• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

nese hanım benımde dr umkızımdada 4 ay gıtmıstım sımdıde onda basladımmeak ettıgım cınsıyetınızı nezaman ogrendnız erken soyledımı gordumu?yoksa daha erkenmı dedı :)

erkek olduğu için 15. haftada söyledi bekletmedi emin olmak için diğer kontrolde de söyledi ama görünce söylüyor yani illa garanti olsun diye bekletmiyor

peki kızınızda doğumu neşe hanmla mı yaptınız nasıldı tutumu
yok 4 aydan sonra hastanemı degıstırmıstımyıne onda yapmayacagım cunku bırıncı sezeryan ve ben bunu normal ıstıyrumnese hanım yapmıyor bunu ypan dr lar var son aylarımda onlarla devam edecgım baska hastanede.

bende neşe hanıma gidiyorum gayet memnunum kendisinden 13+5 de söylemişti cinsiyetini şimdi doğuma 2 haftam var hamileliğimin başından beri gidiyorum, şimdiye kadar normal gözüküyo doğumun dedi bakalım inş öyle olur...

yok 4 aydan sonra hastanemı degıstırmıstımyıne onda yapmayacagım cunku bırıncı sezeryan ve ben bunu normal ıstıyrumnese hanım yapmıyor bunu ypan dr lar var son aylarımda onlarla devam edecgım baska hastanede.

anladım canım umarım istediğin gibi olur hersey

bende neşe hanıma gidiyorum gayet memnunum kendisinden 13+5 de söylemişti cinsiyetini şimdi doğuma 2 haftam var hamileliğimin başından beri gidiyorum, şimdiye kadar normal gözüküyo doğumun dedi bakalım inş öyle olur...

senin bebeğin cinsiyeti ne benimki erkek inşallah en kolay şekilde doğumunu yaparsın bide doğum hikayeni bizimle paylaşırmısın neşe hanımı çok merak ediyorum tutumunu yani

anladım canım umarım istediğin gibi olur hersey

senin bebeğin cinsiyeti ne benimki erkek inşallah en kolay şekilde doğumunu yaparsın bide doğum hikayeni bizimle paylaşırmısın neşe hanımı çok merak ediyorum tutumunu yani

cnm erkek bebişim olcak, doğuma kendisi girermi bilmiyorum. çünkü mesai saati dışına gelirse girmez. bu hafta çatı muayenem var normal olup olmadığını daha net yazarım muayeneden sonra, doğum hikayemi de inş doğumdan sonra anlatırım ayrıntılarıyla..

cnm erkek bebişim olcak, doğuma kendisi girermi bilmiyorum. çünkü mesai saati dışına gelirse girmez. bu hafta çatı muayenem var normal olup olmadığını daha net yazarım muayeneden sonra, doğum hikayemi de inş doğumdan sonra anlatırım ayrıntılarıyla..

evet canım bizim hastanede maalesef öyle bir uygulama var kendi doktorumuz girmiyor mesai dışıysa denk gelirde mesai içi olursa bakalım nasıl olacak hangi gün gideceksin hastaneye ben cumartesiye randevu aldım yarım gün çalışıyormuş cumrtesi neşe hanımm

evet canım bizim hastanede maalesef öyle bir uygulama var kendi doktorumuz girmiyor mesai dışıysa denk gelirde mesai içi olursa bakalım nasıl olacak hangi gün gideceksin hastaneye ben cumartesiye randevu aldım yarım gün çalışıyormuş cumrtesi neşe hanımm

cuma gidicem bakalım heyecanlıyım korkuyomda bu muayeneden ama yapcak bişey yok....

Kızlar medipol mega hastaneler kompleksi yani medipol bağcılar üniversite hastanesi yeni açıldığı için muayene, test, doğum vs. fiyatları inanılmaz düşük!! ben doçente gidiyorum hamilelik takibi için (suna özdemire) SGK için muayene ücreti 50 lira sadece. normal kadın doğum doktorlarıysa (operatör doktorlar) şuan BEDAVA muayene yapıyorlar SGK'lılara :) 10 güne kadar da ücretsiz kontrol yapılıyor. NST TOKO için 10 lira veriyorum. Doğum fiyatlarını ise duyunca inanamadım, çünkü; o kadar güzel donanımlı temiz ve lüks bir hastane ki.. suda doğum bile var!! üstelik fiyatı şaşırtılacak kadar ucuz!! doğumhanede sadece kadınların çalışması da cabası. bu konuda hassasiyetiniz de varsa yeme de yanında yat bir hastane kızlar :)

medipol mega hastaneler kompleksinde SGK geçerli. SGK'lılar için geçerli fiyatları burda yazdım, ilgilenenler inceleyebilir. Yazıma yorum da bırakırsanız sevinirim :) http://www....................../2012/07/06/medipol-hastanesi-dogum-fiyatlari.html
hastane araştırmak zor işmiş kızlar:1:

bende alttan muayene olmaya korkuyorum ama yapcak bişi yokl inşallah doğumlarımız kolayca olur

cnm özel mesaj atamadım sana 50 mesajım olamsı lazımmış. muayenem çok rahat geçti neşe hanımdan hiç çekime işini iyi yapan biri eli çok pratik hiç cnm yanmadı hatta bukadar kolay olacağını beklemiyodum ayrıntalırı özel mesaj atabilince yazarım senin nasıldı cumartesi muayenen

Bu hastaneden bıktım resmen! Başlarda her şey mükemmeldi şimdi iyice çıvkı çıktı:2:
Kimseye tavsiye etmiyorum,devlet hastanesine gidin daha az beklersiniz.
1saat 40dk doktor beklenir mi hemde randevulu olduğumuz halde.doğum konusunda da hiç güvenilir bulmuyorum anlatılanlardan açıkcası ama 33.haftadayım :5: şu saatten sonra doktor değiştirmeyi gözüm kesmiyor ama doğumu da bu hastanede yapmayı istemiyorum :18:

Son düzenleme:
Bu hastaneden bıktım resmen! Başlarda her şey mükemmeldi şimdi iyice çıvkı çıktı:2:
Kimseye tavsiye etmiyorum,devlet hastanesine gidin daha az beklersiniz.
1saat 40dk doktor beklenir mi hemde randevulu olduğumuz halde.doğum konusunda da hiç güvenilir bulmuyorum anlatılanlardan açıkcası ama 33.haftadayım :5: şu saatten sonra doktor değiştirmeyi gözüm kesmiyor ama doğumu da bu hastanede yapmayı istemiyorum :18:

Doktorun kim Thcee?

ağustosun 13nde normal doğum yaptım doktorum belgin hanımdı ama doğum gece oldugu için nöbetçi doktor doğumumu yaptırdı..
o gece nagehan hanım nöbetçiydi.. içimden hep dua ediyordum kendi doktorum olmazsa nagehan hanım olsun diye şansıma o vardı nöbette sevindim doğumdan önce nagehan hanım muayene etti gayet ilgili ve pozitif birisi ama malesef aynı anda birkaç doğum oldugu için benim doğumuma asistan doktor girdi...
hastane çok temiz çalışanlar çok güler yüzlü...
lohusa şerbetimiz gelmedi.. kapımızada süs takmadılar ama umursamadım pek fazla sabah dogum oldu akşam çıktık çünkü..
en beğenmediğim şey ise doktorlar doğumdan sonra ilgilenmiyor.. sabahleyin bi ara gelip sordu nasılsın iyiyim dedim okdar bi açıp dikişlere bakmak yok.. dogumdan sonraki gecede kendi doktorum nöbetçiydi belgin hanım akşamleyin öyle bir geldi uzaktan sordu sorun varmı diye yaklaşmadı bile sanki kaçar gibi.. dikişlere ne yapmam gerektigini sordum hiç birşey yapmana gerek yok dedi normal duşunu taharetimi almamı söyledi..
çıkış için gelen hemşirede batikonla duş almamı söyledi.. dediğini yaptım.. iki gün sonra kontrole gttim dikişer gayet normaldi.. batikonla pansuman yapıp teramicin sürmemi söyledi doktorum.. batikonlu pamukla sildim ve kremi sürdüm ama dikişler iltihap kapmış ve iki dikişim açıldı.. 15 günlük bi tedavi sonrası iltihap kuruyunca yeniden dikiş atıldı.. çok zor oldu.. bir sezeryanlı kadar zorlandım.. doğum sonrası bakım hakkında yeterince bilgi vermediler buda benim şansssılığım sanırm.. dikişler açıldıktan sonra bakım yaptım ama iş işten geçmişti
umarım kimse yaşamaz böyle bi şanssızlık bunun dışında hiç bir problem olmadı bebişim gayet sağlıklı...

çal

ağustosun 13nde normal doğum yaptım doktorum belgin hanımdı ama doğum gece oldugu için nöbetçi doktor doğumumu yaptırdı..
o gece nagehan hanım nöbetçiydi.. içimden hep dua ediyordum kendi doktorum olmazsa nagehan hanım olsun diye şansıma o vardı nöbette sevindim doğumdan önce nagehan hanım muayene etti gayet ilgili ve pozitif birisi ama malesef aynı anda birkaç doğum oldugu için benim doğumuma asistan doktor girdi...
hastane çok temiz çalışanlar çok güler yüzlü...
lohusa şerbetimiz gelmedi.. kapımızada süs takmadılar ama umursamadım pek fazla sabah dogum oldu akşam çıktık çünkü..
en beğenmediğim şey ise doktorlar doğumdan sonra ilgilenmiyor.. sabahleyin bi ara gelip sordu nasılsın iyiyim dedim okdar bi açıp dikişlere bakmak yok.. dogumdan sonraki gecede kendi doktorum nöbetçiydi belgin hanım akşamleyin öyle bir geldi uzaktan sordu sorun varmı diye yaklaşmadı bile sanki kaçar gibi.. dikişlere ne yapmam gerektigini sordum hiç birşey yapmana gerek yok dedi normal duşunu taharetimi almamı söyledi..
çıkış için gelen hemşirede batikonla duş almamı söyledi.. dediğini yaptım.. iki gün sonra kontrole gttim dikişer gayet normaldi.. batikonla pansuman yapıp teramicin sürmemi söyledi doktorum.. batikonlu pamukla sildim ve kremi sürdüm ama dikişler iltihap kapmış ve iki dikişim açıldı.. 15 günlük bi tedavi sonrası iltihap kuruyunca yeniden dikiş atıldı.. çok zor oldu.. bir sezeryanlı kadar zorlandım.. doğum sonrası bakım hakkında yeterince bilgi vermediler buda benim şansssılığım sanırm.. dikişler açıldıktan sonra bakım yaptım ama iş işten geçmişti
umarım kimse yaşamaz böyle bi şanssızlık bunun dışında hiç bir problem olmadı bebişim gayet sağlıklı...

çal

Geçmiş olsun ve de gözün aydın :) Sen yine az çekmişsin :) senden beterleri var merak etme benim dikişlerim tam 4 kere dikildi neler yaşadığımı anlayabilirsin. Doğumdan itibaren 2,5 ay tedavi gördüm bu nedenle. Neler çektim neler bir ben bir Allah bilir :(((

Geçmiş olsun ve de gözün aydın :) Sen yine az çekmişsin :) senden beterleri var merak etme benim dikişlerim tam 4 kere dikildi neler yaşadığımı anlayabilirsin. Doğumdan itibaren 2,5 ay tedavi gördüm bu nedenle. Neler çektim neler bir ben bir Allah bilir :(((

Teşekkür ederim.. Cok geçmış olsun evet çok iyi anlarım gerçekten zor ve sinir bozucu bir durum senin nsl oldu merak ettim doktorun kimdi

Teşekkür ederim.. Cok geçmış olsun evet çok iyi anlarım gerçekten zor ve sinir bozucu bir durum senin nsl oldu merak ettim doktorun kimdi

Benim doğumum Pazar gününe denk geldi. Nöbetçi doktorla yaptım doğumumu. Oldukça zor bir doğumdu. Bebeğimi vakumla çektiler. İlk dikişler atıldıktan sonra tutmadı bir daha baştan başlandı. Ne yazık ki o da tutmadı kendime geldiğimde ameliyathanedeyim. Nihayet üçüncü dikişler de atıldı ve bir kaç gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum. Dikişlerin kontrolü için tekrar gittim bir hafta sonra bir de ne desinler. Dikişlerin bir kaç tanesi açılmış tekrar dikilecek. Ve dördüncü de bu şekilde oldu işte. Allah bir daha yaşatmasın çok zor günlerdi.

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. şuan 8 haftalık hamileyim medipol megaya gittim tertemiz olduğu için. ilk hamileliğim ve hiçbir bilgim olmadığı için bu konuda, ilk doktor muayenemde doktorum muayene sonrasında hiçbir açıklama yapmadı ben de heyecandan hiçbir şey soramadım. 2. gidişimde beni daha çok bilgilendireceğini düşündüğüm için bir şans daha vermek istedim doktora. 2. muayenemde ultrasonda gördü ama "emin olmak için" tekrar alttan muayene etmek istedi, kabul ettim kalp atışlarını gösterdi. ne kiloma baktı ne beni bilgilendirecek şeyler söyledi güleryüzlü de değildi. sadece tansiyonumu ölçtü ilk muayenede zaten memnun kalmamıştım 2. muayenede de tavır aynı olunca gitmemeye karar verdim. 2. muayeneden sonra moralim çok bozuldu kendimi çok kötü hisettim bana olan ilgisizliği karşısında. hastahene çok güzel ve temiz ama doktorun ilgisizliği beni soğuttu malesef. belki gidip memnun kalanınız vardır diye ismini vermek istemedim. ama birdaha asla o doktora gitmeyeceğim. suna hanımdan memnun kalan çok olmuş muhtemelen bir sonraki kontolümde ondan randevu alacağım. ya da başka bir hastahane deneyeceğim. hepimize sağlıklı hamillelik süreci diliyorum:)

Back