medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Ben de nagihan hanıma gidiyorum haftaya salı renkli ultrasyon için gidicem dışarıda fiyatları araştırdım hep aynı muayane ücreti ile aşağı yukarı doktorum bana kimseyi tavsiye etmedi 22 haftanda renkli ultrasyonun var gel dedi çok memnunum nagihan hanımdan sanırım dışarıda yaptırmıcam kendisine yaptırıcam.

Burada yorumları okuyunca şaşırıyorum açıkçası aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba diye:)
Bana gayet sıcak kanlı herşeyi anlatan bebişin her ayrıntsını gösteren bir doktordur
Hatta ilk gittiğimde direk kendi cep nosunu verrdi acil durumlar için herşeyimi test sonuçlarımı baştan aşağı inceledi
Dediğin doğru sanırım beklentyle ilgili:) beni muhabetyle en rahatlatan doktordur sıkıntı yok rahat ol diye
Benim evim bdüzünde mesafmz baya var ama memnum olmasam asla gelmezdim
Bende yenidoğum yapan arkdşmn tavsyesyle gtmiştim

Haftalrımız aynı sayılır belkde bakarsn karşılşrız:)

Kesinlikle ve kesinlikle Altan beyi tavsiye ederim canım
Ben hem 2li test hemde ayrıntılı ultrasyonda kendisne gittim her kuruşu hak ediyor
Çıktığında aklında bir soru işarti kalmamış oluyor, benden sonra bir arkdşm daha gtti aynı şeyleri söyledi

Muayne yaklaşık yarım saat sürüyo bu sürede her bir ayrıntsını incelerken anlatıyor sormak istedpinde sorularını rahatça sorablyrsun
Sonuçta birlkte hem 4D görüntüleri hemde muaynenin tümünü cd de veriyor

Kendisi peritonoloji uzmanı zaten nrmal muayne almıyor çok isterdim devamlı gtmeyi:))

Ayrıntılı ultrason taraması medipolde yapılıyor ama diğer hastanelerde olduğu gibi cd renkli fotoğraf uygulaması vs olmadığını belirttiler bana. Sadece detaylı anomali taraması yapıp rapor yazıyorlar. Fiyatı sgk için 200 TL. Bende bu şekilde olduğu için Nisa hastanesinde yaptırdım çokta memnun kaldım yaklaşık yarım saat sürüyor ve detaylı bir inceleme yapılıyor sonunda da rapor ile birlikte renkli fotoğraf ve cd çekimi veriyorlar. Tabii ki bunlar ayrıntı, önemli olan raporun ayrıntılı ve doğru verilmesi ama 175 TL'ye aynı hizmeti daha fazlası ile aldığımı düşününce daha iyi hissediyorum. Hemde kızımın albümünde birde dört boyutlu fotoğrafı var :)

Merhaba kızlar, ben de 2 nisan salı günü Medipol Mega da doğum yapacağım. Sezeryan tercih ettim. Fiyatı 1250 TL. Doktorum
Neşe Hayırlıoğlu kendisinden memnunum. Çok konuşkan değil ama işini yapıyor. Her sorunuza yeterli cevaplar alabiliyorsunuz. Beni normal doğurtmak için çok ısrar etti, ikna etmek için hastanedeki eğitimlere katılmamı çok istedi ama ben kararımdan dönmedim.
Hatta en son sezeryan randevumu alırken 'beni kovdurtcaksın' dedi şakayla :)) Benim oğlum olacak, doğunca sünnet olayını sordum ve beni Aynı hastanedeki çocuk cerrahına yönlendirdi. Konuştum cerrahla ve ilk anda sünnetten vazgeçtim. Sünnet için de 500 TL fiyat vermişlerdi. Doğum katını gezdim. Kapıları bebeğin cinsiyetine göre süslüyorlar. Süsler fena değil beğendim. Lohusa şerbeti veriyorlar odaya. Ama bardaklar kağıt. Varsa evinizden bir likör takımı yada uygun bir bardak takımı getirebilirsiniz. Nst ücreti 10 TL, Muayene ücreti 10 TL, Son zamanlarda her hafta çağırıyor doktor, ozaman muayeneye 10 tl verdiğiniz zaman 2. gidişinizde kontrol gibi oluyor ve muayene ücreti alınmıyor. Sanırım 10 gün süresi. Ben 2 li teste 70 tl vermiştim. Ozamanlar ayrıntılı ultrason orada yapılmıyordu onu dışarda yaptırdım. Umarım biraz yardımcı olmuşumdur kızlar. Doğumdan sonra da yaşadıklarımı paylaşırım şimdilik bukadar. :)

çok az zaman kalmış allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.:) tecrübelerini dört gözle bekliyor olacağııııııız:)))

Kızlar ben seker yüklemesine gideceğim haftaya Perşembe gunü.doktorum Suna Özdemir
Önce doktora gidip muayenemi olacağım yoksa direk danışmanlara seker yüklemesine geldimmi diyeceğim bilemedim yani hem Dr ücreti vericim gemde seker yüklemesi test parasimi

Once dr una gideceksin o bilgisayardan tahlili girecek. En son muayeneni olali 10 gunu gecmediyse muayeneye 10 lira odemezsin. Gectiyse odeyeceksin buyuk ihtimal.

Önce doktoruna uğrayıp tahlil girişini yaptırıyorsun sonrada kan vermeye gidiyorsun tabi ki birde o şerbeti içiyorsun afiyetle :) şeker yüklemesi için 20 TL alıyorlar çok uygun yani.. Tek problem o şekerli sudan sonra tahlil yerinden ayrılmanı yürümeni pek tavsiye etmiyorlar iki saat oturup bekliyorsun o nedenle randevunu erken alırsan işin çabuk biter çok sıkılmazsın yoksaki bir süre sonra patlıyor insan aç aç orda oturmaktan. unutmadan şeker testi aç karnına yapılıyor bir şey yemeden gitmende fayda var.

26. Haftamda hale hanimi biraktigimi yazmistim sayesinde 27. haftamda gittigim perinatolog muayeneye gittigim gunum aksami acil serklaja aldi beni su an capada tedeavi goruyorum erken dogum olmasin diye inan ilgi milgide beklemiyordum isini yapsa yeterdi

gecmis olsun canim.. Neyi eksik yapti hale hanim? Neyi atlamis? Ben ona gitmiyorum meraktan soruyorum...

normal doğum ücreti nedir arkadaşım...sağsalim hayırlı doğumlar

canım ben hande akbaşa gittimm 3.haftamdan itibaren şuan 19.haftamdayımm 16.haftalıkken 4.lü tarama için kan aldırdı 1 hafta sonra sonucu aldık ve bebeğimde down sendrom riski görüldü test değerlerini incelemedi risk var dedi amniyosentez önerdi istemedim aldırmak istemediğim için gerek yok dedim yanlız kafamı kurcalayan birşey vardı o da 2 li tarama testimde değerlerim gayet düşüktü daha sonra başka biryere gittim ve testimi yenilettim bebeğimde hamd olsun bişey çıkmadı ve ben test sonucu için tlfda kendisine ulaşmaya çalıştım 2 gün ulaşamadım önemli olduğunu belirtmeme rağmen 3. gün sabah asistanı aradı ve dr hanım sölediğim tedavi geçerlidir dışardan test kabul etmem dedi diye aramadı görüşme gereği bbile duymadı benimle o yüzden bende değiştirdim dr suna hanıma gitmeye karar verdim hafta başında gittim ve ben temiz testi göstermeden riskli olan testi inceledi ve bu testte gariplik var yanlış hesaplanmış dedi sonra diğer yaptırdığımı gösterdim sıkıntı yok içini ferah tut dedi ve bebeğimi ultrasonda inceledi herşeyine baktı sıkıntısı görünmyo maşallah paşaya dedi içim rahat ettii yani anlıycağın hande hanım o kadar umursamadı böle bi durumum varken beni....

teypasam, senin için çok büyük talihsizlik olmuş. Allahtan amniyosentez fln yaptırmak zorunda kalmamışsın. inşallah Suna hanımdan memnun kalırsın. çok yumuşak bir bayan gerçekten.

Son düzenleme:

teypaşamm merhaba... seni allah gönderdi sanki..bugün aynı durumu ben yaşadım ve sabahtan beri ömrümden ömür gitti...
aynı durumdayım senle... anlatmaya gerek duymuyorum bu yüzden bana da karar sizin dedi ister amniyosentez isterseniz bu riski göze alın..sonuç 1/176.. oysa ki ikili testim gayet normaldi.neye uğradığımı şaşırmıs durumdayım.sabahtan beri perinotolog arıyorum bi taraftan da yorum okuyorum.testi nerde yaptırdın sen ilk sonucun neydi ikincisi nedir? senden gelecek cevaba ihtiyacım var ACİLL LÜTFENN

merhaba,

umarım bebeğinizde ciddi bir durum yoktur. perinatolog olarak şişli - osmanbey'de prof. dr recep has'a danışabilirsiniz.

ya da bilim üniversitesi avrupa florence nightingale hastanesi doç. dr. alin başgül yiğiter'e de danışılabilir.

canımmmm hiç üzme kendiniii inan yardımcı olursam çok sevinirimmmmm testi aldığımın ertesi günü ilgi hastahanesinde tanıdığım vardı gittim muayene oldum değerlerimi verdi ve bana dedi ki kendi hastahanesinde de yapmadı dr taramayı durumum sıkıntı olduğu için avrupa standartlarında olan gelişim labaratuvarına gönderdi haseki hastahanesinin hemen yanında nişantaşında filanda şubeleri var kesinlikle git yaptır canımm ben suna hanıma gittim ve dr medipolün yaptğı testi inceledi hata var dedi firma değişmiş muhtemelen sende benim gibi o kazazelerdensin tavsiyem o ki bi dr git 4 lü tarama yaptırıcam değerlerimi alabilirmisiniz de aynı gün git kanını ver hiç üzülme 2 lin temizse inan bana 4 lü de temizdir

teypasam, senin için çok büyük talihsizlik olmuş. Allahtan amniyosentez fln yaptırmak zorunda kalmamışsın. inşallah Suna hanımdan memnun kalırsın. çok yumuşak bir bayan gerçekten.

tşk ederim canım çok saolll burda da yorumları okuyunca nagihan hanıma mı gitsem diye düşündüm şimdi

Yarın sabah ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gideceğim canım. üçlü testi bi çok doktor gerek görmezken niye üçlü test istendi onuda anlamış değilim.o kadar çaresiz bi durum ki bu anlatamam...benim üçlü testi daha doğrusu dörtlü yazıldı ücreti aynıymıs hande hanım yoktu gittiğim gün nagihan a çıktım o dörtlü yazdı.herhangi bir anormallikte söylemedi.bende anlamış değilim sabahtan beri mahvolmuş durumdayım amniyosentezi düşünüyorum emin olmak için o da riskli kendimi çıkmazda hissediyorum.yarın ayrıntılıyı yaptırınca göreceğiz allahım evlatlarımızla sınamasın bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…