• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

biz çok memnun kaldık canım belgin hanımdan dediğim gibi öncelikle güler yüzlü olması beni çok etkilemişti. Teyzem mecburu sezeryan yaptı yaşı oldğundan ve bel fıtığı ameliyatı olmuştu daha önceden.hastaneye yatış yaptığın anda sana önlüğün ve terliklerin getiriliyor. önlüğü giyip yatıyorsun nst bağlanıyor. Hemşiren gelip damar yolu açıyor. Sonra diğer bir hemşire bilgilerini alıyor kağıtların dolduruluyor.sonra ameliyat saatini bekliyorsun hayırlısıyla saat gelince alıyorlar ameliyata doktorunda senle beraber asansörde iniyor eşinde yanında tabi. Ameliyathanede görevli var fotoğraf makineni verebiliyorsun bebeğinin ilk fotoğrafları çekiliyor. Ilk odaya bebek geliyor sonrada anneyi getiriyrlar. Ilk etapta bebek için bez vermiyorsun kendileri veriyor. Ikinci günde bebeği alıp bakımını yapıyorlar yağ sürüp hastanenin tulumunu ve şapkasını giydiriyorlar. Anlayacağın canım sen yanında kendin için kolları rahat olan ve emzirmede sana kolaylık sağlayacak pijama al. Bebeğin içinde her ihtimale karşı 3 takım al yeni doğdukları için dışkıları fazla olabiliyor. ıslak mendil pudra bebe yağı falan taşımana hiç gerek yok. şimdilik aklıma gelenler bular yine yazarım umarım yardımcı olmuşumdur. ( en önemlisi hastanede kaldığın sürece istediğin anda oda temizliğine çağırabiliyorsun görevlileri. Bebek hemşireleri emzirmende çok yardımcı. Hasta bakıcılar desen her türlü bez ihtiyacını karşılayıp değişmende yardımcı oluyor.)

Bu bılgıler cok işime yarıycak tesekkur edreım arkadasım vermıs oldugun bılgıler ıcın

Iyi akşamlar anneler:) 21 şubat 2013 perşembe günü prensesimi kucağıma aldım. Herşey çok güzel geçti. Hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım. Hep dediğim gibi belgin hanım birtane iyikidoğum için onu seçmişim. Doğuma gittiğim sabah çok heycanlıydım sabah saat 6 da hastanedeydik ve ilk ameliyat benimdi. AmeLiyathaneye götürme için odaya geldiklerinde çok heycanlandım bütün vücudumu titreme almıştı tabi birazda korku:( ama ameliyathaneye indiğimde kapıda beni doktorum bekliyordu beni görür görmez hemen yanıma GELDİ elimi tutup beni çok güzel sakinleştirdi ve narkoz verilip uyuyana kadar hiç bırakmadı. Doktorum sayesinde çok güzel bir doğum yaşadım. 2 gün hastanede kaldım ama sadece 8 saat yattım sonrasında bebeğimin herşeyinle kendiM ilgilendim dikişlerimde hiç ağrı olmadı allahıma şükürler olsun. Bugün 15. Gün ve bebeğime yardım almadan bakabiliyorum. Ameliyat olmuş gibi bir halim yok .

Son düzenleme:
Iyi akşamlar anneler:) 21 şubat 2013 perşembe günü prensesimi kucağıma aldım. Herşey çok güzel geçti. Hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım. Hep dediğim gibi belgin hanım birtane iyikidoğum için onu seçmişim. Doğuma gittiğim sabah çok heycanlıydım sabah saat 6 da hastanedeydik ve ilk ameliyat benimdi. AmeLiyathaneye götürme için odaya geldiklerinde çok heycanlandım bütün vücudumu titreme almıştı tabi birazda korku:( ama ameliyathaneye indiğimde kapıda beni doktorum bekliyordu beni görür görmez hemen yanıma GELDİ elimi tutup beni çok güzel sakinleştirdi ve narkoz verilip uyuyana kadar hiç bırakmadı. Doktorum sayesinde çok güzel bir doğum yaşadım. 2 gün hastanede kaldım ama sadece 8 saat yattım sonrasında bebeğimin herşeyinle kendiM ilgilendim dikişlerimde hiç ağrı olmadı allahıma şükürler olsun. Bugün 15. Gün ve bebeğime yardım almadan bakabiliyorum. Ameliyat olmuş gibi bir halim yok .

tebrik ederım canım benım allah analı babalı buyutsun ınsallah bozede nasıp olsun ya bır once cok sabırsızlanıyorum oglumu kucagıma almak ıcın ve bahsettıgın gıbı belgın hnmdan baya memnun kalmıssın bende sanırım senın bu yorumlarını degerldırıp belgın hnmdan randevu alıcam

ne güzel hayatında tadacağın en güzel mutluluklar en az bunun kadar güzel mutlu olsun:) sezeryanı siz mi istediniz bir sıkıntı mı oldu

Gozun aydin. Herseyin yolunda gitmesi harika.. Allahin uzunnn ve huzurlu bir omur nasip etsin yavrunla. Ben de Belgin Hnm a gitmeye basladim ve istedigim zaman ona ulasabildim gayet iyi bir dr. Sen tamamen mi uyudun sezeryanda neden spinal yaptirmadin?? Kacinci haftanda sezeryana aldi dr? Bebisin kilosu boyu nasil ? Toplam ne kadar odediniz hastaneye??Biz dogumu yaklasan anneler cok merakliyiz bizi biraz bilgilendir yahu :)

Gozun aydin. Herseyin yolunda gitmesi harika.. Allahin uzunnn ve huzurlu bir omur nasip etsin yavrunla. Ben de Belgin Hnm a gitmeye basladim ve istedigim zaman ona ulasabildim gayet iyi bir dr. Sen tamamen mi uyudun sezeryanda neden spinal yaptirmadin?? Kacinci haftanda sezeryana aldi dr? Bebisin kilosu boyu nasil ? Toplam ne kadar odediniz hastaneye??Biz dogumu yaklasan anneler cok merakliyiz bizi biraz bilgilendir yahu :)

:) Sizi en iyi ben anlıyorum son haftalarımda bende herşeyi merak eder panik yapardım. Öncelikle güzel dileklerin için çok sağol allahım hiç kimseyi evlatsız bırakmasın onlara uzun uzun ömürler versin inşallah... Sezeryan kararını verme nedenimiz bebeğimin kemik yapısı ve benim tansiyon problemim oldu. Spinal istemedim çünkü tansiyonum paniğe bağlı yükseliyordu tam uyutuldum o halde bile yüksekmiş ameliyat boyunca. 38+0 da alındı bebeğim. Bebeğim 3500 kg 50 cm doğdu. Doğum ücreti 1250 tl ödedik sadece...

tebrik ederım canım benım allah analı babalı buyutsun ınsallah bozede nasıp olsun ya bır once cok sabırsızlanıyorum oglumu kucagıma almak ıcın ve bahsettıgın gıbı belgın hnmdan baya memnun kalmıssın bende sanırım senın bu yorumlarını degerldırıp belgın hnmdan randevu alıcam

teşekkür eederim canım çok sağol allahım hepimize hayırlısıyla sevmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah çok harika bir duygu tarifi imkansız :) kesinlikle it muayene ol derim gittikten sonra sende görüşünü yazarsan sevinirim...:)

ne güzel hayatında tadacağın en güzel mutluluklar en az bunun kadar güzel mutlu olsun:) sezeryanı siz mi istediniz bir sıkıntı mı oldu

amin inşallah bebeğini kucağı almak kadar güzel birşey olamaz:) sezeryanı mecburi yaptım canım tansiyon problemim yüzüden...

:) Sizi en iyi ben anlıyorum son haftalarımda bende herşeyi merak eder panik yapardım. Öncelikle güzel dileklerin için çok sağol allahım hiç kimseyi evlatsız bırakmasın onlara uzun uzun ömürler versin inşallah... Sezeryan kararını verme nedenimiz bebeğimin kemik yapısı ve benim tansiyon problemim oldu. Spinal istemedim çünkü tansiyonum paniğe bağlı yükseliyordu tam uyutuldum o halde bile yüksekmiş ameliyat boyunca. 38+0 da alındı bebeğim. Bebeğim 3500 kg 50 cm doğdu. Doğum ücreti 1250 tl ödedik sadece...

Allah anali babali buyutsun.. Bende belgin hanima gidyorum.Ve bebegim ters duruyor sanirim sezeryan olacagim donmedi hala. 38 hafta dolar dolmaz aliyor Belgin hnm. risksiz olmayi ve 40 haftayi doldurmayi isterdim :( ama korkumdan bekleyemem.. Bebisin cok iyi dogmus maasallah. Benim 35. haftada ve 2350 dedi 3 gun once bana dusuk geldi :( nasil kilo aldiririm bilmem ama hamileligim cok stresli geciyor herhalde o yuzden yaramiyor yesemde... Cok tsk canim bilgiler icin...

Sahiden çok ucuzmuşşşş paket halinde dimi yatman falan da dahil yani hepsi

allah anali babali buyutsun.. Bende belgin hanima gidyorum.ve bebegim ters duruyor sanirim sezeryan olacagim donmedi hala. 38 hafta dolar dolmaz aliyor belgin hnm. Risksiz olmayi ve 40 haftayi doldurmayi isterdim :( ama korkumdan bekleyemem.. Bebisin cok iyi dogmus maasallah. Benim 35. Haftada ve 2350 dedi 3 gun once bana dusuk geldi :( nasil kilo aldiririm bilmem ama hamileligim cok stresli geciyor herhalde o yuzden yaramiyor yesemde... Cok tsk canim bilgiler icin...

amin canım sağol:) hiç üzülme kafana bişeyi takma canım bende hep kilosuna boyuna takılırdım erken alınıyor ya bişey olursa diye panik durumdaydım ama allahım hayırlısını nasip etti kucağıma aldım sende hep dua et bebeğinde doğduğunda kilo alır kendini toparlar. Stresten mümkün olduğunca uzak dur hayatım yok bebek etkileniyor doğduğundada huzursuzluk olarak çıkıyor bu durum. Bebeğinin iyi beslenmesi içinde bol peynir,yumurta tahin pekmez ye canım ben son 2 hafta çok iyi beslendim ve işe yaradı.

teşekkür ederimmmm :)) tecrübe arıyoruz medipolcular olarak yardımcı oldunuz :)

arkadaşlar medipol bağcılarda neşe hayırlıoğluna devam ediyorum şuana kadar bir sorun yaşamadık.
ikili teste vs hepsini yaptırdık.ilgili bir doktor.Mail vs attığımdada geç olsa da cevap alabiliyorum.1 tanesine cevap vermedi ama:(

martın 20 si gibi doppler çekimi randevusu alacağız ve kontrol olacak büyük olasılık.
doppler için sigortalı 200 sigortasız 500 dediler bakalım ne olacak.

neşe hanımın hastası olan ve olumsuzluk yaşayan var mı acaba?bende 21 haftalık hamileyim ve ilk olduğu için tecrübesizim.

hastanede sorun yaşayan var mı?

Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız eger çok sevinirim kızlar

şimdiden çok teşekkürler

cnm hastaneye bizde bayıldııık suit odalarına baktım 2 oda bir salon hoş biz orayı tutabiliyormuyuz bilmiyorum ama sahiden muhteşem halt etmiş acıbadem:)))

bu arada bu lebriz hale hanımın belli bir doğum tarzı varmış bilgine ameliyat önlüğü maskesi bonesi herşeyi fenerbahçeliymiş:)) doğuma böyle giriyormuş

duyudğumda hoşuma gitmişti bir tarzının olması:)

bilmiyorum cnm sorarım onu tekrar derya doktora evet evet detaycı ol sen ne görüp ne duyarsan söyle bizeeee:))))

Eveeet akrabam dogumunu yapti ama acil oldugu icin maalesef derya hanimin ogleden sonra isi varmis baska doktora havale etmis ameliyatta yoktu yani. dogum sonrasi cok iyiydi cok rahat yataginda dogrukuyordu hemsireler epey ilgiliydi pek sorun gormedim bebek iyiyse hemen odays gelio zaten ayrica hastaneden eger istenirse bebege kiyafet ucretsiz veriliyor bizimkiler istemedi odaya bir surahide lohusa serbeti gondermeleri sık bir ayrintiydi :) hasta bakicilar ve temizlik gorevlileri guler yuzlu ayrica hasta danismani sizi odada ziyaret ederek birseye ihtiyac olup olmadigini bir memnuniyetsizlik olup olmadigini soruyor ve anne dogumdan cikmadan oda kapisini hastane susluyor.. Kafetryadan odalara servis var menu telefonun yaninda.. Simdilik memnun kaldigimizi soyleyebilirim bakalim sira bende :) baska mersk ettikleribiz varsa sorun anlatayim..

Eveeet akrabam dogumunu yapti ama acil oldugu icin maalesef derya hanimin ogleden sonra isi varmis baska doktora havale etmis ameliyatta yoktu yani. dogum sonrasi cok iyiydi cok rahat yataginda dogrukuyordu hemsireler epey ilgiliydi pek sorun gormedim bebek iyiyse hemen odays gelio zaten ayrica hastaneden eger istenirse bebege kiyafet ucretsiz veriliyor bizimkiler istemedi odaya bir surahide lohusa serbeti gondermeleri sık bir ayrintiydi :) hasta bakicilar ve temizlik gorevlileri guler yuzlu ayrica hasta danismani sizi odada ziyaret ederek birseye ihtiyac olup olmadigini bir memnuniyetsizlik olup olmadigini soruyor ve anne dogumdan cikmadan oda kapisini hastane susluyor.. Kafetryadan odalara servis var menu telefonun yaninda.. Simdilik memnun kaldigimizi soyleyebilirim bakalim sira bende :) baska mersk ettikleribiz varsa sorun anlatayim..

Hiçte bile sıra bende:) canım biliyosun 6 günüm kaldı ya da daha az:) bende doğum ile ilgili görüşlerimi muhakkak allahtan bişi olmaz ise paylaşıcam sizinle bu topikte buna çok ihtiyaç var hastaneye giden çok ama doğum yapan yok:)

Hiçte bile sıra bende:) canım biliyosun 6 günüm kaldı ya da daha az:) bende doğum ile ilgili görüşlerimi muhakkak allahtan bişi olmaz ise paylaşıcam sizinle bu topikte buna çok ihtiyaç var hastaneye giden çok ama doğum yapan yok:)

meraklaaaa bekliyoruuuuz normal mi sezeryan mi:)))) paylaşın paylaşınnn biz merakla ve dua ile bekliyor olacağız sizi:))

şerbet olayı çook ince sahiden hoş bir ayrıntı akrabanız normal doğummu yaptı acil demişsiniz ya o yüzden soruyorummm çok sevindim olumlu yorumlaraa bu arada

Kadınlar Kulubü üyeleri selamm... Bende MEDİPOL op.dr.Hande Akbaş Güleç in hastasıyım...Bunca yorum arasında kendisine ait tek bir yorum göremedim.Kendisi hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşmanızı istiyorum.....

Arkadaşlar ben de yaklaşık bir ay önce doğum yaptım. Pek bir şey paylaşmadım benim doğumum biraz sorunlu oldu diye. Ama sizin yazdıklarınızı görünce de yazmadan edemedim. Bildiğim kadarıyla benim odamın kapısı süslenmedi, temizlikçiler desen hastanede 5 gün kaldım nevresim vs yalan olmasın 1 kere mi ne değişti. Lohusa şerbeti de 2 gün sonra mı ne geldi. Belki aradan geçen süre zarfında bazı şeyler oturmuştur. Bana belki öylesi denk geldi bilmiyorum ama kendinizi o kadar hazırlamayın diye diyorum.

Back