Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sabırsızlıkla senden gelecek mesajı bekliyordumm. çoooook sevindim senin adına, ne güzel içine sinmiş.
suna hanımın muayene ücreti 50 tl miydi? randevuyu ne zaman almıştın?kaç gün önceden? ben de haftaya ctsi gideym diyorum.doktorun odasında ne kadar kldın, bayağı bilgi verdi heralde.. peki telefon numarasını veriyr mu herhangi bir durumda araman için? ayyy bir sürü soru sordum sana yaa..
Olsun canim bende cok mutlu oluyorum bunlari konustukca sole soyliyim bi giren en az 10 dk cikmiyo hatta 3 kisiyi yaklasik 1 saat bekledik gercekten cok ilgili bana guvem istedigin zaman randevu alabilirsin ben 2 gun onceden aldim ordaki bayan soyledi telefon numarasini vermis 24 saat ariyabilirsin die banada her konuda ariyabilirsiniz dedi ama kendi numarasini vermedi sanirim benim doguma cok var ya ondan... Gece kac olursa olsun haftasonuna denk gelsede doguma kendi giriyomus...evet muayene ucreti 50 tl normal dogumda 800 kusur dediler
kimin numarasını verdi, tam anlayamadım, kendi numarasını vermedi dedin ya.. bir dahaki randevun ne zaman, ne dedi doktor?
Soyle canim orada konustugum suna hanimin hastasi olan bayan soyle soyledi "suna hanim bana numarasini verdi 24 saat ariyabilirsin "demis banada suna hanim kendi numarasini vermedi ama her konuda bana ulasabilirsin dedi dahilisinden yani
Merhaba,
Bende düne kadar evime yakın ve yeni hastane diye medipol megaya gidiyordum. İlk açıldığında Derya yasar da muayene olmaya başladım. Ama çok pişman oldum ve doğumuma suan 1 hafta var ve korkup güvenmediğim için dün medistate de sadiye Eren e gittim. İnşallah doğumumu orada yapacagım. Medipole ilk gittiğimde ilgi alaka doktordan çok iyiydi memnun kaldığım için tercih etmiştim fakat suanda ücretsiz olmasından dolayı çok kalabalık ve doktorlar devlet hastanesinde bile daha ilgilidir diye düşünüyorum. Personel yeni ve bir cogu ilk defa çalışıyor. Dogumhanenin olduğu katta nst ye bağlanıyorum her seferinde odada unutuyorlar beni. Kendim çıkartıp danışmaya gidiyorum. Doğumda çocukla ilgili yada acemiliklerine gelecek en ufak bir hata bebeğimi yada beni riske atabilir. Çok büyük yatırım yapmışlar evet fakat hastanenin oturması için en az 6ay var.
Ayrıca bebeğimde gelişim geriliği görüp hamileliğim son zamanlarını zehir ettiler emin olmak için farklı yerlerde farklı doktorlara gittiğimde verilen degerler medipoldekinden çok farklı çıktı (dolplerime bakıldığı halde). Hiç sorun olmadıgı halde bir dunya esim ve ben üzüntü yasamisiz. Gebelikte tek bir doktor ve sizinle doktorun birinizi tanıması çok önemli. Özellikle son günlerde ben çok korktuğum için doktor destegine ihtiyacım vardı. Bu formdaki sadiye erenin yorumlarına bakarak gittim ve icim suan çok rahat. Doktorumdan hastaneyede çok güveniyorum. Son dakika benim gibi sorun yaşamamanız için iyi duşunun derim.
derya hanıma gitmekten niye pişman oldun bende öğrenebilirmiyim ben derya hanıma gidiyorum çok memnun kaldım.sen böyle söyleyince biraz tedirgin oldun şimdi
Ben de Betül Hanım'a gidiyorum kızlar, şimdilik memnunum.
Geçen gidişimizde doğum katını da gezdik, gayet güzeldi.
Selam kızlar hastane ve doktor ücretlerinizi buraya yazarak kararsız anne adaylarına destek olurmusunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...gi-doktor-hangi-hastane-kadar-paylasalim.html
Selam! Bende Betül Hanıma gidiyorum. Gerçekten çok kibar bir bayan. İlk randevum tesadüfen Betül hanıma çıktı bende bir daha değiştirmedim. 14 haftalık hamileyim henüz 2 kez gittim. Dİğer doktorların adı sürekli geçiyor. Fakat Betül hanımı çok duymuyorum. Çok fazla tecrübesi yok sanırım. Siz neler düşünüyosunuz?