Dışardan fotoğrafçı kabul etmiyorlar.
Merhaba bende hastanede nagihan hanımla doğum yaptım listeyi görünce yazmak istedim.Bu listeyi kim hazırlamış bilmiyorum ama liste yanıltıcı.Aynı listeyi bende almıştım listeye güvenmeyip pijama takımı ve gecelik koydum iyikide koymuşum.Ameliyathaneden çıkıp odaya getirildiğimde direk pijama üstü istediler bizden.Sadece üstümü giyindim ayağa kalkana kadar.Her yarım saatte bir nerdeyse kanama kontrolüne geliyorlar o yüzden pijama üstünü giymek daha iyi oluyor.Gecelik giydiğinizde etek kısmının kan olma ihtimali var bunu göz önünde bulundurun derim.Bebeğin getirileceği araba için battaniye çarşaf istediler ben özellikle küçük bir mevresim yaptım ama kullanmadılar bile.Bebek bezi istemişler onada gerek yok.Hastane bez veriyor.Biz kızımın altını değiştirdikten beş dakika sonra kızımı test için götürdüler götürdüklerinde onlar değiştirip getirmişlerdi altı temiz olduğu halde.Eldiven ne için lazım bilemedim bizim odaya bir kutu eldiven bıraktılar.Onlar geldikçe alıp kullandılar.Size lazım olursa sizde ordan kullanabilirsiniz.Bu arada bir tavsiye bebeğinize giydirmeleri için ilk çok beğenerek aldığınız hastane çıkışını vermeyinKan bulaşmıştı maalesef bizimkine...Birde hastane bebeği yıkamıyor aklınızda bulunsun yıkanmasını istiyorsanız özellikle söylemeniz gerek.Ben yıkatmamaştım orda söylemişlerdi.
Bu topikte neden kimse bisey yazmiyor hamilelik nasil gidiyor kizlar kacinci haftadasiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evett bende sürekli girip bakıyorum ama kimseden ses çıkmıyor,ben özellikle yakın zamanda sezeryan olmuş olanlari merak ediyorum Memnun kaldilarmi diye çünkü bi kaç olumsuz şey duymuştum ve çok endiselenmistim.bu arada ben bugün 31 haftalik oldum ama dr um ultrasonda bi hafta önden gidiyor demişti yarında kontrolüm var doğumla ilgili tam tarihi sorucam artik bi değişiklik olur mu diye.daha erken midir acaba şimdiden bunlari sormak.,
Bisey daha sorucam gobek bakimi icin gazli bez vs onlarmi yapiyorlar yoksa hastahane bizdenmi istiyor bu bakim setini
Bizi aydınlattigin için teşekkürler benimde aklıma takilmisti gecelikmi pijama mı diye.bende nagihan hanimin hastasiyim,sen ne zaman yaptın doğumunu memnun kaldınmı,nagihan hanım çok yoğun doğum ve sonrasinda yeterince ilgilenemez diye endişeleniyorum açıkçası.
Bizden hiç birşey istemediler göbek bakımı için. Göbek için özel bir bakım yaptılarmı emin değilim kızımın göbeğinde baticon lekesi filan yoktu hiç. Banada özel birşey söylemediler bakımıyla ilgili.
17 şubatta yaptım doğumu ben. Nagihan hanım gerçekten çok güleryüzlü muayenede oldukça ilgili ama çok yoğun bir doktor.Ben 32. haftada gitmeye başladım kendisine abartmıyorum her randevumda bir erteleme ya da iptal durumu oldu.Nagihan hanımın sürekli acil ameliyatı çıkıyorduBu sezeryanların filan tarihi çok öncesinden belli olmuyordu ona göre neden düzenlenmiyor randevular.Sezeryan sonrasında çok ağrım olmadı benim. 2. gün evimde kalkıp yürüdüm çok ağır olmamak kaydıyla işlerimi yaptım,kızımla ilgilendim.Hastanede ameliyat günü iki kere bir gün sonrada bir kere kontrole geldi nagihan hanım.2. gün bana gece istersem çıkabileceğimi söyledi ama benim dışımda hiç kimseye bunu söylememiş.Ben çıkmak isteyince nagihan hanıma ulaşamadılar. Sonrasında 3 gün sonra kontrole çağırdı nagihan hanım.Randevu saatime yakın gittim nagihan hanım yoktu her zamanki gibi.Asistanı gelecek dedi bir saat bekledim sonra gelmeyeceğini söyledi.Boşuna bekledim dikişli halimle.En son olarakta işyerine vermem gereken doğum raporumla ilgili sıkıntı yaşadım ne hastaneden ne de cep telefonundan kendisine ulaşamadım.O kadar aramış olmama rağmen bana dönme zahmetinde bulunmadı müsait olduğunda.Bir gün sonra yine hastaneden ulaşamayınca cepten aradım bir kaç defa.Sonunda açtı sağolsun çabuk söyle ameliyata gircem gibi azarlayıcı bir cümle kullanarak apar topar soruma cevap verdi.Tamam belki gerçekten çok yoğun ama o şekilde telefonu açması kabullenilemez.O kadar aramama bir kere dönmüş olsaydı bir gün önce bende üst üste aramak zorunda kalmazdım.Bilmiyorum çok acil bir durum olsa kendisine ulaşmak çok ciddi bir mesele.Ben hamileliğimin son aşamasında gittiğim için çok takılmadım ama baştan sona kadar insanın sabrı kalmaz bence o yoğunluğa. Aklıma gelmişken son haftalarda kontroller haftada bire düştüğü için randevu alınamıyor telefondan sürekli dolu oluyor.O gibi durumlarda hastaneye direk gidip kontolümüz haftalık artık randevu alamadım derseniz ara randevu veriyorlar size.Tabi saati ve ne kadar bekleyeceğiniz belli olmuyor o durumda da Gitmeden hastaneyi arayıp nagihan hanımın orada olup olmadığını sormak gerek tabi Öğrenmek istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince.
Bizden hiç birşey istemediler göbek bakımı için. Göbek için özel bir bakım yaptılarmı emin değilim kızımın göbeğinde baticon lekesi filan yoktu hiç. Banada özel birşey söylemediler bakımıyla ilgili.
17 şubatta yaptım doğumu ben. Nagihan hanım gerçekten çok güleryüzlü muayenede oldukça ilgili ama çok yoğun bir doktor.Ben 32. haftada gitmeye başladım kendisine abartmıyorum her randevumda bir erteleme ya da iptal durumu oldu.Nagihan hanımın sürekli acil ameliyatı çıkıyorduBu sezeryanların filan tarihi çok öncesinden belli olmuyordu ona göre neden düzenlenmiyor randevular.Sezeryan sonrasında çok ağrım olmadı benim. 2. gün evimde kalkıp yürüdüm çok ağır olmamak kaydıyla işlerimi yaptım,kızımla ilgilendim.Hastanede ameliyat günü iki kere bir gün sonrada bir kere kontrole geldi nagihan hanım.2. gün bana gece istersem çıkabileceğimi söyledi ama benim dışımda hiç kimseye bunu söylememiş.Ben çıkmak isteyince nagihan hanıma ulaşamadılar. Sonrasında 3 gün sonra kontrole çağırdı nagihan hanım.Randevu saatime yakın gittim nagihan hanım yoktu her zamanki gibi.Asistanı gelecek dedi bir saat bekledim sonra gelmeyeceğini söyledi.Boşuna bekledim dikişli halimle.En son olarakta işyerine vermem gereken doğum raporumla ilgili sıkıntı yaşadım ne hastaneden ne de cep telefonundan kendisine ulaşamadım.O kadar aramış olmama rağmen bana dönme zahmetinde bulunmadı müsait olduğunda.Bir gün sonra yine hastaneden ulaşamayınca cepten aradım bir kaç defa.Sonunda açtı sağolsun çabuk söyle ameliyata gircem gibi azarlayıcı bir cümle kullanarak apar topar soruma cevap verdi.Tamam belki gerçekten çok yoğun ama o şekilde telefonu açması kabullenilemez.O kadar aramama bir kere dönmüş olsaydı bir gün önce bende üst üste aramak zorunda kalmazdım.Bilmiyorum çok acil bir durum olsa kendisine ulaşmak çok ciddi bir mesele.Ben hamileliğimin son aşamasında gittiğim için çok takılmadım ama baştan sona kadar insanın sabrı kalmaz bence o yoğunluğa. Aklıma gelmişken son haftalarda kontroller haftada bire düştüğü için randevu alınamıyor telefondan sürekli dolu oluyor.O gibi durumlarda hastaneye direk gidip kontolümüz haftalık artık randevu alamadım derseniz ara randevu veriyorlar size.Tabi saati ve ne kadar bekleyeceğiniz belli olmuyor o durumda da Gitmeden hastaneyi arayıp nagihan hanımın orada olup olmadığını sormak gerek tabi Öğrenmek istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince.
Gerçekten çok teşekkür ederim yazdiklarin için bende bunlari çok merak ediyordum.kontrole gittiğinde çok güzel ilgileniyor ama dedigin gibi acil bise oldugunda ulasmak ne mümkün,ben de yaşadım bi kaç kere.randeulu olduğum halde ne kadar bekledim haddi hesabi yok.son bisey daha sormak istiyorum sezeryan sonrası odaya gelip hemşireler ameliyat yerine eliyle bastiriyorlar mi benim ilk dogumumda kabus gibiydi felaket bi ağrı çünkü o ama her hastanede yapmiyorlarmis onu sizde yaptilarmi acaba.? Çok korkuyorum o acıyı tekrar yasamaktan.
Evet bastırdılar ama çok ağrım olmadı.Ben spinal sezeryan oldum nagihan hanım anestezinin etkisi geçmeye başladığında ağrı kesici yaptıracağını söylemişti nitekim iki defa yaptılarda sanırım o yüzden çok ağrımadı sanırım...
Ooff ya o karnına bastırma olayı beni çok korkutuyor..nolur hakkını helal et cevremde hic medipolde dogum yapmis biri yok o yuzden merak ettigim cok sey var.bisey daha sormak istiyorum spinal olmayi sen mi istedin dr mu söyledi,ben şahsen genel anesteziyi tercih edicem çünkü çok heyecanlaninca tansiyonum düşüyor benim drla paylasicam bu durumumu umarım ısrarci olmaz.
Bende k.cekmecedeyim 9 aydir olmuyor bu ayda kur demedim olmazsa medipolde gitmek istiyorum Kadin doğuma fiyat olarak ne kdr acaba
Ooff ya o karnına bastırma olayı beni çok korkutuyor..nolur hakkını helal et cevremde hic medipolde dogum yapmis biri yok o yuzden merak ettigim cok sey var.bisey daha sormak istiyorum spinal olmayi sen mi istedin dr mu söyledi,ben şahsen genel anesteziyi tercih edicem çünkü çok heyecanlaninca tansiyonum düşüyor benim drla paylasicam bu durumumu umarım ısrarci olmaz.
Cnm sen kac haftalik hamileydin
Medipolde su anda sez doğum ve muayene ne kdr
Ne hakkı istediğin kadar sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum ben.Spinal sezeryan olmayı ben istedim doktorum bu konuyla ilgili bir yönlendirme yapmadı açıkladı anestezilerin nasıl yapıldığını o kadar tercihi bana bıraktı.Zaten tansiyon problemin varsa genel daha iyi olur senin için bence. Ne kadar uyuşuk olsanda hissediyorsun yapılanları az biraz. Öğrenmek istediğin başka ne varsa sen sor ben müsait oldukça cevaplarım.Bende çok merak ediyordum kimse yazmıyordu kafamda bir sürü soru işareti oluyordu bilirim nasıl bir şey
Gerçekten çok teşekkür ederim.dr a soracaklarimi yanina gidince hep unutuyorum heyecandan.hele de şuan hastanedeyim daha erken olmasina rağmen nst isteyince panik olmuş durumdayim şuan.
Gerçekten çok teşekkür ederim.dr a soracaklarimi yanina gidince hep unutuyorum heyecandan.hele de şuan hastanedeyim daha erken olmasina rağmen nst isteyince panik olmuş durumdayim şuan.
Insallah bir sorun yoktur cnm bende 35+4 gunluk hamileyim bnmde sezeryan olucak ama kasiklarima agri girdi simdi ins oglum bana supriz yapmaz
Kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?