Selam kizlarr. Dun Belgin Hnm da randevum vardi. Bebegim ters durdugu icin sezeryan tarihini artik netlestirmeye gittik. Benimki normal istememe ragmen kosulsuz sez. maalsef ama Belgin Hanim cok dusuk bir ihtimal de olsa tarihi kesinlestrmeden 1 hafta daha bekleyelim dedi. Yani deli gibi sez. yanlisi bir dr degil bunu paylasmak istedim sizlerle. Benim kacisim yok ona ragmen sez tarihi verip kestirip atmadi.Normal dogum yanlisi..haftaya son kez gorecek ve obur haftaya trihi verecek. Gayet guleryuzlu herseyi aciklayici ve deneyimli bir dr. Tek derdim sez olursam esimi yanimda sokamayisim. Gebe danismaniyla dogum katini gezdik. Lohusa serbeti ve kapi susu veriyorlar gayet şık hersey. Dus sac kurutma mak. mini buzdolabi vs. var. Fiyatlari zatn biliyorsunuz. Ama ben hastaneye girisim yapilir yapilmaz odemeyi yapmayi reddettigimi soyledim. dogumu yaptiktan sonraki gun odeme yapmayi istiyorum. bu konuda baska hast.lerde sorun yasayan arkadaslarim uyardi odemeyi yapinca ozeni kesiyorlar ve daha az ciddiye aliyorlar demislerdi. boyle olsun istiorum dedim muhasebeye bende.. Onun disinda hersey yolunda cok sukur. Bebegim 2880 gr,nst de de problem yok. Gittikce paylasiriz yine.
muhasebe kabul etti yani dimi sonra ödemeyi doğum anında dönebilirdi aslında bebeğin
normal doğum oldu yani dimi sizin nagihan hanım bu kadar iyi demeeek çok sevindim ama nöbetçi kimse onun eline kalıcaaz:)))
Benim doğumum normal oldu ama ne yazık ki pek kolay bir doğum olmadı ayrıca doğumum Pazar gününe denk gelmişti Nagihan hanımı da çağırmadık nöbetçiyle yaptık doğumu. O nedenle tekrar tekrar söylüyorum doğuma ne olursa olsun kendi doktorunuzu çağırın.
haklısın ama gelirler mi gelmezler mi onların insafına kalmış durumdayız bende derya hanım girsin istiyorum doğuma ama umarım onun hastanede olduğu saatler içinde gelir meleğim