• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Medipolmega da kontrolü mü hep gunseli hanima yaptırdım. Tesadüfen kendisini sectim tereddütlerim vardi ama iyi ki ona baslamisim. Cok kibar ve sakin bir doktor. Ilk gittigim gunden beri ilgili. Umarım dogumumada kendisi girer.cok az zamanım kaldı 38+4 haftadayim . Umarim herşey yolunda gider :49:

Medipolde tam kan tahlili ve idrar tahlili ne kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende doğum tecrübemi paylaşayım sizlerle. Ben hastane ve doktor seçerken bu konunun çok faydası oldu başkalarıda benim yazdıklarımdan yaralanır umarım. Doktorum Nagihan Kaya idi.Bir çok arkadaşın söylediği gibi kendisi oldukça yoğun birisi.Ben sekizinci ayımda gitmeye başladım kendisine ama ben bile yoruldum,sıkıldım onun yoğunluğundan. Toplamda 5-6 muayeneye gittim sanırım ama her muayene öncesinde hastane tarafından aranıp randevu saatim ya da tarihim değiştirilmek istendi.Sebep acil doğum olması.Kadın doğum doktorlarının böyle ekstrem durumları oluyor kabul ama böyle her muayenenin aksamasıda garip geldi bana açıkcası.Muayene sıramı beklerken tanıştığım çoğu kişiden bu şikayetide duydum.Evet Nagihan hanım güleryüzlü,sıcakkanlı,detaycı birisi ama bu yoğunluğu insanı bezdirebiliyor bazen. Sezeryan oldum ben kendi isteğimle.Doğumumda ve doğum sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım.Hatta ikinci gün normal yaşantıma dönebildim diyebilirim.Hastane olarak da memnun kaldım diyebilirim.Hemşireler,hasta bakıcılar,temizlikçiler,ameliyathane çalışanları hepsi gerçekten oldukça ilgiliydiler.Lakayt değildiler kesinlikle.İsteklerinize ellerinden geldiğince hızlı yanıt vermeye çalışıyorlar.Aklıma gelmişken hastanenin fotoğrafçısından çok memnun kaldığımı söyleyemem.Doğum öncesinde ve sonrasında 5 dakikaya geliyorum diyerek gitti ve bizim aramlarımızla geldi.Hatta doğum sırasında herkes onu bekledi.Fotoğrafları çektiği gibi bastırıp albüm şeklinde bize verdi. Aklıma gelen söyleyebilecklerim bu kadar.Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı doğumlar dilerim...

Tesekkurler paylasimin icin dogum fotografcisi icin ne kdr odedin, hastahane kaldiginiz odanin kapisini susluyormu birde gecelikmi pijamami tercih ettiniz

benn sordum op.dr normal doğum 650-
sezeryan 1450
isteğe bağlı sezeryan 2500
kapı süsü-şerbet-bebeğin ilk muaynesi işitme testi falan içinde tabi bir de bunların yanında ekstra bir şey çıkmaz ise ameliyathanede yapılan sgk nın karşılamadığı bir iğne serum vb. :26:

Tesekkurler paylasimin icin dogum fotografcisi icin ne kdr odedin, hastahane kaldiginiz odanin kapisini susluyormu birde gecelikmi pijamami tercih ettiniz

Ben 350 tl lik paketi almıştım ama dediğim gibi albüm istemek gereksiz.250 tl lik sadece çekilen fotoğrafların dvd de verilen seçenek var ondan alıp albümü kendim alsaymışım keşke dedim.Kapıya süs taktılar.Ben pijama tercih ettim zaten doğumdan çıkınca odaya geldiğimizde sadece pijama üstü istediler giydirmek için.Altını giydirmediler sürekli kontrol ediliyor çünkü kanama durumu...

Ya bana istege bagli sezeryan yine 1450 demislerdi nasil 2500 acil bilen biri yazsin lutfen

Ben 350 tl lik paketi almıştım ama dediğim gibi albüm istemek gereksiz.250 tl lik sadece çekilen fotoğrafların dvd de verilen seçenek var ondan alıp albümü kendim alsaymışım keşke dedim.Kapıya süs taktılar.Ben pijama tercih ettim zaten doğumdan çıkınca odaya geldiğimizde sadece pijama üstü istediler giydirmek için.Altını giydirmediler sürekli kontrol ediliyor çünkü kanama durumu...

Saol cnm yazdiklarin icin bnmde o kdr kafami karistirdilarki aydinlattin bni

Ya bana istege bagli sezeryan yine 1450 demislerdi nasil 2500 acil bilen biri yazsin lutfen

isteğe bağlı sezeryan fiyatı farklı ama doktorun yardımcı olabilir belki bebek makat gelişli filan gösterir.Nagihan hnm bana o şekilde yardımcı olmuştu.

isteğe bağlı sezeryan fiyatı farklı ama doktorun yardımcı olabilir belki bebek makat gelişli filan gösterir.Nagihan hnm bana o şekilde yardımcı olmuştu.

Aaa bana ayni dediler o yuzden birdaha sormadim belki degismis olabilir en iyisi bidahaki gidisimde detayli ogreneyim hemde doktoruma danisayim

Op.Dr.Sezeryan ücreti:1600TL 'dir.Kendi isteğinizle sezeryan fiyatı:2500TLolup paket içinde 2 gece kalışınız, Bebeğin ilk aşısı, ilk tetkiki, İşitme testi ve bakımı pakete dahil olup kapı süsü ve lohusa şerbeti hastanenin ikramıdır.Bebek küveze alınırsa devlet karşılamaktadır taki devletin karşılamadığı ilaç, ameliyat yada müdahale olursa ozaman fark ücreti çıkıyor.
Bilgilerinize...

Bende nagihan hnmin hastasiyim doğumu orada düşünüyorum ama sordugumda 1450 tl demişlerdi hatta yeni zam yaptiklarini soylemislerdi yine mi artmış fiyatlari..

Herkes fakli soyluyor en iyisi birebir muhasebeyle gorusmek

Yaklaşık iki ay önce arayıp görüşmüştum tlf da söylemislerdi hatta doğumum Temmuz'da olacak o zamana kadar değişmez heralde diye özellikle sormuştum fiyatları yeni zamlanmis degismez demişlerdi..

Bende nagihan hnmin hastasiyim doğumu orada düşünüyorum ama sordugumda 1450 tl demişlerdi hatta yeni zam yaptiklarini soylemislerdi yine mi artmış fiyatlari..

Bu mesajı hastanenin müşteri hizmetleri servisinden aldım.

Op.Dr.Sezeryan ücreti:1600TL 'dir.Kendi isteğinizle sezeryan fiyatı:2500TLolup paket içinde 2 gece kalışınız, Bebeğin ilk aşısı, ilk tetkiki, İşitme testi ve bakımı pakete dahil olup kapı süsü ve lohusa şerbeti hastanenin ikramıdır.Bebek küveze alınırsa devlet karşılamaktadır taki devletin karşılamadığı ilaç, ameliyat yada müdahale olursa ozaman fark ücreti çıkıyor.
Bilgilerinize...

Arkadaşlar medipolde ayrıntılı ultrason olanlara sormak istiyorum memnun kaldınızmı? Cd verdilermi? Renklimiydi?

Allahim ya yine zam yapmislar sasirdi iyice hastahene medipolde ayrintili ulturasyona girip 300 tl vermenize gerek yok cd veriyorlar ama 5-10 saniyelik bisey ben farkli bi hastahanede ayni islemi 190 a yaptirdim

Ayrica renkli goruntu bebege zararli ondan siyah beyaz olmasi daha iyi ztn siyah beyaz gosteriyor doktorlarda

Geçen sene ağustos ayinda medipolde doğum yaptim. Hastane çok güzel hemşireler ebe hizmetliler çok ilgili güler yüzlü kesinlikle memnun kalirsiniz. Benim doğum yaptigim gece çok yoğunluk vardi bütün doğum odalari doluydu. O gece nöbetçi Dr nagihan hanimdi ama benim doğumunu asistan Dr yaptirdi.. Çok iyi biriydi Doğumum iyi geçti ama sonrasında 2 dikisim acildi bir daha dikildi yine acildi. Nagihan hm çok sasirdi ikinci defa basina böyle birşey geldiğini söyledi benim vücudunun iltihap yaptigi için dikisin tutmadigini söyledi.. Neyseki geçti gitti bebeğim su an 8 aylik..
Hastanede bebeğe ister tulum ister hastane cikisi getirin sizin tecihiniz bebek bezi battaniye pisik önleyici krem
Kendinize pijama takimi emzirme atleti getirin pijamayi giymeye gerek kalmiyor pike gibi birşey var onu ustunuze ortuyorsunuz yetiyor. Orada hasta bezi bagliyorlar ped veriyorlar. Göğüs ucu kreminizi alin yaniniza ama göğüs pedine gerek yok çünkü sutunuz hemen gelmiyor.
Ben sabah 6da yaptim dogumumu aksam 10 da ciktim hastaneden bu nedenle çok fazla birseye ihtiyacim olmadı.. Hastaneye giderken goturdugum bir çok şeyi geri getirdim..

Back