• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Selam kizlarr. Dun Belgin Hnm da randevum vardi. Bebegim ters durdugu icin sezeryan tarihini artik netlestirmeye gittik. Benimki normal istememe ragmen kosulsuz sez. maalsef ama Belgin Hanim cok dusuk bir ihtimal de olsa tarihi kesinlestrmeden 1 hafta daha bekleyelim dedi. Yani deli gibi sez. yanlisi bir dr degil bunu paylasmak istedim sizlerle. Benim kacisim yok ona ragmen sez tarihi verip kestirip atmadi.Normal dogum yanlisi..haftaya son kez gorecek ve obur haftaya trihi verecek. Gayet guleryuzlu herseyi aciklayici ve deneyimli bir dr. Tek derdim sez olursam esimi yanimda sokamayisim.:( Gebe danismaniyla dogum katini gezdik. Lohusa serbeti ve kapi susu veriyorlar gayet şık hersey. Dus sac kurutma mak. mini buzdolabi vs. var. Fiyatlari zatn biliyorsunuz. Ama ben hastaneye girisim yapilir yapilmaz odemeyi yapmayi reddettigimi soyledim. dogumu yaptiktan sonraki gun odeme yapmayi istiyorum. bu konuda baska hast.lerde sorun yasayan arkadaslarim uyardi odemeyi yapinca ozeni kesiyorlar ve daha az ciddiye aliyorlar demislerdi. boyle olsun istiorum dedim muhasebeye bende.. Onun disinda hersey yolunda cok sukur. Bebegim 2880 gr,nst de de problem yok. Gittikce paylasiriz yine.

muhasebe kabul etti yani dimi sonra ödemeyi doğum anında dönebilirdi aslında bebeğin:(

normal doğum oldu yani dimi sizin nagihan hanım bu kadar iyi demeeek çok sevindim ama nöbetçi kimse onun eline kalıcaaz:)))

Benim doğumum normal oldu ama ne yazık ki pek kolay bir doğum olmadı ayrıca doğumum Pazar gününe denk gelmişti Nagihan hanımı da çağırmadık nöbetçiyle yaptık doğumu. O nedenle tekrar tekrar söylüyorum doğuma ne olursa olsun kendi doktorunuzu çağırın.

haklısın ama gelirler mi gelmezler mi onların insafına kalmış durumdayız bende derya hanım girsin istiyorum doğuma ama umarım onun hastanede olduğu saatler içinde gelir meleğim

Arkadaşlar selam.. Ben bugün kendi doktorum olmadığı için nagihan hanım a gittim. Açıkçası ekstra bir ilgi ve sıcaklıkta göremedim.Hatta ultrasonla bebeğe bakarken eşimi bile davet etmedi asistanı davet etti de esim geldi.Hande hanım her ultrasonda 'babası buyur' diye kendisi eşimi davet ediyor.Ben sormadan bişey de anlatmadı,sorduklarıma da usulen cevap verdi çok içten gelmedi bana..Belki de başka bi doktorun hastasıyım diye temkinliydi bilemiyorum....

Merhaba arkadaşlar. ben de medipole gidiyorum. iki kere Nilgün hanıma gittim ama çok memnun kalmadım. ikincisi kontrol muayenesiydi. bebeğin cinsiyetini öğrenmek istediğimde cinsiyet için muayene yapmıyorum dedi. ben ısrar edince kabul etti. ben de hem olumlu yorumları okuyunca hem de odasının önünde kalabalık olmadığını görünce nagihan hanıma gitmeye karar verdim. benim ilk doğumum da bir buçuk yıl önce sezaryenle oldu. dr. önemli diye düşünüyorum. çok şükür çok çabuk iyileştim. beni hiç korkutmadı. endişelendirmedi.
inşallah ikincisi de öyle olur diye ümit ediyorum.
bir de benim medipolü tercih etmemdeki en önemli sebep ameliyathane ekibini bayan istiyor olmamız. düşünsenize doğum ve sezaryen çok mahrem durumlar bayanlar için. ben o halde başka bir erkeğin beni görmesini istemedim. ilk doğumumda da ekip tamamen bayandı ve çok rahattım. bir de o utanç ve tedirginlikle uğraşmadım. zaten yeterince stresli bir durum.
ben böyle bir avantaj olduğundan pek çok insanın haberi olmadığını düşünüyorum. bu yüzden paylaşmak istedim. sezaryen olacak arkadaşlar medikal muhasebeye kayıt yaptırırken söylerlerse anestezi uzmanı ve ameliyat ekibi tamamen bayan olabiliyor üstelik ücretsiz.

Merhaba arkadaşlar. ben de medipole gidiyorum. iki kere Nilgün hanıma gittim ama çok memnun kalmadım. ikincisi kontrol muayenesiydi. bebeğin cinsiyetini öğrenmek istediğimde cinsiyet için muayene yapmıyorum dedi. ben ısrar edince kabul etti. ben de hem olumlu yorumları okuyunca hem de odasının önünde kalabalık olmadığını görünce nagihan hanıma gitmeye karar verdim. benim ilk doğumum da bir buçuk yıl önce sezaryenle oldu. dr. önemli diye düşünüyorum. çok şükür çok çabuk iyileştim. beni hiç korkutmadı. endişelendirmedi.
inşallah ikincisi de öyle olur diye ümit ediyorum.
bir de benim medipolü tercih etmemdeki en önemli sebep ameliyathane ekibini bayan istiyor olmamız. düşünsenize doğum ve sezaryen çok mahrem durumlar bayanlar için. ben o halde başka bir erkeğin beni görmesini istemedim. ilk doğumumda da ekip tamamen bayandı ve çok rahattım. bir de o utanç ve tedirginlikle uğraşmadım. zaten yeterince stresli bir durum.
ben böyle bir avantaj olduğundan pek çok insanın haberi olmadığını düşünüyorum. bu yüzden paylaşmak istedim. sezaryen olacak arkadaşlar medikal muhasebeye kayıt yaptırırken söylerlerse anestezi uzmanı ve ameliyat ekibi tamamen bayan olabiliyor üstelik ücretsiz.

ekibin bayan kadrosu olduğunu biliyordum anestezi erkek olabiliryormuş sezeryanda demek söylemek yeterli kadın hepsinin bayan olması için teşekkürleeeer bende haftaya muayene olucaaamm bakalımm büyümüş müüüü bizim ufak canavar

muhasebe kabul etti yani dimi sonra ödemeyi doğum anında dönebilirdi aslında

38+ da alacak sez le cunku riske atmak istemedi canim. ters bebeklerde bazi riskler olabiliyor. :((

anladımmmm risk değilde kuzeniminde bebeği tersti ve doğum sancısı çekerken döndü bebek gördü resmen hatta döndüğünüüü

ekibin bayan kadrosu olduğunu biliyordum anestezi erkek olabiliryormuş sezeryanda demek söylemek yeterli kadın hepsinin bayan olması için teşekkürleeeer bende haftaya muayene olucaaamm bakalımm büyümüş müüüü bizim ufak canavar

anladımmmm risk değilde kuzeniminde bebeği tersti ve doğum sancısı çekerken döndü bebek gördü resmen hatta döndüğünüüü

Mesela ters bebeklerde erkenden bebegin ayaklari veya poposuyla dogum kanalina girme riski var. Dogum kanalina girdikten sonra sez. sansi da olmuyor. Bu riski almak istemiyor dr larda. Bende istemiyorum korkuyorum :( yoksa hic hazir degildim sez.e hep niormal istiyordum..

Mesela ters bebeklerde erkenden bebegin ayaklari veya poposuyla dogum kanalina girme riski var. Dogum kanalina girdikten sonra sez. sansi da olmuyor. Bu riski almak istemiyor dr larda. Bende istemiyorum korkuyorum :( yoksa hic hazir degildim sez.e hep niormal istiyordum..

hMMMM anladım canımmm olsunnn yüreğini ferah tut seeeen

Merhaba arkadaşlar hastanede ayrıntılı ultrasyona giren varmı memnun kaldınızmı acaba video ve fotoğraf verdilermi acaba ?

Arkadaslar bu hastanenın kadın dogumcuları nasıldır. aletlerı fılan duzgun mu. gıdınce cok beklıyormusunuz bazı hastanelerde cok yogun olan dr.larda 1 saate kadar bekledıgımız oluyor. bırde dogum fıyatları ıle bılgızı olan yazarsa sevınırım.bır yakınım 5 aylık hamıle hastaneyı degıstırmek ıstıyor onun adına arastırıyorum.

teşekkurler

belgin hnmin.nobetci olduu bi gune denk gelmistim derya yasara girmek zorunda kalmistim. tatli bir kadin :) Hakkinda hayirlisi canim.

amin cnmmm inşallah hayırlısı oluuur seviyorumm derya hanımı umarım güzel olur herşey doğum sonrasında da çok severim:)

Arkadaslar bu hastanenın kadın dogumcuları nasıldır. aletlerı fılan duzgun mu. gıdınce cok beklıyormusunuz bazı hastanelerde cok yogun olan dr.larda 1 saate kadar bekledıgımız oluyor. bırde dogum fıyatları ıle bılgızı olan yazarsa sevınırım.bır yakınım 5 aylık hamıle hastaneyı degıstırmek ıstıyor onun adına arastırıyorum.

teşekkurler

forumda daha önceki sayfalara bakın yazıyor bütün bilgiler hastane acıbadem ayarında ama fiyatları güzel

amin cnmmm inşallah hayırlısı oluuur seviyorumm derya hanımı umarım güzel olur herşey doğum sonrasında da çok severim:)

Amin.canim. Normal mi sezeryan mi dusunuyorsun.. Genc bir dr :) zimbali botlari filan tarz bir kadin bende begendim gayet ilgili Belgin hnm olmadigi icin geldim dedigim halde guzelce ilgilendi ;) Nasil bebeginin gelisimi?kilosu?

Merhaba arkadaşım ne yazıkki özelden mesaj atmaya çalıştım ama atamadım. İçin rahat olsun doğumu yapan doktor o değildi. Ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Cümlemizin cocuğunu bağışlasın Allah. Şimdiden Allah yardımcınız olsun inşallah...

Merhaba arkadaşım ne yazıkki özelden mesaj atmaya çalıştım ama atamadım. İçin rahat olsun doğumu yapan doktor o değildi. Ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Cümlemizin cocuğunu bağışlasın Allah. Şimdiden Allah yardımcınız olsun inşallah...

Yaa canimmm su nobetci dr u soyle bizde bir rahat nefes alalim :( zaten panigiz hep aklimiz dogumda. cok sıkıntı yasamistin sanirim, uzuldum senin adina ama hersey bizim icin.. Bir imtihan bir sabir.. Kimdi dr

ferem öncelikle teşekkürler... Doğuma kadar ve doğumdan sonra da yorumlarını eksik etmezsen çok sevinirim.Sen gebeliğin başından beri hande hanım'a mı devam ediyosun? Kendi adıma doğum yaklaştıkça insan sanki doktorundan daha fazla medet umar diye düşünüyorum.Haliyle doktordan beklentide artıyor tabi.Bu sebepten sana ilgisiz gelmiş olabilir..

ilk haftalar derya hanıma gidiyodum canım, 16 da filan sanırım handeye geçtim, derya nın kafası çok dalgın geliyodu bana, dikkatini veremiyo gibi geldi
evet beklentim arttığından sanırım ilgisiz gelmeye başladı =) daha doğrusu şöyle kafamda bir sürü soru işareti var ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum, bi muamma yani o doğum olayı, endişem arttığı için sürekli ilgi poh poh bekliyorum sanırm doktordan da =)
neyse hayırlısı bakalım, şimdi 2 haftada bir gidecekmişiz, 34 te gidicez yani haftaya cmt, nolck bakalım
bu arada normal doğum takıntım vardı , ama artık sezeryana da olumlu bakmaya başladım, hayırlısı demek en doğrusu sanırm, normal diye diye psikolojim bozuldu, rüyalarıma giriyo doğurduğum =) artık sezeryana da olumlu bakıyorum o yüzden, ne çıkarsa bahtımıza =)

ilk haftalar derya hanıma gidiyodum canım, 16 da filan sanırım handeye geçtim, derya nın kafası çok dalgın geliyodu bana, dikkatini veremiyo gibi geldi
evet beklentim arttığından sanırım ilgisiz gelmeye başladı =) daha doğrusu şöyle kafamda bir sürü soru işareti var ama ne sormam gerektiğini de bilmiyorum, bi muamma yani o doğum olayı, endişem arttığı için sürekli ilgi poh poh bekliyorum sanırm doktordan da =)
neyse hayırlısı bakalım, şimdi 2 haftada bir gidecekmişiz, 34 te gidicez yani haftaya cmt, nolck bakalım
bu arada normal doğum takıntım vardı , ama artık sezeryana da olumlu bakmaya başladım, hayırlısı demek en doğrusu sanırm, normal diye diye psikolojim bozuldu, rüyalarıma giriyo doğurduğum =) artık sezeryana da olumlu bakıyorum o yüzden, ne çıkarsa bahtımıza =)

benim bir sorunum yok derya hnm ile sadece genelde ne zaman gitsem operasyonda oluyor ama beklemek sıkıntı değil bana çok ilgileniyor sahiden bir gece acile gitmiştimm kayıtlarda görmüş sordu hemen neden gelmiştin sorun çözüldümü diye sağ olsun tabi öyle hayırlısını isteyelimmm normalse normal sezereyansa sezeryan zorlamak daha büyük sıkıntılar yaratabilir.....

Amin.canim. Normal mi sezeryan mi dusunuyorsun.. Genc bir dr :) zimbali botlari filan tarz bir kadin bende begendim gayet ilgili Belgin hnm olmadigi icin geldim dedigim halde guzelce ilgilendi ;) Nasil bebeginin gelisimi?kilosu?

ben normal istiyorumm ama bir sorun çıkmazsa tabiii evet belgin hanımdan büyük derya hanım 1 yaş doğum tarihine bakmıştımmm ordan biliyorumm:)) ama yaşını göstermiyor deryacım 6 yaşında oğlu varmışş ben kız bebek istiyordum ilkimi hep erkek olduğunu kesin gördüğünde benimde oğlum var emin ol anne oğul arasında çok daha farklı bir iletişim var dedi:)
güzel şimdilik 32 de gitmiştik en son 1890 gramdı tam uyumluu yani haftası ile boyu da 42 cm dii önümüzdeki hafta randevumuz var bakalım ne kadar büyümüşüüüüz seninki nasılll cnmm

benim bir sorunum yok derya hnm ile sadece genelde ne zaman gitsem operasyonda oluyor ama beklemek sıkıntı değil bana çok ilgileniyor sahiden bir gece acile gitmiştimm kayıtlarda görmüş sordu hemen neden gelmiştin sorun çözüldümü diye sağ olsun tabi öyle hayırlısını isteyelimmm normalse normal sezereyansa sezeryan zorlamak daha büyük sıkıntılar yaratabilir.....

ben normal istiyorumm ama bir sorun çıkmazsa tabiii evet belgin hanımdan büyük derya hanım 1 yaş doğum tarihine bakmıştımmm ordan biliyorumm:)) ama yaşını göstermiyor deryacım 6 yaşında oğlu varmışş ben kız bebek istiyordum ilkimi hep erkek olduğunu kesin gördüğünde benimde oğlum var emin ol anne oğul arasında çok daha farklı bir iletişim var dedi:)
güzel şimdilik 32 de gitmiştik en son 1890 gramdı tam uyumluu yani haftası ile boyu da 42 cm dii önümüzdeki hafta randevumuz var bakalım ne kadar büyümüşüüüüz seninki nasılll cnmm

Ay benim aklimda mi yanlis kalmis acaba. Blgin Hanim 69 lu onu biliyorum. Derya Hnm 80 li saniyordum. :)) Kucuk duruyor. İste tabi onemli olan frekansi yakalamak dr unla. Benim suan 37. hafta. gttigimde 36daydik boyunu sormadim 2900 du kilosu. sez olursa esimizi almiyorlarmis ona uzulmustum ama onlarda hakli , bir komplikasyon olur,bisiler yolunda gitmezse orda yakininin olmasi olmaz sonucta bu bir ameliyat .. normal doguma sokuluyormus. Bakalim ben senden once dogurucam kismetse. Sana anlatirim deneyimleri :))

Back