Allahim ya yine zam yapmislar sasirdi iyice hastahene medipolde ayrintili ulturasyona girip 300 tl vermenize gerek yok cd veriyorlar ama 5-10 saniyelik bisey ben farkli bi hastahanede ayni islemi 190 a yaptirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikili test fiyatı hakkında bilginiz var mı hanımlar? Bide tavsiye edebileceginiz cok memnun oldugunuz doktor ?
ben memorial fatma figen taşer'e gidiyorum bu saydığınız özelliklerin çok daha fazlası var eşim bankacı olduğundan kurum ödemeli gidiyorum muaynesi 12 tl ye geliyor ama doğum ise 8.000 tl ye o yüzden kontrollerimi figen hm.a doğuma da başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum arzu ederseniz kurum anlaşmanız varsa kesinlikle figen hanım derim..merhaba, ben de doktor ve hastane arayışı içindeyim. bu sürecin başındayım henüz. daha önce gittiğim doktordan pek memnun değilm, çok ilgisiz ve soğuk geliyr, pek açıklama yapmıyr. beni tatmin edecek, detaylı bilgi verecek, güler yüzlü, gerektiğinde telefonla da ulaşabileceğim bayan doktor arıyoruummm.
hangi şubesi acaba??Merhabalar,
Ben geçtiğimiz temmuz ayında medipol'de dogum yaptim. Doktorum Lebriz Hale Aktun idi... Kend iciisinden gayet memnundum yalniz dogumuma o giremedi maalesef. Hala hastanede mi bilmiyorum ama cok tecrubeli, enerjik bir bayan. Doktor arayisi icinde olanlar icin kesinlikle tavsiye edebilirim...
bagcılar medipol megahangi şubesi acaba??
medipolde epidural normal doğum fiyatlarını bilen var mı?
Merhabalar yakın zamanda medipolde sezeryan olupta memnun olmayan varmı acaba.? Kontrollerim için oraya gidiyorum ve doğumu da medipolde düşünüyorum ama bi kaç olumsuz şey duydum ve cok tedirgin oldum.?
Ne gibi olumsuzluklar mesela
Ne gibi olumsuzluklar mesela
Komşu anlattı da onun 3 arkadasida orda sezeryan olmuş ve hepsinin de sezeryan sonrasi dikişi iltihaplanmis kiminin ameliyat yeri kanamis tekrar ameliyata almışlar birininde dikişi açılmış falan anlatinca çok korktum bende sezeryan olacağım için tedirgin oldum.
Cnm bnm iki kuzenimde orda sezeryan oldu birinin doktoru banu kumbak digerinin ozlem hnm di ikiside cok memnun kaldi ve hic bir sorun yasamadi bnimde doktorum elif ciler kismetse yakin zmanda bnde sezeryan olucam ins bnde sorun yasamam onlarin doktorlari kimmis bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?