Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
magdelena cevabın için teşekkur edrim bir de öle deneyım bakalım yanma soyulma falan olcak mı

CADIARZUmagdelena cevabın için teşekkur edrim bir de öle deneyım bakalım yanma soyulma falan olcak mı

en sonunda aldımkremleri ve bugun başladım. bakalım neler olucak. zzaten benim çatlaklarım öyle çok fena deıller.

evet kızlar dediğim gibi ıkı gün önce başladım. ve ben daha bacaklarımda en küçük bir etki yok yani soyulma falan. balkıde daha erkendir bilemiyorum. daha önce bir arkadaşım kötü bir deeneyim yaşamıştı yüzüyle ilgili olrak çil falan yapmıştı ama onun cildi çok hassasdır. bende bacağıma sürerken biraz deneyeyim ne olabilir dedim. çünkü o güneş kremi sürmeden kullanmıştı yani ilaçdançok kullanım hatasıydı. neyse bende öyle kızarmalar falan olmadı yüzümde hatta sanki nemlendirici sürmüşüm gibiydi. neyse bu sabah kalkınca gördüm kü ince ince soyulıyor yüzüm ama öyle bir kızarıklık falan yok. bende bebanten krem sürdüm bu sabah. ama asıl güzel olan ıkı gunde bıle cildimdeki açılma. walla tüzümü soyunca anladımkı işe yarayacak. hem yüzümde hem çatlaklarda. ben bu kreme inanıyorum kızlar ve vazgeçmeyeceğim:emir_bebek:

arkadaşlar öncelikle eğer tamamen geçmesini bekliyosanız yanılırsınız benden söylemesi. Amaaaaa ben aralık ayından beri kullanan biri olarak size şunu söyleyebilirim ki kesinlikle ama kesinlikle %50-60 gelişme var. Bu yöntemin çok daha etkili olması için 1 yıl kullanmak gerekir. Ben azimle kullanıyorum ve gerçekten acayip derecede incelme oldu. Çok mutluluk verici bir durum bu insanın morali yükseliyo. Fakat çok canım yandıgı zamanlar da oldu. Damla damla oldu cildimin üstü kıpkırmızı oldu çok tatlı tatlı kaşındı şişti su topladı derim soyuldu. Biraz ara verip tekrar devam ettim gerçekten şu andaki görünümlerinden memnunum. Bacaklarımın iç tarafındakiler çok inceldi ama geçmedi tamamiyle. Bacaklarımın üst kısmındakiler de azaldı. Ama kalca bölgemdekilerde pek bi değişme yok ama hiç de daralmadı diyemem. Kullanın derim ben :lepi:

kıslar bişey sorcam bz bu madecassolü nie kullanıors.sadece acnelyse kullansak daha etkili olmasmı?????????????

çünkü üst tabaka deriyi soymak için acnelyse onarmak için de madecassol kullanılıyo mantık budur sanırsam yani ben 4 aydır bu şekilde kullanıyorumnaniknanik

kızlar
21.Nisan 2010 itibariyle bende başladım
bakalım gelişmeleri merakla bekliyorum
günde 2 sefer yapıyorum
bugün üçüncü günüm ama soyulma kaşınma falan olmadı
sadece basen bölgemde var benim
gıcık oluyorum
herşeyi yapmaya hazırım geçmeleri için
ince ince ama beyaz beyaz çok sinir bozucu
umutluyum ve inanıyorum
yarı yarıya azalsa bile süper olur
gelişmeleri aktarıcam kızlar
sizlerde paylaşın

kızlar
21.Nisan 2010 itibariyle bende başladım
bakalım gelişmeleri merakla bekliyorum
günde 2 sefer yapıyorum
bugün üçüncü günüm ama soyulma kaşınma falan olmadı
sadece basen bölgemde var benim
gıcık oluyorum
herşeyi yapmaya hazırım geçmeleri için
ince ince ama beyaz beyaz çok sinir bozucu
umutluyum ve inanıyorum
yarı yarıya azalsa bile süper olur
gelişmeleri aktarıcam kızlar
sizlerde paylaşın

canım ben bu acnelyse kremi yüzümede sürüyorum ve yüzümde 2. günden sonra soyulmalar başlamıştı ama çatlaklı bölgelerimde 8-9 gün sonra başlamıştı ve bence bunun sebebi basen bölgesindeki derinin çok kalın olması. sen soyulmoyor diye umutsuzluğa kapılma illaki soyulacak ama bu biraz cildin yapısı e vucudun hangi bölgesinde olduğuna göre değişiyor. benim basenlerimdeki çatlaklar çok kötü değil ama o ilk soyulmada bile bence azalma var e en güzeli alttan çıkan cilt bebek cildi gibi yumuşacık zemuszemuszemuszemus .. sen de sabret bırakma canım . umarım hepimiz kurtuluruz şu çatlak belasındankaydirigubbakcemile5

haa ben bide şey diyecektim. şimdi yavaş yavaş yaz geliyor ya acaba bu kremi bıraktıktan nekadar sonra biz güneşlenebileceğiz? bilmiyorumkismile bilen ya da denemiş olanlar paylaşırsa sevinirim çünkü en geç 45 gün sonra falan güneşlenme durumum olacak acaba şimdiden mi bıraksam .ama tamda soyulmalar hızlanmışken yarıda da kesmek istemiyorum.eyvahedigeldismile

kızlar selam
melekcim selam tatlımmm
bugün 6.günüm
azimle bol bol sürüyom valla
acnelseyi önce sürüyorum
1 saat sonra da medicasolu(yazılışları böyle deil biliyom kaydirigubbakcemile3 )
bakalım heyecanla bekliyorum yaa
allahım keşke azcıkda olsa geçse
melekcim sen nekadardır kullanıyosun
gelişme varmı

kızlar benmde çatlaklarımla başım dertte ya. bende ergenlikten başladım çatlamaya bu üçlü tedaviyide daha önce çok yerde duydum ama inanmadım çünkü kime sorduysam çatlak tedavisi yok- yok! kullanıpta faydasını gören varmı ve ne kadarda etkisini gösteriyo?? valla 2 yılda olsa 3 yılda olsa beklenir yani çatlaktan kurtulmaya değer

bugün 8.ayım sabırla devam edicem kızlar yeterki azıcııkta olsa hafiflesinler kilo kilo sürmeye razıyım bu iki kremi naniknanik

ay ne deliyim yaakaydirigubbakcemile3
kızlar 8.günüm yazacağıma 8.ayım yazmışımsempatiksalakcinni
21 nisanda başlamıştım
bugün 12.günüm
soyulmalarım başladı kızlar
bazen canım yanıyor ama devam ediyorum
dün acnelyseyi sürmedim çok soyuluyor diye
sadece medicasolu sürmüştüm
ama bu sabah yeniden sürdüm acnelseyi
kızlar hakkaten de işe yarayacak bence
annem bile görünümünün silikleştiğini söyledi
hergün mutlaka gösteriyorum kendim belki anlayamam diye
ben devam edicem kızlar ve çok umutluyum azda olsa silinse bile yeter

kızlar bugün 14.günüm
acayip soyuluyorum
tatlı tatlı kaşınıyorum
ama devam
silikleşiyor kızlarrr az da olsa silikleştiler bileeeeekaydirigubbakcemile3

19.günümdeyim kızlar
pembemsi bi görüntü oluşmaya başladı
görüntüler hafifliyor

ya kızlaaaaaaar bn bu acnelyse şubatdan önce kullanmya başladm.pek deişiklik olmadı, deVAm etcekdimde yazın kısa giyerim falan die kızarıklık hemen geçsin iyileşsin die 2 aydır falan kullanmıyorum. bacaklarımın arkasında renk deişikliii olduuu:gitme: esmer duruo sürdüğüm yerler. şimdi nabıcam ben:1no2: lütfen biri akıl versin. kk nın yarısı kullanıo kimse açdığım başlığa cvp yazmamşsenağlama

X