- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
ben doktor derya yaşara gidiyorum ekipleri sadece bayan onu biliyorum :))Normal dogum mu yaptiniz Acaba? Bide odalar , udder ve ameliyat ekibi hakkinda bilgi alabilirmiyim? Doktorumu degistiricem de hastane ve doktor arayisindayim suan, medipol megada cok Dr onerisi var burda kafam karisti , benim icin normal doğumu destekleyen bir dr , yeni doğan ekibi ve dogum ekibiıyi bir hastane bulmak , ve ameliyathanede sadece bayan görevlilerin olması onemli
ben doktor derya yaşara gidiyorum ekipleri sadece bayan onu biliyorum :))[/QU
saol canım bi soru işaretimi giderdim sayende =)
dogumun normalmiydi sezeryan mı cnm elif hanım hangisini destekliyor ?Elif hanım harika bi doktor. Hamileliğimin başından sonuna kadar ona gittim hiç sorun yaşamadım. Bir ay önce ddoğum yaptım. Doğumum da çok yolunda gitti çok şükür. İnşallah siz de memnun kalırsınız
Benim doğumum normal oldu. Doğum şeklini 37.haftaya kadar konuşmadık o hafta çatı muayenesini yaptı 'çatın biraz dar bebeğin de iri normal doğum zor olabilir ama denemek istiyorsan beklicez ama sancı çekip çekip sezeryan da olabilirsin haberin olsun' dedi ben de normal istiyorum dedim sezeryana ikna etmeye falan çalışmadı zaten 3 gün sonra da doğurdumdogumun normalmiydi sezeryan mı cnm elif hanım hangisini destekliyor ?
Ay masallah Bu cok iyi iste :)Benim doğumum normal oldu. Doğum şeklini 37.haftaya kadar konuşmadık o hafta çatı muayenesini yaptı 'çatın biraz dar bebeğin de iri normal doğum zor olabilir ama denemek istiyorsan beklicez ama sancı çekip çekip sezeryan da olabilirsin haberin olsun' dedi ben de normal istiyorum dedim sezeryana ikna etmeye falan çalışmadı zaten 3 gün sonra da doğurdum
Çok şükür ben 3 gü önce evladımı kucağıma aldım. Spinal sezeryan oldum... Ve çok çok memnun kaldım. Ağrı sızı hiç biley olmadı. çok şükür hersey çok güzeldi.. Hastanedeki ilgi alakada çok güzeldi...
Canm gayt kaliteli hemsireleri hasta bakicilari superler hepsi isinde usta bende normal dogum yaptim orda 15 gun once doktorumda derya hanimdiAllah bağışlasın...
Ben bir şey sormak istiyorum. Memnun kaldığını soylemıısn ama hastaneden de memnun muydun. yanı bazı yorumcular Medipol mega hastanesinin yoğunlugundan ve çok sıra beklemekten yakınmış. sende de öyle bir durum var mıydı
Çok teşekkür ederim. Ben doktor muayenelerinde hep vaktinde girdim içeri ama NST için genelde sıra oluyordu. Tabi onunda vakti vardı mesela sabahları çok kalabalık oluyordu ana 3-4 gibi tenha oluyordu. Tabi bu söylediklerim 4,5 ay öncesi için geçerli hala öylemidir bilmiyorum:)Allah bağışlasın...
Ben bir şey sormak istiyorum. Memnun kaldığını soylemıısn ama hastaneden de memnun muydun. yanı bazı yorumcular Medipol mega hastanesinin yoğunlugundan ve çok sıra beklemekten yakınmış. sende de öyle bir durum var mıydı
Çok teşekkür ederim. Ben doktor muayenelerinde hep vaktinde girdim içeri ama NST için genelde sıra oluyordu. Tabi onunda vakti vardı mesela sabahları çok kalabalık oluyordu ana 3-4 gibi tenha oluyordu. Tabi bu söylediklerim 4,5 ay öncesi için geçerli hala öylemidir bilmiyorum:)
Canm gayt kaliteli hemsireleri hasta bakicilari superler hepsi isinde usta bende normal dogum yaptim orda 15 gun once doktorumda derya hanimdi
İnşallah:) başka arkadaşımıza sormuşsun ama bende cevaplayım sorunu hazır yazıyorken:) ben doğuma girmesini çok istedim ama almadılar. Benimki sezeryandı. Belki biraz daha diretsek olurdu ama eşiminde işine geldi çok ürküyordu zaten. Normal doğumda asla almıyorlar. Benim oğlumu çıktığıgibi geldi yanıma yıkamadılar. Göbek bağı düşene kadarda yıkamanı istemiyorlarteşekkür ederim... inşallah bizde memnun kalırız
İnşallah:) başka arkadaşımıza sormuşsun ama bende cevaplayım sorunu hazır yazıyorken:) ben doğuma girmesini çok istedim ama almadılar. Benimki sezeryandı. Belki biraz daha diretsek olurdu ama eşiminde işine geldi çok ürküyordu zaten. Normal doğumda asla almıyorlar. Benim oğlumu çıktığıgibi geldi yanıma yıkamadılar. Göbek bağı düşene kadarda yıkamanı istemiyorlar
Yoo hiçbiri gereksiz değil ben çok iyi anlıyorum seni:)açıkçası ben şimdilik eşimin girmesi taraftarı değilimne halde olacağımı az çok tahmin ediyorum çünkü
ama bi yandan da kiymetimizi daha çok bilsinler di mi :) görsünler o halimizi
Teşekkür ederim bilgiler için. ben yine muhtemelen rahatsız edicem sizi aklıma takılan bir çok gereksiz soruyla
Hayir kesinlikle doguma es girmiyor bende talep etmedim ama dogumhaneye esimi almislardi birazcikta olsa yanimda kaldi hastane anne bebek dostu yani bu demek oluyorki bebek konusunda hrrseye dikkat ediyorlar icin rahat olsun emzik biberon verilmiyor emzirme konusunda fazlasiyla yardimci oluyorlar sana yapacaklari herseyde boolgi veriyorlar ve verniks tabakasini kesinlikle yikamiyoalrTeşekkür ederim canım. Peki doğuma eşler girebiliyor mu?
senin öyle bir talebin oldu mu?
Birde bebeklerin doğduklarında yıkanmaması konusunda uzmanların uyarıları var. Yumuşak ve ıslak bezle silmeli deniliyor. Bazı hastaneler bunu dikkate alıyormuş ve yıkamıyorlarmış.( hastalıklardan korunması ve dış dünyaya alışabilmesi için)
Sizin bebişte nasıl oldu. dikkat ettin mi? ya da doğuma girmeden önce bu ayrıntılar konuşuluyor mu?
TesekkurlerHayir kesinlikle doguma es girmiyor bende talep etmedim ama dogumhaneye esimi almislardi birazcikta olsa yanimda kaldi hastane anne bebek dostu yani bu demek oluyorki bebek konusunda hrrseye dikkat ediyorlar icin rahat olsun emzik biberon verilmiyor emzirme konusunda fazlasiyla yardimci oluyorlar sana yapacaklari herseyde boolgi veriyorlar ve verniks tabakasini kesinlikle yikamiyoalr
Canm gayt kaliteli hemsireleri hasta bakicilari superler hepsi isinde usta bende normal dogum yaptim orda 15 gun once doktorumda derya hanimdi
estagfırullah ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)Tekrar merhaba,
O kadar çok hastane ve doktor araştırması yaptım kı kafam allak bullak oldu halıyle
Sana bu soruyu sordum m dedu hatırlamıyorum ama tekrara düşersem affet nolur.Medıpolde doğum mesaı saatlerı dışında olursa kendı doktorun girmiyormuş nobetcı doktor gırıyormuş ekstra para ödemek istesende gelmıyormus doktorun. Sende nasıl olmuştu. Yada bu konuda bılgın var mı?
estagfırullah ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
evet nöbetci doktor giriyor ama nöbetçi doktorlarda kendş hastabne doktorları dışarıdan gelmiyor hepsi alanında 1 numara arkadaşım o hastanede çalışıyor ondan biliyorum kötü olan kadın doğumcu yok bilgin olsun benim doktorum şanslıydımki o gün nöbetçiydi zaten doğumum saat 6 ya yakın oldu sabaha kadar sürekli bebek hemşireleri ve kadın doğum katındaki hemşireler geldi ilgilendi sabahta 5 gibi kendi doktorum geldi bilgilendirdi beni doğumu yaptırıp kafasından atmadı 2 gün sonra kontrole 1 hafta sonra kontrole gittim şimdide kırkın çıkınca gel ama haftada bi kere olsada bebeği kontrole getirdiğinde mutlaka gel dedi ve hangi doktor bu kadar cana yakın olabilirki her gittiğimde bebeğin nasıl sen nasılksın varmı bi sorunun diye soruyor
evet nöbetci doktor giriyor ama nöbetçi doktorlarda kendş hastabne doktorları dışarıdan gelmiyor hepsi alanında 1 numara arkadaşım o hastanede çalışıyor ondan biliyorum kötü olan kadın doğumcu yok bilgin olsun benim doktorum şanslıydımki o gün nöbetçiydi zaten doğumum saat 6 ya yakın oldu sabaha kadar sürekli bebek hemşireleri ve kadın doğum katındaki hemşireler geldi ilgilendi sabahta 5 gibi kendi doktorum geldi bilgilendirdi beni doğumu yaptırıp kafasından atmadı 2 gün sonra kontrole 1 hafta sonra kontrole gittim şimdide kırkın çıkınca gel ama haftada bi kere olsada bebeği kontrole getirdiğinde mutlaka gel dedi ve hangi doktor bu kadar cana yakın olabilirki her gittiğimde bebeğin nasıl sen nasılksın varmı bi sorunun diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?