Ne zaman sordunuz acaba en son 3 hafta once nagihan hanim ile görüştüğümüz de hic bir doktor ucret karşılığı dahi olsa girmiyor demişti.
ayfer hanıma giden var mı sezeryan doğum yapan?
Haklısın Nagihan hanıma randevu almak ulaşmak zor çünkü çoook iyi bir doktor bu yüzden hep dolu oluyor Ayfer hanımın da iyi olduğunu duydum Nagihan hanımın muayenesi pahalı değil ki sgk lılara 35 tl....sigortasızlara 135 tl olduğunu duydum.sezeryan doğum fiyatıda 1450 tl. diğer doktorların ki daha ucuzmuş .
Bencede Nagihan hanım 1 numara :)
Kızlar selammm.... okuduğum kadarıyla muayene ücreti 35 tl. imiş. Kan testi hormon testi gibi testlerin fiyatları nedir? şeker yüklemesi vs bu tür test ve tahlillerin fiyatları nedir? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim...
canım muayene her doktorda 35 tl değil Nagihan Kaya gibi çok tercih edilen doktorlarda 35 tl diğer doktorlarda 20 tl. tahlillere gelince ben sadece 2 li testi yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 80 tl verdim. ilk rutin tahliller 500-600 gibi tutmuştu. sonrasında 30-40 lira ödedim çünkü birer tane tahlilim oldu. şeker yüklemem de bu hafta yapıldı 22 tl ödedim. umarım yardımım olmuştur.
sağol canım çok yardımcı oldu... birde bu ilk rutin tahliller dediklerini devlette yaptırsak kabul ederler mi acaba?
tabi ki ederler canım öyle bi şansın varsa yaptır tabi devlette daha da az ödersin. ama sana tavsiyem nagihan kaya çok iyi bi doktor diye duyacaksın mutlaka ama çok yoğun başka bi doktor bulmaya çalış çünkü alışınca değiştirmek zor oluyor. ben hiçbir aramama cevap alamıyorum test sonuçlarımı bile öğrenemiyorum zamanında bu da çok can sıkıyor.
Ne zaman sordunuz acaba en son 3 hafta once nagihan hanim ile görüştüğümüz de hic bir doktor ucret karşılığı dahi olsa girmiyor demişti.
Bende suna hanıma sordum dün mesai saatim dışında olursa extra ücrette verseniz giremem dedi. Cok üzüldüm. Rastgele bir doktora dogum yaptırmak korkutuyo beni
sorma ya sırf bunun yüzünden sezeryan isticem galiba. çünkü nöbetçi doktor olunca şans oluyo biraz bazı arkadaşlar çok kötü anlatmışlar doktorlar için çok kabaydı, tecrübesizdi , kanamamı durduramadı falan diye korkuyorum ben de kötü bi doktora denk gelirim falan diye.
O kötü tecrübeyi yaşayanlardan biriyim ikinci kez normal şansım bile olmayacak genel cerrah sezeryan yapmam gerektiğini söyledi bazen çok kızıyorum mnbazende bu benim kaderimdi bunu yaşamam gerekiyordu diyorumallah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize
O kötü tecrübeyi yaşayanlardan biriyim ikinci kez normal şansım bile olmayacak genel cerrah sezeryan yapmam gerektiğini söyledi bazen çok kızıyorum mnbazende bu benim kaderimdi bunu yaşamam gerekiyordu diyorumallah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize
canım medipolde mi yaşadın sen o tecrübeyi. bi de doktorun kimdi? sanırım nöbetçiyle oldu doğumun . zor olamayacaksa biraz bahsedermisin.
Sen de mi bir daha normal yapamayacaksın? Bana da yasak bundan sonra... Aslında ilkini bile normal yapamazmışım... Nöbetçi doktora hayır arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim.
Evey canim medipolde yasadim benim doktorum gelmedi bayram olduguicin nobetci seher ozlem yilmz vardi benim dogumdan kisa bi sure sonra ayrikdi hastand devlet hastanesine atanmis
Bayramin ikinci gunu dogum yaptim suyum gelmisti suni sanci verdiler
Kolay bi dogimdu bnce ama sonrasi zor oldu makata kadar yirtigim vardi dikis tutturamadilar anestezi aldim kan kaybim coktu iki unitr kan verdiler olumden döndüm hrmde oglumu goremeden olecektim allaha sukur simdi 6 aylik olmak uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?