Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım benimde popo bölgemde kızarıklık var
sanırım acnelyseyi fazla kaçırdık biz
ama geçer diye düşünüyorum
bende yüzümdeki izler için kullanmıştım
kahverengimsi iz oluştu resmen kırmızı gibi
ama geçiyor bir süre sonra
acnelyseyi iyce azalt

ben yaklaşık 1 aydır falan kullanıyorum bu kremi hem yüzüme hemde çatlaklarım için basenlerime. benim çatlaklarım öyle yarık gibi falan değildi zaten ama şimdi dahada silikleştiler bende çok kaşintı yaptı falan ama vazgeçmedim ve sonuç gayet başarılı oldu. bence yüz içinde çok iyi çünkü bende öyle çok kızarıklık falanda yapmadı ve ince ince soyuldu cildim. kısaca tavsiye edrim ama artık havalar ısındı bence yüz için biraz tehlikeli. ben kışa girerken yüzüme tekrar kullancağım. ama hassas ciltliler yüze sürerken çok çok dikkatli olmalı tabi

kızlar benimde 1 ayı doldurmama 5 gün kaldı
kullanmayı düşünenlere sadece şunu söyleyebilirim
benim çatlaklarım resmen silikleşti
ben bukadarına bile razıyken bu kadar kısa sürede düzelme görmek beni çok mutlu ediyor ve ben devam edicem kızlar sabırla devam edicem yuuppiii

1 haftadır kullanıyorum. Soyulmaya başladım. Devam edersem iyi bir sonuç alabilirim sanıyorum. Kaşıntı ve yanma hissetmedim.

Arada bir contractubex de sürüyorum.

silikleştiklerini görünce çok seviniyorum kızlar :hulya:

kızlar merhaba bu benim ilk mailim bu güzel sitede :)
bende de çatlak var ancak doğum yüzünden değil çok kısa sürede aşırı kilo aldım..
madecassol gerçekten bencede önerilebilecek bir pomad. ben de daha bugün alabilme fırsatı buldum
ve denemeye başladım.
kızlar önemli olan moralinizi yüksek tutmak düşünce gücüyle de ilgili sizler kendinize iyi bakmaya aynada mutlu bakmaya çalışın mutlu olduğunuz sürece bir de üzerine fiziksel olarak merheminizi iyice sürün buda psikolojinizi rahatlatacaktır e yemenizede dikkat ettikten sonra çatlaklar neden kalsın ki bu kadar mutlu bir bedende :)

2.ayımı doldurmama 2 hafta kaldı kızlar
1 hafta uygulayamadım kremleri araya bi sürü şeyler girdi
bir daha asla böyle bir ara vermicem
bugün aynada çatlaklarımı iyce inceledim
tedaviye başlarken de iyce incelemiştim
şuan resmen görmek için iyice yakınlaşmak gerekiyor
belli belirsiz
kaydirigubbakcemile2
temmuzun sonlarına doğru tatile gidicem
yani yaklaşık 50 günüm var
devam kızlar bu 50 gün benim için çok önemli o güne kadar devam
daha sonra tatilden geldikten sonrada devam kızlar
taaakii hiiiiiç gözükmeyene kadar sempatiksalakcinni
soyuldukça çok mutlu oluyorum
denemeyenler ve düşünenler varsa
ben kullanan biri olarak ve 2 ay öncesine kadar aşırı çatlaklara sahip biri olarak hiiiiiç düşünmeden sabah erkenden eczaneye koşun bu 2 kremi alıp hemen başlayın diyorum zemuszemus
hepiniz sevgiyle kalın :kedi:

merhaba rosebatum, sanırım zafere koşuyorsun hihoyyyt

bende muzdaribim bu çatlaklardan madecassol ü kullanıyorum 1 hafta gibi bir süredir yalnız eczacım bana acnelyse nin sivilce kremi olduğunu söyledi, ben forumu okuduktan sonra çatlakta işe yaramıyor mu dedim kadın bana böm böm baktı yoooo dedi akannehir

onun üzerine bende daha fazla birşey sormadan aldım madecassolümü çıktım sadce onu kullanyorum 1 haftadır çok bir değişme göremedim ama acnelyse de mutlaka kullanmak gerekir mi, bazıları bepanten diyorlar bazı forumlarda da soğuk suyla iyice ovalayın diyorlar nasıl yapacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı

2 krem dediğin madecassol ve acnelyse mi rosebatumcum ??

buradada 15 sayfa yazılmış malum, senide zafere çok yakın gördüm rosebatum, acaba kısaca bir özet geçermisin nasıl kullandığını

çok teşekkür ederim şimdiden umarım kurtuluruz bu çatlaklardan kızlar
senin başardığını yazdığın cevabıda görmek için sabırsızlanıyorum rosebatum kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
canım selam
yeni girebildim foruma
acnelyse sivilce kremi
soyunu özelliğe sahip
bende bu formülü ilk okuduğumda işe yaramayan herhangi bir yöntem olarak değerlendirmiştim
başka bir sitede yazılan sayfalarca yorumları hiç üşenmeden okudum bigün
ve sonuç alanları gördükçe "aman nolcak bende bi başliyim" dedim
acnelyse ve madecassol
bunları aldım ve başladım
20 nisan günü takvime bile işaretledim
ki benim çatlaklarım okadar belirgindi ki
sadece popo bölgemde ama sinir edici beyazlıkta ve belirginlikteydi
üşenmeden hergün sürdüm
7. yada 8 günü soyulmaya başladım
ama ne soyulma
kaşımaktan bi hal oldum
daha sonrasında cilt alışıyo , ilk zamandaki gibi acımalar geçiyo
ben hem sabah hem akşam acnelyse sürüyodum 1 saat sonrasında da madecassol
çok fazla kızarmalarım olduğu için acnelyseyi sadece akşamları sürmeye başladım
sabah madecassol
akşam önce acneylse , 1 saat sonra madecassolu sürüyorum
sana şukadarını söyleyebilirim
taa karşıdan bön bön belli olan çatlaklarım şuan dibimde durmadıkça asla farkedilmiyor
hani çatlakların pütür pütür yırtılmış dokusu varya
onlar dümdüz şuanda
ve acayip inceldiler
hatta anneme ilk başta resim çekelim bakalım ilerlemelere demiştim ama hep erteledik resim çekmeyi
kendim hergün baktığım için çok farkedemiyodum
kardeşim gördü bi gün "ablaaaa çatlakların nerde " dedi
o başka bir şehirde okuduğu için sık görüşemiyoruz şaşırdı kaldı
ondada çatlaklar var benimkinden çook daha fazla
hemen gitti aldı kremleri
o da neredeyse 1 aydır kullanıyor
acayip gelişmeler varmış geldğinde bende onun gibi şaşırcam sanırım
yani eğer düşünüyorsan ve aklında acabaların varsa mutlaka kullan
benim teyzemin oğlu plastik cerrah
ona sordum ben böyle birşey nasıl oluyor
sıradan bir sivilce kremi ve sıradan bir yara pomadı
nasıl oluyorda 100-200 liralık kremlere bin basıyor
o da deriyi soyarak resmen kimyasal peeling gibi çatlakları azaltabilir dedi şaşırdı ama annemde anlatınca gelişmeler resmen yeni bir buluş diyor
biz kardeşimle kullanıyoruz
iş yerinde de arkadaşıma göstermiştim
anında aldı kremleri
ben hergün başka bir sitede tesadüfen okuduğum bu konu için şükrediyorum
tatile gidene kadar son gaz devam :lepi:
her banyoda kese yapmayı da ihmal etme kremlere başlarsan
çünkü soyulan yerleri silip atıyor
altından her defasında yeni bir deri
benim vazgeçilmez dostlarım bu kremler onları çoook seviyorum zemuszemus
sevgiler
(amma uzun yazdım çenem düştü yine ) delikafadulden

merhabaa tekrar rosebatumcm..
ayy çok sevindim senin adına hayatım kaydirigubbakcemile2
ne güzel bir haber bu böyle, o çatlakların hemdee beyaz renge dönüşmüş çatlakların düzelmesi o kadar zordurki..
kırmızılar daha bir kolaydır ama beyaza dönüyorsa onu kabullenmeye başlamak gerekirdi bence ama sen yılmamış başarmaya başlamışsın:lepi:
ben, bendeki kırmızı olanları hallederim belki beyazlara lanet olsun diyordum taa ki senin yazını okuyuncaya, içimde bir umut doğuncaya kadar
işte bende de kilodan dolayı var, çok yemişim yahu nasıl da çatladım kaydirigubbakcemile3

yarın sabah koşiyim de hemen bu ikisinden birer tane daha alayım çünkü madecassol ü bitirdim :)
demen üzerine farkettim, acnelyse peeling özellik yapıp madecassol ile birlikte doku yapılanmasını sağlıyorlar, eczacı sabahın köründe nasılda karıştırıverdi vallahi kafamı bende şaştım kaldım :)

umarım çok yakın zamanda tamamen gidicek o illet çatlaklar, benimkilerde kırmızı arada beyazlarda var ama acnelyse ile birlikte halledeceğim umarım..

rosebatum az kaldı senin zaferine, bence tatilden önce çok çok büyük başarı elde edeceksin, belkide tamamen gider kim bilir sonuçta o forumdaki yazıyıda çaresizken bir anda buluvermiştin olur mu olur kız geçer belki de tamamen kaydirigubbakcemile2

çok yakında bikinileri çatlaksız giyeceğiz umarım hadi başarılar bize bu yoldaaaa alkisalkisalkis

canım zafer mesajını bekliyorumm benndee yarın başlıyorum doğru düzgün, senden gaz alıyorum yazını bekliyorum tekrar :)
çok saol hayatım bu yazın çok güzel olmuş iyiki çenen düşmüş çok açıklayıcı olmuş iyiki uzun yazmışsın :)

çok teşekkür ederimmm.. sevgiler..

Son düzenleme:
canım benim inşallah
yıllardır bikini giyince o yandan yandan görünen çatlaklardan okadar bıktım ki millete bakıyorum cillop cillop dolaşıyolar
inşallah bizde bi gün öyle olucaz
bugün pek kaşınıyorum pul pul dökülüyorum adeta
olsun dökülsün döküldükçe azalıyor çatlaklar
zımpara gibi heralde aklinialirimsmile
gelişmeleri tekerr teker aktarıcam kızlar opuyorumnanaktan

ben bacağımın iç kısmında acnelyse yi denedim 2.gün soyulmaya başladı şok oldum,ama çatlağın yanları soyuldu , ben çatlağın üzeri soyulur diye bekliyodumfisfisfis sizlerin nasıl soyuluyo arkadaşlar? birde acnelyse kahvemsi bi renk bıraktı o ne zamana geçer

daha alamadım acnelyse yi yaa çıldırıcam artık dayanamıyorum kızlar bu çatlaklara..
şizofren olucam bu yaz kesin herkes böm böm bana bakıcak bende ne bakıyosunuz olucam içime içime ağlıyccam :Saruboceq:

bi an önce zımparalanıym döküliym gitsin bu çatlaklak istiyorum benden kızlar dayanamıyorum tamamen dökülmeye bile razıyim yeter ki kurtuliyim ..

aliyim sürekli sürünücem dökülene kadar acnelyse kötü kaşındırıcak eminim ama bu yolda amacımız belli çatlaksız ciliop bi yaz :sm_cool:

hepmize başarılararrr

hanımlar ben de yaklaşık 1,5-2 sene kadar önce burda okumuştum bu formülü...bi süre yaptım ama sonra üşendim, sıkıldım, bıraktım... şimdi yine burda kahve limon karışımı bi formül gördüm ...onu yapmaya başladım..inşallah işe yarar... özellikle dizlerimin arkasında çok çatlak var... onlar gitse razıyım..en azından etek giyerim...

kahveli limonlu karışımı bende okumuştum arkadaşımm ama madecassol ve acnelyse gibi daha etkili olabilicek şeyleri uzzzun süre en azından yaza kadar sabırla denesek olur belki kaydirigubbakcemile2

ben acnelyseyi hala alamadım bende madecassolü sürmeye üşeniyorum canım ama aynada kendime bir bakınca btün moralim alt üst oluyor kafamçokkarıştı

ama kahve limonu denemektede fayda var belkide o geçirirr :lepi:

1 haftadır düzenli sürüyorum kızlarr popom kaşınmaya başladı ama soyulma yokkk

umarım işe yarar ...
o kadar da acnelyse i bol sürüyorum yaa soyulsun artıqq :S

kızancıklar opuyorumnanaktan
51.günüm
bıkmadan üşenmeden devam ediyorum
ve şunu farkettim kızlar
soyuldukça alttan yeni deri geliyor ve bu da süper bişey
çünkü soyuldukça çatlaklar azalıyor
artık acnleyseyi sabahlarıda sürmeye başladım
çünkü 24 temmuzda tatile gidicem ozaman kadar iyi bir gelişme istiyorum
şimdilik canım acıyor çünkü çok fazla soyuluyorum ama canım yanarsa çok fazla medicassolu gün içinde bir kaç kez daha sürüyorum
bana dersenizki ne kadar gelişme kaydettin başlangıçtan beri diye
size şunu söyleyebilirim %50 azaldılar
buda demek oluyorki 51 günde yarı yarıya gittiler
zaten bu tedavinin kesin sonuç vermesi yani gözle görülür bir şekilde görünmeyecek hale gelmesi için 1 yıl gerekirmiş
ama ben hiç bıkmadan usanmadan devam edicem
temmuzun 20 sine kadar devam
sonra tatile gideceğim için ara vermem gerek
sonra ağustosta ten rengim açılınca tekrar devam kızlar
hergün anneme gösteriyorum kadında bıktı artık benden sempatiksalakcinni
işte böyle fıstıklar
herkese çatlaksız , cillop gibi pürüzsüz vüxutlu günler dilerim
lülülülülülü

acnelyse yi halaaaa alamadım kızzllarrr kafamçokkarıştı

hiç vakit bulamıyorum yaa eczaneye uğramaya sölicem eve getirsin artıkk...

ama madecassol de birazda olsa pembeleştirdi çatlakları kıpkırmızıydı 2-3 hafta filan oldu kullanmaya başlayalı acnelysesiz maalesef ama onuda alıcam çatlaksız olucam umarıımmm ayyyy heycan yaptım kızlar mutlu oldum kaydirigubbakcemile2

tatlım
acnelyse olmadan medicassol fazla bir işe yaramazki
çünkü soyuldukça zımpara yöntemi gibi iyleşiyor
kız ne üşengeçsin ben olsam çokkktaaan almıştım
sabahları bi 15 dk erken uyanıver al
ben üçüncü kremime başlıcam medicassol uzun süre gidiyor ama acnelyse kısa sürede bitiyor
kardeşim toptan almış 5 er kutu deli kız
gelişmeleri her qan aktarıcam kızlar zemuszemus

öyleyim vallhi eczanede evin hemen yanındaki apartmanda ama kim evden çıkınca sola deilde sağa dönücekte eczacıya günaydın dicekte çatlak kremi isticekte faturalar kesilicek oohhoo o zamana kadar ben bi daha çatlarımm kaydirigubbakcemile2

ama bigün gözümü karartıp gidicem bende 5 er kutu alıcam böyle olmuo yaaa..<
ama belkide çok yenidir diye acnelysesiz işe yarıo olabilirmi rosecum çnkü sabahları bi kalkıorm pespembeler hatta görünmicek derecede oluolar bilemiorm belkide ben öyle görmek istediimden öyle gözüküo canm ama haklsın en kısa zamanda alcam hepsinden sonra bolll boll sürünücemmmm zemuszemus

evet evet yaz gelişmelerini ben takip ediyorummm acnelyseyi aliiyim bende anlatcamm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…