- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
benn sordum op.dr normal doğum 650-
sezeryan 1450
isteğe bağlı sezeryan 2500
kapı süsü-şerbet-bebeğin ilk muaynesi işitme testi falan içinde tabi bir de bunların yanında ekstra bir şey çıkmaz ise ameliyathanede yapılan sgk nın karşılamadığı bir iğne serum vb. :26:
Allahim ya yine zam yapmislar sasirdi iyice hastahene medipolde ayrintili ulturasyona girip 300 tl vermenize gerek yok cd veriyorlar ama 5-10 saniyelik bisey ben farkli bi hastahanede ayni islemi 190 a yaptirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun kontrolum vardi medipolde dogum yapacaklar icin yaziyorum gebe danismanindan dogum cantasi icin istenilenleri aldim dogum katini gezdim kapi susleri cok sekerdi ayrica lohusa serbet ikramlari varmis listede ise sunlar var ;
Sizin icin ; elbise tarzi gecelik
Terlik
Kagit havlu
Bebek icin; hastahane cikisi 2 adet
Eldiven
Bebeginizin getirilicegi araba icin ince bir battaniye veya carsaf
Puset
Bebek bezi
Emzirme icin yastik getirebilirsiniz
Hepsi topu topu bukadarmis bende birsuru sey koymustum cantaya  bu arada bnm sezeryan bu liste ona goremi verildi bilmiyorum
Bilmiyorumki cnm oyle yazmislar aynen yazdim bende ama sezeryanda gecelik daha rahat oluyor diyorlar
Yok cnm daha belli degil ama 7 si ile 14 u arasi 39. Haftama denk gelior büyük ihtimalle o tarihlerde senin soyledimi doktor
Kızlar Medıpol de anlaşmalı fotoğrafçı yerıne dısarıdan fotoğrafçı ıle anlaşsam problem cıkarırlar mı? Fıkrı olan?
190 a nerede yaptırdın cnm? Bende 300 350 cıvarı fıyatlar aldım hep?
Kizlar bugun kontrolum vardi medipolde dogum yapacaklar icin yaziyorum gebe danismanindan dogum cantasi icin istenilenleri aldim dogum katini gezdim kapi susleri cok sekerdi ayrica lohusa serbet ikramlari varmis listede ise sunlar var ;
Sizin icin ; elbise tarzi gecelik
Terlik
Kagit havlu
Bebek icin; hastahane cikisi 2 adet
Eldiven
Bebeginizin getirilicegi araba icin ince bir battaniye veya carsaf
Puset
Bebek bezi
Emzirme icin yastik getirebilirsiniz
Hepsi topu topu bukadarmis bende birsuru sey koymustum cantaya  bu arada bnm sezeryan bu liste ona goremi verildi bilmiyorum
Dışardan fotoğrafçı kabul etmiyorlar.
Merhaba bende hastanede nagihan hanımla doğum yaptım listeyi görünce yazmak istedim.Bu listeyi kim hazırlamış bilmiyorum ama liste yanıltıcı.Aynı listeyi bende almıştım listeye güvenmeyip pijama takımı ve gecelik koydum iyikide koymuşum.Ameliyathaneden çıkıp odaya getirildiğimde direk pijama üstü istediler bizden.Sadece üstümü giyindim ayağa kalkana kadar.Her yarım saatte bir nerdeyse kanama kontrolüne geliyorlar o yüzden pijama üstünü giymek daha iyi oluyor.Gecelik giydiğinizde etek kısmının kan olma ihtimali var bunu göz önünde bulundurun derim.Bebeğin getirileceği araba için battaniye çarşaf istediler ben özellikle küçük bir mevresim yaptım ama kullanmadılar bile.Bebek bezi istemişler onada gerek yok.Hastane bez veriyor.Biz kızımın altını değiştirdikten beş dakika sonra kızımı test için götürdüler götürdüklerinde onlar değiştirip getirmişlerdi altı temiz olduğu halde.Eldiven ne için lazım bilemedim bizim odaya bir kutu eldiven bıraktılar.Onlar geldikçe alıp kullandılar.Size lazım olursa sizde ordan kullanabilirsiniz.Bu arada bir tavsiye bebeğinize giydirmeleri için ilk çok beğenerek aldığınız hastane çıkışını vermeyinKan bulaşmıştı maalesef bizimkine...Birde hastane bebeği yıkamıyor aklınızda bulunsun yıkanmasını istiyorsanız özellikle söylemeniz gerek.Ben yıkatmamaştım orda söylemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?