medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Cati muayenesi oldum ins. Normal digum olacak bir priblem yok. Nagihan hn. Olmasa dogurmam zaten.. Sezaryan derse de olurum hic onemli degil. Once Rabbim sonraNagihan hn. Oldukca oh oh .. sefam
Olsun..

Cati muayenesi oldum ins. Normal digum olacak bir priblem yok. Nagihan hn. Olmasa dogurmam zaten.. Sezaryan derse de olurum hic onemli degil. Once Rabbim sonraNagihan hn. Oldukca oh oh .. sefam
Olsun..

Nagihan hanım çok tatlı ve enerjik öyle değil mi canım?

Vee karar vedim bende bu hastaneye gidicem salı günü için
nagihan hnm randevu aldım bakalım nasıl geçecek.

ben bugün nagihan hnm gittim burdaki güzel yorumlara dayanarak randevu alıp gittim herkesin görüşü kendine
ben çok mennun kaldım kendisinden o kadar ilgili güleryüzlü ben sormadan her şeyi anlattı içtenlikle sorularıma cvp verdi
ultrasonda neredeyse 15 20 dk kaldık o kadar detayıyla baktıki bebeğime ayrıca isteğe bağlı sezeryan olmak istediğimi söylediğimde ilk doğumun normal sakın sezeryanı unut ikincisi çok daha rahat olucaktır dedi hastane zaten çok güzle ve temiz
kısacası ben mennun kaldım artık nagihan hnm la devam edicem herkesşn beklentisi farklı kimi memnun kalır kimi kalmaz

bu hastanedeki karışıklıklar benimde canımı sıkıyor, haftasonu doğum katını gezdim ve full çekiyor nasıl kalabalık bir karışıklık falan, ayrıca diğer dr lardan memnun olmadıkça herkes nagihan hanıma kayıyor e buda onun aşırı yoğun olmasına ve yeterince ilgi gösterememesine yol açıyor, öyleki ben ilk başladığımda cumartesi günleri rahatça randevu alıp giderken şimdi 3 hafta sonrası cumartesi için randevu alabildim, ben çalıştığım için mecburum haftasonuna bari çalışmayanlar haftaiçi gitsin yaw doktorsa nefes alsın bizlerde rahat muayene olalım

Merhabalar kızlar...
Daha önceleri de yazmıştım buraya, ovulasyon takibimi Neşe hanım yapıyordu kışın, (şimdi kendim yapıyorum) bir gün o yokken Nagihan hanıma da gittim...
Neşe hanımın yaklaşımı güzel, sakin bir hanım, güvenilir bir doktor, ama ne yalan söyleyeyim Nagihan çok daha sıcakkanlı, ilgili, tatlı bir kadın...

Neyse size bugün olan şeyi anlatacağım...
İftardan sonra gebelik testi için gitmiştim, Dr. Filiz diye nöbetçi bir doktor vardı, yeni gelmiş heralde...
Ama özet olarak şunu söyleyeyim, ovulasyon, gebelik vs. bilgisini çok zayıf buldum.
Ben diyorum ki yumurtamın çatlamasının üzerinden 13 gün geçti beta HCG yaptırmak istiyorum diyorum, son adetimi sordu 14 Temmuz dedim, daha çıkmaz ki, çok erken diyor... Ben de dedim ki ben erken yumurtluyorum ve ovu testi ve ateş ile takip yapıyorum dedim, Allahtan yanında benim Neşe hanımın yardımcısı vardı nöbetçi, o devreye girdi, evet dedi Neşe Hoca, .... Hanım erken yumurtladığı için onu hep erken çağırırdı ovulasyon takibi için dedi...
O öyle deyince tamam yapalım o zaman Beta HCG, gerçi yoktur da dedi...
Hey Allahım Yarabbim, bir de dedim o kadar ovulasyon testi ve ateş ile takip ediyorum ben dedim, çatlayalı 13 gün oldu, hatta 14'e giriyorduk yani akşamdan sonra olduğu için...
Yani kızlar, kısacası söyleyeyim, Dr. Filiz daha bir kadının ovulasyonun erken olabileceğini ve bu günde test yapılabileceğini ve gebelik varsa şayet kan testi ile bu günde çıkabileceğini bile bilmiyor...
Hatta dedim ki ovu sonrası 14. gün adet olunuyor, buna göre ben yarın adet olmalıyım dedim. Yok dedi, yarın olmayabilirsin
Evet, normalde BAT'ım 10 Ağustos ama, Luteal Faz dönemi 14 gün, yani çatlama sonrasındaki 14. gün regl olunur normalde...

Neyse, bakın ovu topiğine de daha detaylı paylaştım, kan testi de bi muammaydı, okursunuz belki;
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-2401.html
Dedim ki tamam gebelik yok çıktı ama peki LH neden pik yaptı bende? (Normalde BAT'a az gün kala LH yüksek çıkar, yani ovu testim yüksekti benim de), o neden olabilir dedim, o öyle olabilir dedi, salladı birazcık yani, kestirmeden cevap verdi...

Neşe Hanımla Nagihan Hanıma can feda vallaaa

ben haftasonu gittiğimde danışmanla doğum katını gezerken ona nagihan hanımın çok yoğun olduğunu ama diğer doktorların boş olduğunu hastanenin bunun farkında olup olmadığını sordum, oda bana sosyal medyayı takip ediyoruz bazen hanımlar birbirlerinden çok etkileniyor dedi ,bunun üzerine biraz sinirlendim, ona etkilenmek değil tecrübe paylaşımı diyoruz biz hepimiz hamileyiz içimize sinmeyen bizi yanlış yönlendiren yada tersleyen doktorlara takibi devam etmeyiz kimseninde zor duruma düşmesini istemeyiz asıl sizin bu durumla ilgilenmeniz gerek dedim ama cevap alamadım tabi.
gerçekten eğer hasta ilişkileriyle falan görüşmek faydalı olacaksa herkes bir zahmet sıkıntılarını paylaşsın,sonuçta yine cefasını bizler çekiyoruz.

Bagcilarin neresinde bu hastane ve ozelmi oluyor
Aslinda gidecegim yer bekli gibi ama kuvez yok mesela orada kucik bir hastane dokyor aile dostu bilemiyorum maddi durumum iyi olsa yani ozel sigortam olsa ilk dogumumu yaptiran bora,cengize giderim harika bir doktor

Son 3 gündür bende hastaneyle sorun yaşıyorum.. 33 haftalık gebeyim (ikinci gebeliğim) ve Arefe günü kendi doktorum olan Derya YAŞAR'a 1,5günlük çektiğim sancı şikayeti ile gittim hemen muayene edip rahimde 1 parmak açıklık var deyip nst.ye yönlendirildim. Nst sonucunda sancı çıkmadığını bebekte sorun olmadığını ama benim sancı şikayeti ile gittiğim için 1 gecelik yatış yapılacağını ve kontrol altına alınacağımı söyledi. Doğum katında yoğunluk olduğu için boş yatak bulunamadı ve ertesi sabah yani bayramın 1.günü sabah tekrar gelmem gerektiği söylenildi. Moral bozukluğuyla eve döndüm ertesi sabah hemen gittik hastanede in cin top oynuyordu resmen bayram tatili diye sadece nöbetçi doktor ve nöbetçi personeller var tabi yerlerinde bulabilirseniz ne ala... Nöbetçi doktor olan İclal hn.a yönlendirdiler ultrasonda baktı ve herhangi bir sorun olmadığını yine de doktorum tembihlediği için yatış yapacağımı söyledi. Bende doktorum tatilde ve durum bilgisi için acilen aranması gerektiğini söyledim neyse ki yatış yapıldı ve bebeğin erken doğum olasılığına karşılık ciğer gelişimi için o gün boyunca 2 kez iğne yapıldı. Ayrıca 2 serum, 6-7 tane nidilat verildi ve ara ara nst bağlandı ayrıca da kan tahlili yapıldı. Bayramın ikinci günü taburcu oldum bu süre içinde gerek hemşireler, gerekse hasta bakıcılar her şey 4/4lüktü tabi ki nöbetçi doktor dışında hiçbir şekilde kendisiyle muhatap olamadık hemşireler ona bilgi veriyorlarmış!! Sabah yeni doktor nöbeti devralmış o da Didem hn. idi en son ki nst sonucuma bakarak ve gece olan nöbetçi doktorla irtibat kurarak beni taburcu ettiler. Sonuç olarak hiç bir sorun yok bunlar yalancı sancılar artık çok normal dedi. Gönül rahatlığıyla evimize döndük o gece ve bayramın 3.günü öğleden sonraya kadar bebeğimin hareketlerinde aşırı yavaşlama hissettim çünkü normalde çok hareketli bir bebek herkes karşımda otururken bile ister istemez farkediyor hareketlerini. Bu kadar yavaş olunca 3 günlük stresin ardından eşimle panik olduk ve tekrar hastaneye koştuk. Nöbetçi doktor bu kez de Filiz hn. diye birisi ve tamamen kaba, hiçbir şekilde hastayı dinlemeden yorum yapan, kendi kendisine konuşan bir bayan.. Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum şikayetiyle gittiğimi ve bir kaç gündür hastanede vakit geçirdiğimi söyler söylemez kaydıma baktı ve sanki her gün ultrason cihazına bağlanıyormuşum gibi muamele yaparak canınız isteyince gelip göremezsiniz bebeği bu bebeğe zarar gibilerinden konuşmaya başladı zaten kaç gündür erken doğum riskim var diye stresle boğuşuyorum birde hiçbirşeyden haberi olmayan bir kadının bu şekilde beni itham etmesi sinirimi bozdu ve ilk geldiğim gün ultrasonla bakıldığını bir daha hiç bakılmadığını söyleyince duymamazlıktan geldi. Renkli doppler.e de baktım kanına hareketlerine suyuna kalp atışına ama hiçbir sorun yok sadece içiniz rahat etsin diye nst istiyorum dedi dedim zaten bende onu isteyecektim kalp atışını kendim görmek istiyorum diye dedim.. Nst.ye girdim 20 dk boyunca uyuya kalmışım 3 günlük uykusuzluğun ardından eşim bitti diye uyandırdı ve kalktım hemşire sonucu verdi doktora çıkarın dedi. Eşim 2 kez sancın çıktı ama seni izledim birşeyin yoktu dedi sanırım bebek aşırı hareketlendi ya da pozisyon değiştirirken oldu artık ezberledik çünkü.. Nöbetçi Doktora yani FİLİZ hn.a çıktık gösterdik bak kasılmaların çıkmış 2 kez hemen idrar tahlili istiyorum ayrıca serum takılacak hatta yatış bile tekrarlanabilir sonuca göre ki mutlaka olur dedi.. Neye uğradığımı şaşırdım 1 gün öncesi hiçbirşeyin yok diye taburcu ediliyorum ertesi gün bebeğimin hareketleri için gidiyorum gayet iyi bir şey denip hemen ardından yatışın yapılacak sancın kasılman var deniyor. Hiçbir ağrım sancım sızım yok diyorum ve beni destekleyen eşime de fırça niteliğinde gerekirse 5 gün yatırırız deyip azarlanıyoruz ve sinirler iyice had safhaya çıkıyor! Acil bölümünde müşahadeye yönlendirilip doktordan gelecek haberi beklicez ona göre serum takıcaz dendi oturduk bekliyoruz 15 dk.lık bir oturmanın ardından hemşire gelip doktordan haber bekliyoruz dahiliye doktoru gelip muayene edecek deyince ne alaka diye sorduk yani ben bebek hareketi için gidiyorum ve sonuç beni dahiliyeci görecekmiş !! Hemşire azarlanmaktan kaçıp yerine gitti ve gelen telefona tesadüfen kulak misafiri olduk adımı duyunca aynen şöyle dendi hemşire tarafından " evet hocam Duygu K... burada ve muayene edilmeyi bekliyor şikayeti ise suyu gelmiş. Kan beynime sıçradı eşimle hemen bankoya gittik ve ne diyorsunuz siz ne su gelmesi diye çıkıştım doktorun bu şekilde not düştüğünü söylediler dedim ki bu nasıl bir yanlışlık nasıl böyle bir hata yapılabilir su gelmesiyle hiçbir şekilde alakası yok istemiyorum serum falan deyip geri çektim evraklarımı ve kendi doktorum olan DERYA YAŞAR Ptesi izinden dönene kadar da asla hastaneye uğramıcam!!! Tabi ki o Filiz hanımı da şikayet edicem başhekime!!!

çok geçmiş olsun

gerçekten sinir bozucu şeyler yaşamışsınız bende geçen hafta nagihan hnm başladım kendisi çok ilgili sağolsun ama olası bir durumda
nöbetçi doktorlara denk gelmek gerçekten kötü nasıl bu kadar ilgisiz ve yanlış not düşebiliyorlar pess
gerçekten insan kararsız kalıyor bu hastaneyle ilgili

Mrb ben 32 haftalık hamıleyım bagcılar medıpol üniversıteye kadın dogum doktoru derya uyana gıdıyorum cokda memnunum ben sarıyerde oturuyorum ılk hamılelıgım bu taraflarda cok hastane var ama esımle beraber medıpol hastanesını duyduk ve esım hastanede 5 tane sectımız kadın dogumculara meıl attı ve bıze cvp veren derya hanımdı ve ılk gunden berı onun takıbındeyım cokda memnunum ben cok pın pırıklıyım ama o benı okadar rahatlatıyorkı sorularım bıtmıyo gıtmedıgım anlarda msj atıyorum ve cvp alıyorum hangı dktor msjlara her zaman cvp vere bılır ıyıkı var ve ıykı tanımısım dıyorum ve etrafımdakı hamılelere onu rahatlıkla tavsıye edebılıyorum gözum kapalı.ben cok memnunum hastaneden ve doktorunuz derya uyandan tsk ederım

gardenia kusura bakma arkadaşım sana özel mesaj atamıyorum cevap sayım yeterli değilmiş bana özel mesajla mail adresi yazarsan çok sevinirim

nese hanım normal doğum yanlısı bir bayan ben 7. ayındayım ve 7 aydır beraberiz şuan için bir sıkıntı yaşamadık
nese hanım benımde dr umkızımdada 4 ay gıtmıstım sımdıde onda basladımmeak ettıgım cınsıyetınızı nezaman ogrendnız erken soyledımı gordumu?yoksa daha erkenmı dedı :)

Teşekkür ederim. Nagihan hn da çok iyi birisine benziyor bir kez nst sonucumu göstermiştim doktorum mesai dışında olduğu için. Normal zamanlarda hastane ve doktorumla (Derya YAŞAR) ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama inşallah doğumda da nöbetçi doktorlara denk gelmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…