benim bir sorunum yok derya hnm ile sadece genelde ne zaman gitsem operasyonda oluyor ama beklemek sıkıntı değil bana çok ilgileniyor sahiden bir gece acile gitmiştimm kayıtlarda görmüş sordu hemen neden gelmiştin sorun çözüldümü diye sağ olsun tabi öyle hayırlısını isteyelimmm normalse normal sezereyansa sezeryan zorlamak daha büyük sıkıntılar yaratabilir.....
Ay benim aklimda mi yanlis kalmis acaba. Blgin Hanim 69 lu onu biliyorum. Derya Hnm 80 li saniyordum. :)) Kucuk duruyor. İste tabi onemli olan frekansi yakalamak dr unla. Benim suan 37. hafta. gttigimde 36daydik boyunu sormadim 2900 du kilosu. sez olursa esimizi almiyorlarmis ona uzulmustum ama onlarda hakli , bir komplikasyon olur,bisiler yolunda gitmezse orda yakininin olmasi olmaz sonucta bu bir ameliyat .. normal doguma sokuluyormus. Bakalim ben senden once dogurucam kismetse. Sana anlatirim deneyimleri :))
:))) aaaa evet evet ben nagihan ile karıştırmışımm canım:))) seninki büyük bizden:) derya hanım 80 li evet bu arada sende 87 lisin sanıırm ben 88 liyim :) bizim aramızda bir yaş var bizde sorduk cnm babanın girmesini ikisi içinde hastane yönetimi tarafından istenmiyor dedi deryacım ama ben doğum fotoğrafçısı istiyorumm ve üçümüzün resimleri olsun istiyorumm doğumhanede nasıl olucak bilmiyorummm evet evet senin tecrübelerini merakla bekliyorumm:) bizimki o kadar almamıştır bencee(( yengem 2400 ile doğurdu bir görseeeen minicik bişiiiiii çok küçüük benimki de bu kadar olursa ben nasıl bakarım ona dedimm nasıl kilo aldırırız bilmiyorumm pekmez tahin bile yemeye başladımmmm sevmediğim halde
ilk haftalar derya hanıma gidiyodum canım, 16 da filan sanırım handeye geçtim, derya nın kafası çok dalgın geliyodu bana, dikkatini veremiyo gibi geldi
evet beklentim arttığından sanırım ilgisiz gelmeye başladı =) daha doğrusu şöyle kafamda bir sürü soru işareti var ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum, bi muamma yani o doğum olayı, endişem arttığı için sürekli ilgi poh poh bekliyorum sanırm doktordan da =)
neyse hayırlısı bakalım, şimdi 2 haftada bir gidecekmişiz, 34 te gidicez yani haftaya cmt, nolck bakalım
bu arada normal doğum takıntım vardı , ama artık sezeryana da olumlu bakmaya başladım, hayırlısı demek en doğrusu sanırm, normal diye diye psikolojim bozuldu, rüyalarıma giriyo doğurduğum =) artık sezeryana da olumlu bakıyorum o yüzden, ne çıkarsa bahtımıza =)
Lebriz Hale Aktün e giden yokmu arkadaşlar:44:
Benim ikinci gidişim pazartesi oldu, ilk muaynede inanılmaz memnun kalmıştım acaba tesadüf mü öyle oldu derken kendi kendime
İkinci defa görüp beni hatırlaması ilgili olması her soruma cevap verip beni rahatlatması çok hoşuma gitti hanımlar
Tavsiye ederim:)
hastaneni ve doktorunu mu değiştirdin
:))) aaaa evet evet ben nagihan ile karıştırmışımm canım:))) seninki büyük bizden:) derya hanım 80 li evet bu arada sende 87 lisin sanıırm ben 88 liyim :) bizim aramızda bir yaş var bizde sorduk cnm babanın girmesini ikisi içinde hastane yönetimi tarafından istenmiyor dedi deryacım ama ben doğum fotoğrafçısı istiyorumm ve üçümüzün resimleri olsun istiyorumm doğumhanede nasıl olucak bilmiyorummm evet evet senin tecrübelerini merakla bekliyorumm:) bizimki o kadar almamıştır bencee(( yengem 2400 ile doğurdu bir görseeeen minicik bişiiiiii çok küçüük benimki de bu kadar olursa ben nasıl bakarım ona dedimm nasıl kilo aldırırız bilmiyorumm pekmez tahin bile yemeye başladımmmm sevmediğim halde
ben gidiyordum canim hale hnma ama 26. haftama kadar dayanabildim burdaki birkac arkadas 2. randevuda birakti.hakkinda cok sikayet oldugunu duydum.ablamda onda dogum yaptigi halde biraktim.umarim sikinti yasamazsinEvet tatlım önceden yakında Kolan a gidiyordum doktorun takibi ilgisi biraz huzursuz etti, şansıma bu seferkinden memnunum bakalım:)
ben gidiyordum canim hale hnma ama 26. haftama kadar dayanabildim burdaki birkac arkadas 2. randevuda birakti.hakkinda cok sikayet oldugunu duydum.ablamda onda dogum yaptigi halde biraktim.umarim sikinti yasamazsin
Merhaba arkadaşlar. ben de medipole gidiyorum. iki kere Nilgün hanıma gittim ama çok memnun kalmadım. ikincisi kontrol muayenesiydi. bebeğin cinsiyetini öğrenmek istediğimde cinsiyet için muayene yapmıyorum dedi. ben ısrar edince kabul etti. ben de hem olumlu yorumları okuyunca hem de odasının önünde kalabalık olmadığını görünce nagihan hanıma gitmeye karar verdim. benim ilk doğumum da bir buçuk yıl önce sezaryenle oldu. dr. önemli diye düşünüyorum. çok şükür çok çabuk iyileştim. beni hiç korkutmadı. endişelendirmedi.
inşallah ikincisi de öyle olur diye ümit ediyorum.
bir de benim medipolü tercih etmemdeki en önemli sebep ameliyathane ekibini bayan istiyor olmamız. düşünsenize doğum ve sezaryen çok mahrem durumlar bayanlar için. ben o halde başka bir erkeğin beni görmesini istemedim. ilk doğumumda da ekip tamamen bayandı ve çok rahattım. bir de o utanç ve tedirginlikle uğraşmadım. zaten yeterince stresli bir durum.
ben böyle bir avantaj olduğundan pek çok insanın haberi olmadığını düşünüyorum. bu yüzden paylaşmak istedim. sezaryen olacak arkadaşlar medikal muhasebeye kayıt yaptırırken söylerlerse anestezi uzmanı ve ameliyat ekibi tamamen bayan olabiliyor üstelik ücretsiz.
Lebriz Hale Aktün e giden yokmu arkadaşlar:44:
Benim ikinci gidişim pazartesi oldu, ilk muaynede inanılmaz memnun kalmıştım acaba tesadüf mü öyle oldu derken kendi kendime
İkinci defa görüp beni hatırlaması ilgili olması her soruma cevap verip beni rahatlatması çok hoşuma gitti hanımlar
Tavsiye ederim:)
slm kızlar bende medipol suna hanıma gidiyorum. merak ettiğim birşey var ayrıntılı ultrason zamanım yaklaştı nerde yaptırdınız yada hastanede yapılıyormu fiyatı nedir? bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim teşekkürler:)
Ben suna hanimin yonlendirdigi Medicine hast Ahmet gul e gittim tavsiye etmiyorum,diger hastanelerden pahali olmasina ragmen kisacik surdu kendi kendine konusuyor bana cvp vermiyor aylarca beklemisim renkli yuzunu gorecegim diye. Gostermedi. Cd verdi biz sonra evde cd den yuznun gorunen kisminda durdurup inceledik filan. Tamam sorun gorunmuyor dedi hemen paketledi bizi arabasini bakima goturecekmis acelesi varmis vs vs. Suna hanim iyi bir dr o yonlendirdigi icin sakin guvenip gitmeyin. Nisa hastanesi daha uygun sanirim 140 tl filandi. Eminim ahmet beyden ilgili olur en azindan yuzunu bi gosterir bebisinin..
Bezmialem vakif universitesinde 50 tlymis komsum gitmis memnun kalmis. Cd felan vermiyorlarmis. Baska giden varmi acaba
Nasil yahu orasi univ. hastanesi Capa gibi Cerrahpasa gibi devlete bagli ucretsiz olmasi gerekir.
Vakif univ oldugu icin bir miktar ucret aliyorlar. Ama guzel hizmet verdigini duydum.
Gecen aylarda acile gittim oraya zehirlenmiştim.. Hiç bir ödeme yapmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?