ben hala bandajlayımKızlar normal sütyene ne zaman geçiş yaptınız? Kaç ay geçmesi gerekiyor bilen var mı? Bir ay sonra Kontrolüm gerçi mesaj atıp soracağım ama sizin sürecinizi merak ettim
sizin kaç ay oldu yaptirali.Valla zor bir süreçmiş
Doktorun da onerisi ile telsiz yani balensiz sutyen oldu (onlarin da cok şıklari var). Biraz alistiktan sonra heeepsini giyebilirsinizPe
peki ilk tercihiniz nasıl bir sütyen oldu?
Benim de uzun surmustu iyilesme surecim. 11 ay oldusizin kaç ay oldu yaptirali.Valla zor bir süreçmiş1 aydır ruhum bile yoruldu
Şimdi mesaj attım istediğin her sütyeni kullanabilirsin dediDoktorun da onerisi ile telsiz yani balensiz sutyen oldu (onlarin da cok şıklari var). Biraz alistiktan sonra heeepsini giyebilirsiniz
Harikaaaaaaaaa yeni yila cici gireceksiniz , mutlu yillar gecmis olsunŞimdi mesaj attım istediğin her sütyeni kullanabilirsin dediOleeeeyyyyy
valla zor bi süreç birde hiç doku olmayınca hala ağrı sızı cekiyorumBenim de uzun surmustu iyilesme surecim. 11 ay oldu
hadi gözün aydın darısı başımaŞimdi mesaj attım istediğin her sütyeni kullanabilirsin dediOleeeeyyyyy
İnşallah geçiyor merak etmeyin bu zamanları hatırlamazsınız bilehadi gözün aydın darısı başıma
Ayyy evet yarın hemen almaya gidiyorum kafama koyduğum modelleriHarikaaaaaaaaa yeni yila cici gireceksiniz , mutlu yillar gecmis olsun ♥
Bende öyleyim artık akşamları 1 saat kadar çıkarıyorum. Doktor kontrole gittiğimde söyler mi acaba çıkart bandajı diye ,21 aralıkta kontrolüm var.ben hala bandajlayımbralet e bile geçemedim
valla bende cikariyorum yoksa nefes almak zor.1 hafta daha takacagim sonra serbest insallahBende öyleyim artık akşamları 1 saat kadar çıkarıyorum. Doktor kontrole gittiğimde söyler mi acaba çıkart bandajı diye ,21 aralıkta kontrolüm var.
insallaaaaaahhhİnşallah geçiyor merak etmeyin bu zamanları hatırlamazsınız bile
siz ne zaman olmuştunuz benim 12 kasım benimde bir hafta sonra bir ay olcak ama ben devam edeceğim sanırımvalla bende cikariyorum yoksa nefes almak zor.1 hafta daha takacagim sonra serbest insallah
benim 6 kasımdı.sabır gerektiren bir süreç.bide hiç dokunuz yoksa geç iyileşiyorsiz ne zaman olmuştunuz benim 12 kasım benimde bir hafta sonra bir ay olcak ama ben devam edeceğim sanırım