varmi ucretlerden ssk li muane ve dogum fiyatlari kac tl dir acaba?

Fiyatlar doktora göre değişiyor. Benim gittiğim doktor ssklı ücreti 80 lira muayene ücreti doğum normal 950 sezeryan 1950 denmişti. Gece kendi doktorunu istersen ek ücreti var her doktor gelmiyor doğuma. Aklıma gelenler bunlar

Fiyatlar doktora göre değişiyor. Benim gittiğim doktor ssklı ücreti 80 lira muayene ücreti doğum normal 950 sezeryan 1950 denmişti. Gece kendi doktorunu istersen ek ücreti var her doktor gelmiyor doğuma. Aklıma gelenler bunlar

Dr,adi ne canım,b3n 4000 tl duydum sezaryanida cok gelmisti bana ,birde muane dugum dr,gelsin istiyorum doguma ,ilk gebeligim cok korkuyorum ,ek ucreti odeyincexemi gelmiyorlarmis,?

Dr,adi ne canım,b3n 4000 tl duydum sezaryanida cok gelmisti bana ,birde muane dugum dr,gelsin istiyorum doguma ,ilk gebeligim cok korkuyorum ,ek ucreti odeyincexemi gelmiyorlarmis,?

Benim doktorum tüp bebek bölümünde canım günseli Özdemir. Muhasebeye gittiğinde orası fiyatlandırma bilgisi veriyor. Doçent olan doktorların ücretleri daha yüksek duyguduğun fiyat odur. Her doktor gelmiyor dediler gece gelenler içinde ek ücret ödemesi yapılıyor.

Burada suna Hn sormustum pek bilgi alamadım ben gittim ilgili sicak kanli Güzelce aydınlatan bi doktor belki benim gibi arayis içinde olanlar olur bilginize

Zaten sezaryen olacaksanız Medipol iyi bir seçenektir gerçekten, Nagehan hanımda ikinci çocuğumu malesef sezaryen doğumla dünyaya getirdim. Dr hanım güleryüzlüdür, nispeten ilgilidir, tahlillerimi hep devlette yaptırdım, sorun olmadı tabiki. İlk doğumumu medical park fatihte normal olarak yaptığım için ikinciyi de öyle umuyordum ancak işler yolunda gitmedi, 40+5'e kadar bekledik benim isteğim üzerine. Rutin kontrol için ve de bebeğin hareketlerini çok az hissettiğim için gittiğimde nstde kalp atışları çok yavaş çıktı, dr da ben seni artık bırakamam diyerek beni yatıracağını söyledi. Daha uzun bir nst ile birlikte yatışım yapıldı, açılmam 2 cmdi, gece sancılarla birlikte 5 cm'e kadar çıktı ama sonra durdu. Nagehan hanım ilk muayeneden itibaren bebeğin kanala yüzüyle girdiğini söylüyordu ama gece sancılarla beraber kontrolü yapan dr normal geldiğini söylemişti. Sancıların bir gelip bir durması zaten normal değildi, ilk doğumum olmadığı için anlıyordum. Ertesi güne kadar bekledim, suni sancıyı kabul etmedim, 8 cm açılmam olduğu halde bebek yüzüyle kanala girdiği için acil sezaryene alındım kendi drum tarafından. Sonra çok pişman oldum yatışı kabul edip bir başka doktora daha görünmediğim için. İçimde bir şüphe olarak kaldı ama doğru söylediğine de eldeki tecrübelerimden ötürü inanıyorum yine de. Tek eksiği şu an genel olarak kadın doğum doktorlarının en ufak aksilikte hemen sezaryene yönlendirmeleri. Bu çok önemli aslında, normal doğum için şartları zorlamıyorlar malesef. Sezaryen doğum yaptıktan sonra sezaryeni araştırırken Dr Hakan Çokerin sayfasına rastladım, onun yazıları çok etkiledi beni, inşallah üçüncü çocuğum olursa doğal doğum yapmak istiyorum hem de ssvd olarak. Bayanlar lütfen sizler de doğumunuza sahip çıkın, basit nedenlerle sezaryeni kabul etmeyin, başka bir drdan da mutlaka görüş alın. İstanbulda doğal doğum yaptıran doktorlar da var, isimlerine keşkesiz doğum merkezleri sayfasından ulaşabilirsiniz. Biri de Şule Selmandır mesela. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

Merhaba Hanımlar. 24 haftalık gebeyim . Doğum ücretlerinden ötürü farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Medipol Mega da Lebriz Hale Aktün Taner ve ya Derya Yaşar ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Merhaba Hanımlar. 24 haftalık gebeyim . Doğum ücretlerinden ötürü farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Medipol Mega da Lebriz Hale Aktün Taner ve ya Derya Yaşar ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Gebeliğin hayırlı olsun dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Lebriz hanıma şubat ayında tüp bebek yöntemiyle gebe kaldığımda gittim. 7 haftalık bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş ama bunu kendisi bir türlü farkına varamadı beni sürekli oyaladı. 1 hafta sonra gel küçük bu bebek diyip durdu. 1 hafta sonra gittiğimde niye şimdi geldin ben sana haftaya gel demiştim diye tersledi. Bende dedim ki bugün sizin sabahtan ameliyatınız vardı ve beni bu yüzden bu satte çağırdınız dediğimde sesini çıkaramadı. Varmıydı ameliyatınız dedim evet dedi ee dedim. Neyse yine baktı geçen haftaki ölçtüğü crl boyuyla aynı şeyi söyledi. Dedim ki geçende böyle söylediniz bu sefer yanındaki yardımcılarına kızdı yanlış şeyi anlamışsınız ben onun boyutunu söylemedim dedi falan. Çok yüksek sesle konuşuyor dışarıda bekleyen insanlarda rahat duyuyor. Dominant bir kadın. Sırf yard.doçent infertilite üzerine çalışması var diye gittim. Sonuçta zor bulduğum bi bebekti. Aynı gün kendi tüp bebek doktoruma gittim ve kalp atışı yok 1 hafta öncesinde kalmış bebeğim kürtaj oldum. Belki benim şansımaydı bilmiyorum. İnşallah memnun kalırsın. Şimdi yine gebeyim daha çok yeni. Hastane çok mükemmel. Büyük ihtimal oraya gideceğim ama kesinlikle farklı bir doktora. Bol şans dilerim.

Gebeliğin hayırlı olsun dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Lebriz hanıma şubat ayında tüp bebek yöntemiyle gebe kaldığımda gittim. 7 haftalık bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş ama bunu kendisi bir türlü farkına varamadı beni sürekli oyaladı. 1 hafta sonra gel küçük bu bebek diyip durdu. 1 hafta sonra gittiğimde niye şimdi geldin ben sana haftaya gel demiştim diye tersledi. Bende dedim ki bugün sizin sabahtan ameliyatınız vardı ve beni bu yüzden bu satte çağırdınız dediğimde sesini çıkaramadı. Varmıydı ameliyatınız dedim evet dedi ee dedim. Neyse yine baktı geçen haftaki ölçtüğü crl boyuyla aynı şeyi söyledi. Dedim ki geçende böyle söylediniz bu sefer yanındaki yardımcılarına kızdı yanlış şeyi anlamışsınız ben onun boyutunu söylemedim dedi falan. Çok yüksek sesle konuşuyor dışarıda bekleyen insanlarda rahat duyuyor. Dominant bir kadın. Sırf yard.doçent infertilite üzerine çalışması var diye gittim. Sonuçta zor bulduğum bi bebekti. Aynı gün kendi tüp bebek doktoruma gittim ve kalp atışı yok 1 hafta öncesinde kalmış bebeğim kürtaj oldum. Belki benim şansımaydı bilmiyorum. İnşallah memnun kalırsın. Şimdi yine gebeyim daha çok yeni. Hastane çok mükemmel. Büyük ihtimal oraya gideceğim ama kesinlikle farklı bir doktora. Bol şans dilerim.

Teşekkürler canım. Bebeğin hayırlı olsun. Ben Medicana Haznedar Savaş Bekir Aksoy a gidiyorum genel olarak memnunum ama bu hastane ile aralarında fiyat farkı var. Bu hastane için doktor tavsiyesi arıyorum. Nagihan ve Suna Hanım çok yoğunlar.

Teşekkürler canım. Bebeğin hayırlı olsun. Ben Medicana Haznedar Savaş Bekir Aksoy a gidiyorum genel olarak memnunum ama bu hastane ile aralarında fiyat farkı var. Bu hastane için doktor tavsiyesi arıyorum. Nagihan ve Suna Hanım çok yoğunlar.
Ben lebriz hanma 90 tl ödedim. Ama doğum fiyatları hakkında hiç bilgim yok. Hastane on numara yalnız ben çok beğendim. Eğer bilgin olursa doğum fiyatları ile ilgili paylaşırsan sevinirim. Bende çok kararsızım. Koç hastanesiyle arasında seçim yapacağım.

Ben lebriz hanma 90 tl ödedim. Ama doğum fiyatları hakkında hiç bilgim yok. Hastane on numara yalnız ben çok beğendim. Eğer bilgin olursa doğum fiyatları ile ilgili paylaşırsan sevinirim. Bende çok kararsızım. Koç hastanesiyle arasında seçim yapacağım.

Merhaba. :) uzman doktorların doğum fiyatı normal doğum 950( 1 gece yatış), sezeryan 1900(2gece yatış)..
Lohusa şerbeti, kapı süsü, bebeğin ilk muayenesi, hepatit B aşısı, topuk kanı,işitme testi...
Son Aldığımız fiyat ve içeriği bu şekilde

Merhaba. :) uzman doktorların doğum fiyatı normal doğum 950( 1 gece yatış), sezeryan 1900(2gece yatış)..
Lohusa şerbeti, kapı süsü, bebeğin ilk muayenesi, hepatit B aşısı, topuk kanı,işitme testi...
Son Aldığımız fiyat ve içeriği bu şekilde
Ayy harikasın allah razı olsun verdiğin bilgiler için. Pahalı değilmiş o kadarda ben daha fazla bekliyodum. Sıra doktor seçiminde bir o kaldı :)

Ayy harikasın allah razı olsun verdiğin bilgiler için. Pahalı değilmiş o kadarda ben daha fazla bekliyodum. Sıra doktor seçiminde bir o kaldı :)

Operatör doktor ( Muayene 60-80 tl )
Normal : 950 Sezeryan 1950

Yard. Doç. Dr ( Muayene 90 tl )
Normal : 1250 Sezeryan 2250

Doç. Dr ( Muayene 190 tl )
Normal : 1500 Sezeryan : 2800 tl canım

Ben de bu hastanede doktor tavsiyesi istiyorum.

Operatör doktor ( Muayene 60-80 tl )
Normal : 950 Sezeryan 1950

Yard. Doç. Dr ( Muayene 90 tl )
Normal : 1250 Sezeryan 2250

Doç. Dr ( Muayene 190 tl )
Normal : 1500 Sezeryan : 2800 tl canım

Ben de bu hastanede doktor tavsiyesi istiyorum.
Sağol canm. Tecrübeli arkadaşlar gidip memnun olanlar tavsiye verirler belki bekleyelim :)

Benim doktorum uzman bu fiyatları verdiler. Ama işte yrd. Doç., doçent falan olunca fiyatlar değişiyor.. Ama genel olarak çok uçuk değil

Back