medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Sagol canim bi ustte yazan bebish nickli arkadasta ayni seyleri yaşamış
Sezeryandan ziyade normal yapicam diyorsan hastaneyi degistir
Isin kotusu ne biliyomusub oglum 3.5 aylikti boynunda tortikolis oldugunu ogrendik
Doktor zor dogumlarda olur dedi yani oglumada zarari oldu o gun tum dunya basima yikildi
Cumartesi kontrolumuz var bakalim oglum ne durumda

Bu arada kimseyi korkutmak istemem catir catir doguranlar ve saglikli.cikanlarda var benm yasamam lazimmis bunlari sanirum

Evet bizim zizag'la kaderimiz aynıymış aynı doktorun eline düştük ne yazık ki... Ama dediğin gibi yaşayacakmışız bunu demek ki. Çok şükür benim oğlumda başında neredeyse kafası kadar ödem oluşması ve yenidoğan sarılığı olması dışında bir sorun yaşamadık. Sorunun hasını bizzat ben 2,5 ay popomun üzerine oturamayarak ve 4 kez dikiş yiyerek yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın benim yaşadıklarımı. Sırf emin ellerde olmak için sezeryan olmayın arkadaşlar, normal doğum gibisi yok her açıdan anne ve çocuk için sağlıklı olan o, eğer normal istiyorsanız hastanenizi değişin ya da ne bileyim başka yedekte bir hastane daha bulundurun. Baktınız doktorunuzun olmaıdğı bir anda geldi doğum snacısı diğerini değerlendirin ne bileyim işte ama bilmediğiniz doktora gitmeyin.

Bu hastanede bana doktor önerebilir misiniz? 33.haftama geldim ama şu an doktoruma güvenemiyorum.bu saatten sonra başka doktor da beni kabul eder mi bilemiyorum? Hangi doktorlara gidiyorsunuz? Esenlerde oturuyorum biraz yakın bana burası...

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Doktorum kan sulandırıcı iğnemi bırakmam gerektiğini söyledi ve benim güvenim kalmadı.Bağcılar Medipole Ayfer Özbek'e sıra aldım. 33.haftamdayım bu saatten sonra kabul eder beni herhalde.Yanımda kimse olmadığı için eşimle gidiyorum muaynelere. Acaba muayneye eşler de girebiliyor mu.Bazı hastaneler tutucu olduğu için erkekleri sokmuyor.Bir de nst fiyatları falan bilginiz var mı? Teşekkürler şimdiden....

Merhaba gökçe, ben yaklaşık 1 sene önce doğum yaptım, nst fiyatları o zaman 10 tl idi şimdi ne kadardır bilemiyorum. Doktor dersen Suna Özdemir'e güvenebilirsin. Benim hayatımı kurtardı Allah'ın izniyle.

Elif ciler erene giden varmi icinizde dogum yapan lutfen yazsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktor önerisi istiyorum arkadaşlar daha önce burda doğum yapmış hamişler varsa?

aynen bende istiyorum şimdi Ayfer hanıma aldım p.tesi randevu bakalım. inşallah 32.haftada kabul eder beni. Ya tekrar soruyorum eşlerinizle beraber girebiliyor musunuz muayneye? Bazı hastaneler tutucu bu konuda...

Giriyorsunuz tabi hatta esinle gittiginde doktorlar dahada ilgili oluyor bana gore

aynen bende istiyorum şimdi ayfer hanıma aldım p.tesi randevu bakalım. Inşallah 32.haftada kabul eder beni. Ya tekrar soruyorum eşlerinizle beraber girebiliyor musunuz muayneye? Bazı hastaneler tutucu bu konuda...

inş eşleri almaları lazım özel hastane sonuçta
bende doktor arayışındayım şimdiye kadar gttikleimi silip doğum için bir yer arıyorum ya

doktor tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar,ayfer hanıma aldım ben.Nagehan hanımı çok övmüşler ama çok yoğun gibi sıra almak zor,gittinmi bekleyeceksin. Ayfer hanım nasıldır hangi doğum yöntemini destekliyor.Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önceki doktorum normal dedi,iğne kullananlar sezeryan olmalıymış gibi yazılar da çok okudum.çok tedirgin oldum...:18:

kızlar size söyleyebileceğim şu: SUNA ÖZDEMİR çok iyi bi doktormuş zaten doç. dr kendisi ama muayenesi 100 tl , NAGİHAN KAYA çok güleryüzlü bi doktor ama kendisine ulaşmaya çalışırken kanser olabilirsiniz onun muayenesi de 35 tl , ben bi kere AYFER ÖZBEK' e gittim kimyamız tutmadı ben sevmedim onu çok bilmiş bi tip böyle cahil muamelesi yapıyor insana. ELİF ÇİLER' e de gittim iyiydi o gayet. ben de bütün hastaneyi dolaşmışım be yawww artık bunlara göre tercih yaparsınız. iyi şanslar.

canım bence sen direkt Suna Hanım' ı tercih et çünkü doç. dr. senin durumuna en iyi yorum yapar gibime geldi.

ya bakıyorum da çok yoğun bunlar internetten sıra yok neredeyse,nasıl sıra alcam başka? baktım ayfer hanım boş gibi ona aldım. randevu teyidi deniliyor altta telefon-email bu ne? randevu alınca internetten aramak da gerekiyor mu?

Bende elif cilerden cok memnunum ama onda dogum yapmis birini hala bulamadim

canım ben hiç internetten almadım randevu hep telefonla alıyorum çok kolay oluyor. 4447044 numarası.

Bende 24.haftadayim ve iki kere nagehan hanima gittim kendisi çok Ilgili güleryüzlü ama acayip yoğun acil bi durum olduğunda ulaşmak mümkün değil ptesi günü randevum var mesela ama ben bir ay öncesinden aldim randevuyu.muayne esnasinda eşim de yanimda oluyor hatta ultrasonda bakarken dr kendisi cagirmismisti eşimi sizde bakabilirsiniz diye.

Merhaba medipolde dogum yapan anneler doguma giderken neler goturdunuz hastahane neler veriyor yada yapiyor bilgilendirir misiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…