merhabaa tekrar rosebatumcm..
ayy çok sevindim senin adına hayatım kaydirigubbakcemile2
ne güzel bir haber bu böyle, o çatlakların hemdee beyaz renge dönüşmüş çatlakların düzelmesi o kadar zordurki..
kırmızılar daha bir kolaydır ama beyaza dönüyorsa onu kabullenmeye başlamak gerekirdi bence ama sen yılmamış başarmaya başlamışsın:lepi:
ben, bendeki kırmızı olanları hallederim belki beyazlara lanet olsun diyordum taa ki senin yazını okuyuncaya, içimde bir umut doğuncaya kadar
işte bende de kilodan dolayı var, çok yemişim yahu nasıl da çatladım kaydirigubbakcemile3
yarın sabah koşiyim de hemen bu ikisinden birer tane daha alayım çünkü madecassol ü bitirdim :)
demen üzerine farkettim, acnelyse peeling özellik yapıp madecassol ile birlikte doku yapılanmasını sağlıyorlar, eczacı sabahın köründe nasılda karıştırıverdi vallahi kafamı bende şaştım kaldım :)
umarım çok yakın zamanda tamamen gidicek o illet çatlaklar, benimkilerde kırmızı arada beyazlarda var ama acnelyse ile birlikte halledeceğim umarım..
rosebatum az kaldı senin zaferine, bence tatilden önce çok çok büyük başarı elde edeceksin, belkide tamamen gider kim bilir sonuçta o forumdaki yazıyıda çaresizken bir anda buluvermiştin olur mu olur kız geçer belki de tamamen kaydirigubbakcemile2
çok yakında bikinileri çatlaksız giyeceğiz umarım hadi başarılar bize bu yoldaaaa alkisalkisalkis
canım zafer mesajını bekliyorumm benndee yarın başlıyorum doğru düzgün, senden gaz alıyorum yazını bekliyorum tekrar :)
çok saol hayatım bu yazın çok güzel olmuş iyiki çenen düşmüş çok açıklayıcı olmuş iyiki uzun yazmışsın :)
çok teşekkür ederimmm.. sevgiler..