Bende doğum tecrübemi paylaşayım sizlerle. Ben hastane ve doktor seçerken bu konunun çok faydası oldu başkalarıda benim yazdıklarımdan yaralanır umarım. Doktorum Nagihan Kaya idi.Bir çok arkadaşın söylediği gibi kendisi oldukça yoğun birisi.Ben sekizinci ayımda gitmeye başladım kendisine ama ben bile yoruldum,sıkıldım onun yoğunluğundan. Toplamda 5-6 muayeneye gittim sanırım ama her muayene öncesinde hastane tarafından aranıp randevu saatim ya da tarihim değiştirilmek istendi.Sebep acil doğum olması.Kadın doğum doktorlarının böyle ekstrem durumları oluyor kabul ama böyle her muayenenin aksamasıda garip geldi bana açıkcası.Muayene sıramı beklerken tanıştığım çoğu kişiden bu şikayetide duydum.Evet Nagihan hanım güleryüzlü,sıcakkanlı,detaycı birisi ama bu yoğunluğu insanı bezdirebiliyor bazen. Sezeryan oldum ben kendi isteğimle.Doğumumda ve doğum sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım.Hatta ikinci gün normal yaşantıma dönebildim diyebilirim.Hastane olarak da memnun kaldım diyebilirim.Hemşireler,hasta bakıcılar,temizlikçiler,ameliyathane çalışanları hepsi gerçekten oldukça ilgiliydiler.Lakayt değildiler kesinlikle.İsteklerinize ellerinden geldiğince hızlı yanıt vermeye çalışıyorlar.Aklıma gelmişken hastanenin fotoğrafçısından çok memnun kaldığımı söyleyemem.Doğum öncesinde ve sonrasında 5 dakikaya geliyorum diyerek gitti ve bizim aramlarımızla geldi.Hatta doğum sırasında herkes onu bekledi.Fotoğrafları çektiği gibi bastırıp albüm şeklinde bize verdi. Aklıma gelen söyleyebilecklerim bu kadar.Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı doğumlar dilerim...