medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

ayfer hanım 20 lira muayenesi. bir tek nagehan hanım'ın 35 lira.

selam kızlar,
ben kontrollerime Nagihan hanımla devam ediyorum ama çıleden çıkmak üzereyim. hiçbir aramama mesajıma cevap alamıyorum. bugüne kadar yapılan tahlillerimin çocuğunun sonucunu 1 ay sonra yani bi sonra ki randevumda öğrendim. tansiyon problemi yaşadım Nagihan hanıma ulaşamadım bi de sonra niye hemen gelmedin çok tehlikeli diye fırça yedim. yani ben ilk gebeliğimi yaşıyorum ne kadar tehlikeli olduğunu bilemem sana ulaşmadan. bebek hareket etmiyor hiç diye mesaj attım iki gün sonra kontrole gel diye dönüş yaptı. peki 2 günde neoldu o bebeğe ölen öldü kalan sağlar bizimdir muamelesi resmen (rabbim korusun) tamam anlıyorum çok yoğun ama bu bahane değil. doktorluk dünyanın en zor mesleklerinden ve onlar bunu bilerek seçiyorlar bunun faturasını hastalara kesmek ne kadar doğru? ya ben bi çare bulamıyorum bu saatten sonra çok zor geliyor ama galiba değiştircem... var mı tavsiyeniz?

Kızlar selammm.... okuduğum kadarıyla muayene ücreti 35 tl. imiş. Kan testi hormon testi gibi testlerin fiyatları nedir? şeker yüklemesi vs bu tür test ve tahlillerin fiyatları nedir? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim...

canım muayene her doktorda 35 tl değil Nagihan Kaya gibi çok tercih edilen doktorlarda 35 tl diğer doktorlarda 20 tl. tahlillere gelince ben sadece 2 li testi yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 80 tl verdim. ilk rutin tahliller 500-600 gibi tutmuştu. sonrasında 30-40 lira ödedim çünkü birer tane tahlilim oldu. şeker yüklemem de bu hafta yapıldı 22 tl ödedim. umarım yardımım olmuştur.

sağol canım çok yardımcı oldu... birde bu ilk rutin tahliller dediklerini devlette yaptırsak kabul ederler mi acaba?

sağol canım çok yardımcı oldu... birde bu ilk rutin tahliller dediklerini devlette yaptırsak kabul ederler mi acaba?

tabi ki ederler canım öyle bi şansın varsa yaptır tabi devlette daha da az ödersin. ama sana tavsiyem nagihan kaya çok iyi bi doktor diye duyacaksın mutlaka ama çok yoğun başka bi doktor bulmaya çalış çünkü alışınca değiştirmek zor oluyor. ben hiçbir aramama cevap alamıyorum test sonuçlarımı bile öğrenemiyorum zamanında bu da çok can sıkıyor.

hmm anladım canım... valla ben şuan doğmamış çocuğa don biçiyorum. 3-4 ay sonra bir gebelik planlıyorum onun için şimdiden bişeyleri halletmeye çalışıyorum... nagehan hanımın metini çooook duydum senin önerebileceğin bir dr var mı?

Ne zaman sordunuz acaba en son 3 hafta once nagihan hanim ile görüştüğümüz de hic bir doktor ucret karşılığı dahi olsa girmiyor demişti.

Bende suna hanıma sordum dün mesai saatim dışında olursa extra ücrette verseniz giremem dedi. Cok üzüldüm. Rastgele bir doktora dogum yaptırmak korkutuyo beni

Bende suna hanıma sordum dün mesai saatim dışında olursa extra ücrette verseniz giremem dedi. Cok üzüldüm. Rastgele bir doktora dogum yaptırmak korkutuyo beni

sorma ya sırf bunun yüzünden sezeryan isticem galiba. çünkü nöbetçi doktor olunca şans oluyo biraz bazı arkadaşlar çok kötü anlatmışlar doktorlar için çok kabaydı, tecrübesizdi , kanamamı durduramadı falan diye korkuyorum ben de kötü bi doktora denk gelirim falan diye.

O kötü tecrübeyi yaşayanlardan biriyim ikinci kez normal şansım bile olmayacak genel cerrah sezeryan yapmam gerektiğini söyledi bazen çok kızıyorum mnbazende bu benim kaderimdi bunu yaşamam gerekiyordu diyorum allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize

canım medipolde mi yaşadın sen o tecrübeyi. bi de doktorun kimdi? sanırım nöbetçiyle oldu doğumun . zor olamayacaksa biraz bahsedermisin.

Sen de mi bir daha normal yapamayacaksın? Bana da yasak bundan sonra... Aslında ilkini bile normal yapamazmışım... Nöbetçi doktora hayır arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim.

canım medipolde mi yaşadın sen o tecrübeyi. bi de doktorun kimdi? sanırım nöbetçiyle oldu doğumun . zor olamayacaksa biraz bahsedermisin.

Evey canim medipolde yasadim benim doktorum gelmedi bayram olduguicin nobetci seher ozlem yilmz vardi benim dogumdan kisa bi sure sonra ayrikdi hastand devlet hastanesine atanmis
Bayramin ikinci gunu dogum yaptim suyum gelmisti suni sanci verdiler
Kolay bi dogimdu bnce ama sonrasi zor oldu makata kadar yirtigim vardi dikis tutturamadilar anestezi aldim kan kaybim coktu iki unitr kan verdiler olumden döndüm hrmde oglumu goremeden olecektim allaha sukur simdi 6 aylik olmak uzere

Sen de mi bir daha normal yapamayacaksın? Bana da yasak bundan sonra... Aslında ilkini bile normal yapamazmışım... Nöbetçi doktora hayır arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim.

Evet canim ben genel cerraha gittim cok gencsin sakin bi daha nirmal yapma raporunu brn yazarim dedi makatta problem varmis kaslarda gevseme yani senin sansin suna hanimi cagirmalari olmus
Genel cerrah cok acaleye getirmisler dikisi dedi benim durum bu durum kotu yani canim

geçmiş olsun canım allah yavrunu sana seni de yavruna bağışlamış. işte ben de bundan korkuyorum. kim olduğunu tecrübeli yada tecrübesiz olduğunu bilmediğim birinin elinde kalmaktansa alayım günü mü en azından güvendiğim ellerde olayım istiyorum. hadi ben neyse de bebeğime bi zarar verirlerse yıkarım o hastaneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…