• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldu:( nöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa:( kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler ki o kdR ihtiyacınız oluyo ki o an heşe sezeryanlılar için...

canım, tekrar geçmiş olsun ve gözün aydın...
hastaneden memnun kalarak ayrılmana sevindim. Normal doğum diyoruz ama son anda işler değişebiliyor.. Hayırlısı olsun.. Birkaç sorum olacak sana.
Anestezi doktorunun adı neydi?
Ameliyathanede erkek oluyor mu?
Doğumdan önce sancı çekerken nerede bulunuyorsun? Orada önlük mü veriyorlar yoksa kendi geceliğini falan mı giyiyorsun?
Hastanede sana ve bebeğe lazım olan şeyler nelerdi? Gerekli ve gereksiz olanlar..?
...
canım ya kafamda daha o kadar çok soru var ki... Mesajı okuduğunda cevaplarsan sevinirim..

Canım hastaneden sağ salim sağlıklı mutlu ayrılmana çok sevindmm... Darısı başımıza. Yavrun nasıl cinsiyeti ne/kilosu boyu nasıl... Bende aylarca Suna Hanıma gereksiz yere para ödemişim...Hiçbir zaman acil durumlarda ulaşamadım ona. Sahipsiz bırakıyor dediğin gibi. Simdi Belgin Hnma devam ediyorum...Hayırlısıyla kucağına aldın ne güzel :)) Kaç gece kaldın hastanede?Toplam ne kadar ödedin?? Bizimle paylaş meraklıyız biz:)

Aynen bende hiç bi zaman ulaşamadım:( oğlum 3670 gr 50 cm olarak doğdu.
2 gece hastanede kaldık 1250 tl toplam ücret ama tanıdık vardı 1000 tl ödedik
Gözün aydın, seni ne kadar kıskandım şuan bilemezsin :((( benim doktorum Nagihan Kaya idi ama ne yazık ki doğumumu onla yapmak nasip olmadı. Gerçekten bir tanedir benim doktorum, dediğin gibi ilgisi alakası insana güven veriyor, sakinleştiriyor. Ne kadar şanslısın bir bilsen sana denk geldiği için...
Ayy evet canım ya doğumdan sonrada aradı beni inanamadım bide oda benimle aynı şeyleri yaşamış baya yardımcı oldu bana hatta normal doğum taraftarı olduğuna eminim içiniz rahat olsun çünkü bana resmen yalvardı ama ben nerdeyse acıdan yere düşürecektim onu tekme attımda:) ama hİç bişi demedi:)çok şükür hep dua ettim hayırlı insanlarla karşılaşıuım diye ki öle de oldu
canım, tekrar geçmiş olsun ve gözün aydın...
hastaneden memnun kalarak ayrılmana sevindim. Normal doğum diyoruz ama son anda işler değişebiliyor.. Hayırlısı olsun.. Birkaç sorum olacak sana.
Anestezi doktorunun adı neydi?
Ameliyathanede erkek oluyor mu?
Doğumdan önce sancı çekerken nerede bulunuyorsun? Orada önlük mü veriyorlar yoksa kendi geceliğini falan mı giyiyorsun?
Hastanede sana ve bebeğe lazım olan şeyler nelerdi? Gerekli ve gereksiz olanlar..?
...
canım ya kafamda daha o kadar çok soru var ki... Mesajı okuduğunda cevaplarsan sevinirim..
Saol canım anestezi doktorunun ismini bilmiyorum evet erkek oluyo çünkü orası doğumhaneden bağımsız genel ameliyatların yapıldığın yer genç bi çocuk vardı heryerimi gördü ama inan insanın o an umrunda bile olmuyo acayip ilgiliydi oda beni makine ile ısıttı üşüdüğümü görünce bide hemşeri çıktık iyi temizleyin içini o benim hemşerim falan dedi :)
Doğumdan önce normalde kendi odanda sancı çekiyon ama biz gittiğimizde yer yoktu beni başka bi odaya aldılar doğumdan sonra geçtik kendi odamıza
Evet poposu açık yeşil komik iğrenç bişi giydiriyolar gecelik olmazkş heryerin mahvoluyo zaten kandan
Öle işte canım gerekli gereksiz şeyler mesela hasta bezi kesinlikle almayın orda istediğin kadar kullanabiliyosun bebek içinde ben çok almıştım kıyafet çoğunu eve geri getirdik ama en az 3 takımınz olsun ne olur ne olmaz

Merhaba ben de nagihan kaya ya gidiyorum 20. haftamdayım çok memnunum çok tatlı ve güler yüzlü bir bayan yanlız telefonunu istemedim oda vermedi bu defa gidişimde isticem bakalım :) ayrıntılı ultrasyon yaptıran varmı medipolde memnun kaldınızmı cd ve fotoğraf veriyorlarmı acaba ? nagihan hanımı tavsiye ederim insanı çok rahatlatıyor :)

Aynen bende hiç bi zaman ulaşamadım:( oğlum 3670 gr 50 cm olarak doğdu.
2 gece hastanede kaldık 1250 tl toplam ücret ama tanıdık vardı 1000 tl ödedik

Ayy evet canım ya doğumdan sonrada aradı beni inanamadım bide oda benimle aynı şeyleri yaşamış baya yardımcı oldu bana hatta normal doğum taraftarı olduğuna eminim içiniz rahat olsun çünkü bana resmen yalvardı ama ben nerdeyse acıdan yere düşürecektim onu tekme attımda:) ama hİç bişi demedi:)çok şükür hep dua ettim hayırlı insanlarla karşılaşıuım diye ki öle de oldu

Saol canım anestezi doktorunun ismini bilmiyorum evet erkek oluyo çünkü orası doğumhaneden bağımsız genel ameliyatların yapıldığın yer genç bi çocuk vardı heryerimi gördü ama inan insanın o an umrunda bile olmuyo acayip ilgiliydi oda beni makine ile ısıttı üşüdüğümü görünce bide hemşeri çıktık iyi temizleyin içini o benim hemşerim falan dedi :)
Doğumdan önce normalde kendi odanda sancı çekiyon ama biz gittiğimizde yer yoktu beni başka bi odaya aldılar doğumdan sonra geçtik kendi odamıza
Evet poposu açık yeşil komik iğrenç bişi giydiriyolar gecelik olmazkş heryerin mahvoluyo zaten kandan
Öle işte canım gerekli gereksiz şeyler mesela hasta bezi kesinlikle almayın orda istediğin kadar kullanabiliyosun bebek içinde ben çok almıştım kıyafet çoğunu eve geri getirdik ama en az 3 takımınz olsun ne olur ne olmaz

maşallah maşallah kimleri görüyorum iyileşmişiz anneliğe alışmışız tecrübelerimizi paylaşıyoruz maşallaaahhh :) hiç akılma gelmiyordu ama böyle yazdıklarını okuyunca baya baya vakit çabuk geçsin diye dua eder oldum yav doğurasım geliyor :) Rabbim evladınada sanada sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım benim... inşallah 3 ay sonra burda bende güzel anılarımı paylaşırım sizlerle..

Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldu:( nöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa:( kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler ki o kdR ihtiyacınız oluyo ki o an heşe sezeryanlılar için...

canım sence Derya YAŞAR mı? yoksa Nagehan KAYA mı? Sen ikisini de gördün kıyas imkanın olur diye sormak istedim... Derya YAŞAR'da doğum yapan birileride olsaydı keşke :(Rabbim hepimizi merhametli doktorlarla ebelerle hemşirelerle karşılaştırsın inşallah...

Selam kızlarrrr yarın Belgin Hanımda randevum var. Rüzgarım dönmediyse sezeryan tarihi verecek. Çok heyecanlıyım :) Yarın doğum katını bir daha gezecegım nede olsa benım de bır ıkı haftam kaldı :))

1 hafta önce tamda bu saatlerde suyumun gelmesiyle hastaneye gitmemiz bir oldu çünkü suyumun rengi berrak değil sarımtıraktı.ewde netten baktığımda bebeğin kakasını yapmış olabiliceği yazıyordu nitekimde öyle olmuş dr açıklamasıyla bebeğim streslenmiş hemen yatış yaptırdı gece boyu beni ntsye bağlayarak bebeğimi takip ettiler bu tür durumlarda bebeğin bu suyu yutabileceği ve bu durumda acil sezeryanın olabileceğini anlatılar.o saate kadar herşey normal doğumu gösterirken bir anda olay sezeryana döndü.acil sezeyan olabileceği için yeme ve içmede yasaklandı
bu arada gece yarısı sancılarımda başladı ve ben sabaha kadar sancılarlada boğuştum
sabah kendi dr derya yaşar geldi ve muayanesi sonucu açılmamın bi türlü ilerlemediği sonucu çıktı bana yine bekleyebileceğimizi ama açılmanın ne zaman gerçekleşeceğinin belli olmiyacağı ve kalp atışında bi değişiklik olursa bebeği riske atmamak için yine acil sezeyana gireceğimizi anlattı o sırada aç sussuz ve ve sancıdan bitap düşmüş ben ağlama krizlerine girmiştim eşim ve annemin teşvikiyle sezeyanı kabul ettim

spinal aneztesi yaptırdım ve anestezi dr gerçekten mükemmel bi bayandı beni sakinleştirmeyi o başardı
derya hanımdan her zaman memnundum operasyonumda gayet başarılı geçti bu arada eğer rica ederseniz ameliyahanedeki görevlilerden bebeğin çıkışını sizinle ilk verilişinizi fotoğraf makinanızla çekilyorlar ki ben yaptırdım

hastane verdği hizmet karşısında şu anki fiyatı gayet uygun odalar şık ve hastane çok temiz günde 2 kez temizlikçi gelip banyoyu temizliyor kapıya süs takılıyor lohusa şerbeti ikram ediliyor saat başı hemşireler durum kontrolüne geliyor ama en güzeli bebek hemşiresi bebeği emzirme çalışmalarında size yardımcı olup bebeği nasıl tutmanız gerektiği hakkında bilgi veriyor benimle ilgilenen herkes işini profesyonel şekilde yaptı bide bebeğinizin resmini internet sayfasında bugün doğanlar diye yayınlıyorlar hasta yemeklerinden bişey beklemeyin ama refakaçi yemekleri gayet iyi kısaca ben hastanedende derya hanımdanda çok memnun kaldım

medipolü düşünenlere umarım yardımcı olmuşumdur

çok sevindimmm benim doktorum da derya hanım allah analı babalı büyütsün inşallah çok saol bilgiler için

allah analı babalı büyütsün canım bilgiler sahiden yüreğimize su serpiyor merak içinde bekliyoruz çünkü bize da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbimmmm

cevapların için sağ olasın canım.. hastaneye giderken neyle gitmiştin, doğumdan önceki muayeneler, açıklık kontrolü, sancı çekerken vs.üzerinde o dediğin önlükten mi giydiriyorlar, yoksa sadece doğum anında mı? p

ferem merhaba... ben siteyi genelde telden üye girişsiz takip ettiğim için doğum bilgilerini görememiştim.üye girişimi yapınca gördüm ki senin doğumuna az kalmış hayırlısıyla.. ben daha çok yeni sayılırım 16.haftamın içindeyim.bu sebepten doktorla doğum konusunda hiçbirsey konusmadık haliyle..sen aldığın tüm bilgiyi bana iletirsen çok memnum olurum..

senin epey vaktin varmış =)) iletirim tabi ki, ben de benden önde gidenlere sorup duruyorm şu nasıl bu nasıl diye, insan endişeleniyo
bugün gittik biz doktora, bugün istediğim ilgiyi göremedim yalnız hande hanımdan
30 lara girdik ya, ne bileyim sanki daha farklı olacak gibi geliyodu heralde, böyle daha önemli daha ciddi şeyler :33: ne bileyim
sıradan rutin bi kontrol gibiydi
sadece 10 gün önde gidiyo, sezeryan gibi duruyo dedi, sezeryanı bu kadar kolay ağzına alması huzursuz etti beni aslında, sezeryan yolu mu yapıyo diye düşündüm açıkçası, gebe danışmanını sordum, görüşsek dedim, o da çok donanımlı bi kız değildi, yeni başlamış sanki bu göreve, istediğim yanıtları alamadım
son haftalara girince endişem arttı sanırım, ondan tatmin olamadım,
doğum katını gezdik, fiziki açıdan herşey çok güzel
banyosu ,,duşu, kurutma makinesi, mini dolap , lazım olabilecek herşey var
muhasebeyle görüştük
burda arkadaşlar da yazmış
normal doğum 1 gece yatış 550 , sezeryan 2 gece yatış 1250 dedi, kaydınızı alıyorum dedi, fiyat değişse de etkilenmeyeceksiniz dedi, o sebebple sen de görüşebilirsin bu konuyu,
eğitimler düzenliyoruz dedi, ismimi aldı, ona da çağıracaklar,

fenerbahçem adlı arkadaş normal doğum yapsın diye uğraşmışlar ya, o rahtlattı aslında şimdi içimi
hangsi olursa olsun hayırlısı olsun artık napalım

canım hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inşallah
ne güzel aldın kucağına, darısı başımıza =))
normal doğuma ısrar etmiş olması hoşuma gtti, rahtlattın beni =))

Merhaba ben de nagihan kaya ya gidiyorum 20. haftamdayım çok memnunum çok tatlı ve güler yüzlü bir bayan yanlız telefonunu istemedim oda vermedi bu defa gidişimde isticem bakalım :) ayrıntılı ultrasyon yaptıran varmı medipolde memnun kaldınızmı cd ve fotoğraf veriyorlarmı acaba ? nagihan hanımı tavsiye ederim insanı çok rahatlatıyor :)

ben yaptırdım, cd de fotoğrafları veriyo, video vermedi, ama ben türkiye hastanesine normal kontrole gittim, onlar video veriyo :)
haberiniz olsun, 5 dk lık filmi var oğluşumun :34: biraz daha büyüyünce bi kerelik gidip çektirin derim, hatıra olur:34:

canım sence Derya YAŞAR mı? yoksa Nagehan KAYA mı? Sen ikisini de gördün kıyas imkanın olur diye sormak istedim... Derya YAŞAR'da doğum yapan birileride olsaydı keşke :(Rabbim hepimizi merhametli doktorlarla ebelerle hemşirelerle karşılaştırsın inşallah...

derya hanım da arkadaşım sezeryan oldu, çok sevmişti çok memnun kalmıştı
kendi hastanesi başkaydı aslında, son dakka tanımadan medipole gittiler,çok sevmiş çok memnun kalmıştı, anlata anlata bitiremedi =)
ben ısınamadım ama o kadına, sevenleri de çok seviyo ama =) karşılıklı elektrikle ilgili heralde

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. bende 21 şubatta doğum yaptım anestezi doktoru harika biriydi çok tatlı çok sıcak davrandı. ama adını bilmiyorum senin doktorunla aynımı acaba sarışn ve gözlüklü biriydi benim anlattığım doktor.

cevapların için sağ olasın canım.. hastaneye giderken neyle gitmiştin, doğumdan önceki muayeneler, açıklık kontrolü, sancı çekerken vs.üzerinde o dediğin önlükten mi giydiriyorlar, yoksa sadece doğum anında mı? p

Doğumdan önceki muayeneler doğumhane katında doğumhane kapısından girdikten sonra 2-3 oda var orda yapılıyor. Doğuma kadar ben o odalardan birinde yattım. Nst'ye bağlı yatıyorsun zaten aradada ebe gelip muayene ediyor. Ben yatış yapıldıktan kısa bir süre sonra kendi getirdiğim geceliği giymiştim ama hemşireler doğumda üzerinde bulunan koyu mavi bir ameliyat önlüğü tarzı birşey verdiler giymem için. Daha sonra üzerinde hep o oluyor. Benim sancılarım 6 saat sürdü bu zaman zarfında defalarca muayene edildim açıklık ne durumda diye ve nihayet 9 cm açılma ile doğumhaneye alındım.

Ayrıca bir arkadaşımız Derya Yaşar mı Nagihan mı diye sormuş. Ben de Derya hanıma bir defa gitmiştim. Muayenesi güzeldi tek tek anlatmıştı uzun uzun ama nedense o elektrik dediğimiz şey olmadı herhalde sonrasında Nagihan hanıma gittim ve doktor arayışım sona erdi.

arkadaşlar benim anlayamadığım bi konu var.Kendi doktorumuzun doğuma gece gelmesi için ekstra ücret ödememiz gerekiyor yanılmıyorsam.Ücret ödemeyi kabul ettiğimiz taktirde de doktor gelmiyo mu?

senin epey vaktin varmış =)) iletirim tabi ki, ben de benden önde gidenlere sorup duruyorm şu nasıl bu nasıl diye, insan endişeleniyo
bugün gittik biz doktora, bugün istediğim ilgiyi göremedim yalnız hande hanımdan
30 lara girdik ya, ne bileyim sanki daha farklı olacak gibi geliyodu heralde, böyle daha önemli daha ciddi şeyler :33: ne bileyim
sıradan rutin bi kontrol gibiydi
sadece 10 gün önde gidiyo, sezeryan gibi duruyo dedi, sezeryanı bu kadar kolay ağzına alması huzursuz etti beni aslında, sezeryan yolu mu yapıyo diye düşündüm açıkçası, gebe danışmanını sordum, görüşsek dedim, o da çok donanımlı bi kız değildi, yeni başlamış sanki bu göreve, istediğim yanıtları alamadım
son haftalara girince endişem arttı sanırım, ondan tatmin olamadım,
doğum katını gezdik, fiziki açıdan herşey çok güzel
banyosu ,,duşu, kurutma makinesi, mini dolap , lazım olabilecek herşey var
muhasebeyle görüştük
burda arkadaşlar da yazmış
normal doğum 1 gece yatış 550 , sezeryan 2 gece yatış 1250 dedi, kaydınızı alıyorum dedi, fiyat değişse de etkilenmeyeceksiniz dedi, o sebebple sen de görüşebilirsin bu konuyu,
eğitimler düzenliyoruz dedi, ismimi aldı, ona da çağıracaklar,

ferem öncelikle teşekkürler... Doğuma kadar ve doğumdan sonra da yorumlarını eksik etmezsen çok sevinirim.Sen gebeliğin başından beri hande hanım'a mı devam ediyosun? Kendi adıma doğum yaklaştıkça insan sanki doktorundan daha fazla medet umar diye düşünüyorum.Haliyle doktordan beklentide artıyor tabi.Bu sebepten sana ilgisiz gelmiş olabilir..

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. bende 21 şubatta doğum yaptım anestezi doktoru harika biriydi çok tatlı çok sıcak davrandı. ama adını bilmiyorum senin doktorunla aynımı acaba sarışn ve gözlüklü biriydi benim anlattığım doktor.
Canım ben ameliyat masasında bile sancı çektim bağır çağır gözüm bişi görmedi kadını hatırlamıyom ağzında maske vardı esmer kıvırcık saçlıydı yanılmıyosam:)

Normal kıyafetimle gittim cnm doğum olacğını bilmiyodum ki ama çantalar arabadaydı allhtan
Evet doğumdan öncki muayeneler açıklık hepsi o koyu mavi önlük üzerindeyken yapılıyo popon açık bi şekilde çok komik;) ben sancı anında nst dışında yatmadım hep ayaktaydım bide bizm fotoğrafçıda vardı benimle oda sancı çekti ama heryerimide gördü:(

maşallah maşallah kimleri görüyorum iyileşmişiz anneliğe alışmışız tecrübelerimizi paylaşıyoruz maşallaaahhh :) hiç akılma gelmiyordu ama böyle yazdıklarını okuyunca baya baya vakit çabuk geçsin diye dua eder oldum yav doğurasım geliyor :) Rabbim evladınada sanada sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım benim... inşallah 3 ay sonra burda bende güzel anılarımı paylaşırım sizlerle..
Canım benim göğsüm ve oğlumun gece uyumaması dışında herşey mükemmel
Rabbim ennyakın zamanda senide kurtarsın hamilelik mükemmel bi süreç sonrası çok zor şimdiden kendinizi zora hazırlayın sonra benim gibi apışıp kalmayınn valla ben neye uğradığımı şaşırdım durduk yere ağlıyorum:(

Canım ya bilmem ki ben nagihan hanımıda bi dene derim derya hanım a 2 kere gittim sadece ama doğumumu nagehan hanım yaptırdı benim için yeri başka bu nedenle çok sıcak bi insan abla kardeş gibi... Bilmiyom ben değişik bi elektrik aldım

Doğumdan önceki muayeneler doğumhane katında doğumhane kapısından girdikten sonra 2-3 oda var orda yapılıyor. Doğuma kadar ben o odalardan birinde yattım. Nst'ye bağlı yatıyorsun zaten aradada ebe gelip muayene ediyor. Ben yatış yapıldıktan kısa bir süre sonra kendi getirdiğim geceliği giymiştim ama hemşireler doğumda üzerinde bulunan koyu mavi bir ameliyat önlüğü tarzı birşey verdiler giymem için. Daha sonra üzerinde hep o oluyor. Benim sancılarım 6 saat sürdü bu zaman zarfında defalarca muayene edildim açıklık ne durumda diye ve nihayet 9 cm açılma ile doğumhaneye alındım.

Ayrıca bir arkadaşımız Derya Yaşar mı Nagihan mı diye sormuş. Ben de Derya hanıma bir defa gitmiştim. Muayenesi güzeldi tek tek anlatmıştı uzun uzun ama nedense o elektrik dediğimiz şey olmadı herhalde sonrasında Nagihan hanıma gittim ve doktor arayışım sona erdi.

normal doğum oldu yani dimi sizin nagihan hanım bu kadar iyi demeeek çok sevindim ama nöbetçi kimse onun eline kalıcaaz:)))

Canım ben ameliyat masasında bile sancı çektim bağır çağır gözüm bişi görmedi kadını hatırlamıyom ağzında maske vardı esmer kıvırcık saçlıydı yanılmıyosam:)

Normal kıyafetimle gittim cnm doğum olacğını bilmiyodum ki ama çantalar arabadaydı allhtan
Evet doğumdan öncki muayeneler açıklık hepsi o koyu mavi önlük üzerindeyken yapılıyo popon açık bi şekilde çok komik;) ben sancı anında nst dışında yatmadım hep ayaktaydım bide bizm fotoğrafçıda vardı benimle oda sancı çekti ama heryerimide gördü:(

bendee de olacak fotoğrafçıı rahatsız oludun muuu pekiiii bende olurmuyum diye korkuyorum da biraaaz aldınız mı fotoları

Selam kizlarr. Dun Belgin Hnm da randevum vardi. Bebegim ters durdugu icin sezeryan tarihini artik netlestirmeye gittik. Benimki normal istememe ragmen kosulsuz sez. maalsef ama Belgin Hanim cok dusuk bir ihtimal de olsa tarihi kesinlestrmeden 1 hafta daha bekleyelim dedi. Yani deli gibi sez. yanlisi bir dr degil bunu paylasmak istedim sizlerle. Benim kacisim yok ona ragmen sez tarihi verip kestirip atmadi.Normal dogum yanlisi..haftaya son kez gorecek ve obur haftaya trihi verecek. Gayet guleryuzlu herseyi aciklayici ve deneyimli bir dr. Tek derdim sez olursam esimi yanimda sokamayisim.:( Gebe danismaniyla dogum katini gezdik. Lohusa serbeti ve kapi susu veriyorlar gayet şık hersey. Dus sac kurutma mak. mini buzdolabi vs. var. Fiyatlari zatn biliyorsunuz. Ama ben hastaneye girisim yapilir yapilmaz odemeyi yapmayi reddettigimi soyledim. dogumu yaptiktan sonraki gun odeme yapmayi istiyorum. bu konuda baska hast.lerde sorun yasayan arkadaslarim uyardi odemeyi yapinca ozeni kesiyorlar ve daha az ciddiye aliyorlar demislerdi. boyle olsun istiorum dedim muhasebeye bende.. Onun disinda hersey yolunda cok sukur. Bebegim 2880 gr,nst de de problem yok. Gittikce paylasiriz yine.

normal doğum oldu yani dimi sizin nagihan hanım bu kadar iyi demeeek çok sevindim ama nöbetçi kimse onun eline kalıcaaz:)))

Benim doğumum normal oldu ama ne yazık ki pek kolay bir doğum olmadı ayrıca doğumum Pazar gününe denk gelmişti Nagihan hanımı da çağırmadık nöbetçiyle yaptık doğumu. O nedenle tekrar tekrar söylüyorum doğuma ne olursa olsun kendi doktorunuzu çağırın.

Canım benim göğsüm ve oğlumun gece uyumaması dışında herşey mükemmel
Rabbim ennyakın zamanda senide kurtarsın hamilelik mükemmel bi süreç sonrası çok zor şimdiden kendinizi zora hazırlayın sonra benim gibi apışıp kalmayınn valla ben neye uğradığımı şaşırdım durduk yere ağlıyorum:(

Fenerbahçem sana sormak istediklerim var. Sen sezeryan oldun, dikişler nasıl mesela kesik ne kadar, sorun çıktı mı kanama iltihap vs. Ağrın oluyor mu yani sezeryanla ilgili hiç bilgim yok ve bundan sonraki çocuklarımı kısmetse sezeryanla yapacakmışım bu nedenle şimdiden öğrenmek istiyorum. Ayrıca Allah nasip ederse düşündüğüm doktorda Nagihan hanım olacak inşallah. Sen de bu konuda deneyimli olduğun için nolur herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat bana.

Aynen öyle Betül Hanım'ın adı pek geçmiyor, ben de senin gibi ilk randevumda tesadüfen gitmiştim, sonra da kaldı öyle değiştirmedim.
Çok sıcak, çok tatlı biri. Şimdilik hiç bir şikayetim yok kendisinden ama doğum konusunda tecrübesi nedir açıkcası benim de aklımı kurcalıyor.

kızlar ben de hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri medipole gidiyorum, Suna özdemir'e.

sadece bir defa rapor almak için Derya yaşara muayene oldum, ondan da çok memnun kaldım. rapor yazmak için usulen bakmış olmasına rağmen iyiydi.
Suna hanım da iyi her sorunu yanıtlıyor, açıklayıcı konuşuyor hatta baba adayına daha fazla şey açıklıyor :) ama ben 50tl lik fark göremedim, aynı ölçümleri vs. derya hn da yaptı.

ama burda okuduğum kadarıyla doğum anında mesai saatinde değilde Suna hn. giremiyormuş, o nedenle acaba bundan sonra derya hn ile devam etsemmi diye düşünüyorum. hem ücretsiz hem kesinlikle daha az yoğundur. çünkü suna hanıma hiç istediğim saate randevu alamadım, hep yoğun ayrıca birkaç kere birgün öncesinden arayıp randevuyu ertelediler, acil ameliyat çıktığı için...

bende 29 haftama girdim umarım tüm anne adayları saglıklı sekılde bebeişlerimizi alırız kucagımıza bende cok arastırdım ve en son olarak medipol hastabesınde dogum yapmaya karar verdım

Kızlar Merhaba bende yaklaşık hamılelığın üçüncü ayından berı Suna Hanıma devam ediyordum şuan 32. haftadayım. Suna Hanım gittiğimde sorularıma cevap veriyordu çok sıcak bir ilişkimiz yoktu ama benım ıcın yeterli gibiydi. Yalnız bana cep telefonunu verdı acıl durumlarda aramamı söyledi.Buna rağmen birgün çok sancım ve kanamam oldu panik yaptım ilk bebeğim çünkü hemen aradım hiçbirşekilde açmıyor. Gecenlerde şiddetli mide ağrısı ve ishal kusma hepsı bırarada uyandım yataktan ölüyorum sandım. Hemen en yakındaki bayrampaşa devlete gittim dışkıda kan görüldü ,mide kanaması olabılır dedıler ben tabi müthiş panik oldum.Araştırma hastanesine gidin dediler.Gündüz vaktiydi Suna Hanıma yine defalarca ulaşamadım..Hastaneden aradım asistanı cıktı ben ona söylüyorum o dr a iletiyor.Telefonu alıp ne oldu dıe bıle sormadı.İnanamadım. Sonucta durumum ciddiydi.Tüm günümü hastanelerde kan almalar dışkı idrar tahlılleri defalarca yapılmış serumlar süreklı bebekte sorun varmı die 3 kez nst ye girdim vs.vs Suna Hanıma ulaşmak ve guvenmek çok zor... Galiba dr u değiştireceğim..Çünkü güvenim çok azaldı :(((

kızlaaar medipolcular olarak son aşamaya girmişiz sanırım birlikte sizden sonrada benimki gelecek tabi herşey yplunda giderseee

Back