Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalm senin adına sevindim darısı benim başıma inşallah...
meraba arkadaşlar derya yaşarı tavsiye edrim çok tatlı sıcak bir doktor ve çok güzel ilgileniyor hastasıyla bir kere gidin pişman olmazsınız.
merak edıyorum hala ucretsızmı muayeneler?
benım ılk dr um nese hanımdı baska bı hastanede sımdı ordaymıs :)
eger bu ay adet gorursem yada gormezsem her turlu bı kontrole gıtmek ıstıyorum
bakalım memnun kalırsam hastaneden devam ederım yoksa eskı hastaneme gerı donerım
merak edıyorum hala ucretsızmı muayeneler?
benım ılk dr um nese hanımdı baska bı hastanede sımdı ordaymıs :)
eger bu ay adet gorursem yada gormezsem her turlu bı kontrole gıtmek ıstıyorum
bakalım memnun kalırsam hastaneden devam ederım yoksa eskı hastaneme gerı donerım
doğumdan sonra bebek anneyle aynı odada mı kalıyor,odalar nasıl,kaç kişilik,oda süslemesi yapılıyor mu gibi durumları merak ediyorum.bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Öyküm senin doktorun kimdi? Ben muayeneye gittiğimde kısaca odaları da gezdik tek kişilik banyosu wcsi lcd tv rafakatçinin de kalabileceği güzel bir oda gibi görünüyordu. Ama bebek anne yanında mı kalıyor aklıma gelmedi doğrusu. Ama bu hafta kontrolum var gittiğimde unutmazsa sorarım.
benim doktorum orda değil hastane değiştirip pahalı bir hastaneye geçti kontrollerime yine kendisine davam edeceğim ama doğumu orda düşünmüyorum bir de medipolden doktor bulayım iki doktora birden gideyim kontrole diye düşünüyorum nasıl olsa medipolde muayene ücretsiz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Canım, benim de doktorum Neşe Hanım
Ben 5 kez oldu gideli, tanıdım iyice gerçi ama, sen nasıl buluyorsun kendisini, biraz bahseder misin sen de?
Ovulasyon takibimi yapıyor, bakalım bu ay hamile olabilecek miyim :18:
Canım, hastaneden yana emin ol bir sıkıntın olmayacaktır, gidince de görürsün zaten.
Yalnız geçen haftalarda diğer topikten bir arkadaşım gitmişti, onun tahlilleri geç çıkmış şansına.
Ama ben son gittiğimde eşimin kardeşi de geldi, o da muayene oldu, tahlil yapıldı, 1 saate kadar çıktı onunki.
Zaten o sürede hastanenin kafeteryasında olursun, sıkılmazsın, maşallah dışarıdaki Cafe'leri aratmayacak türden, hastanede olduğunu unutuyorsun yani