"vichy action vertegrutes" mafoldumben uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim yazıyor.
oooofff akşam annem şu madecassol ve acnelyse yi bi getirsin gözümü karartıp sürücem mafoldumben
çatlaklara ölüm alsanaalsanasmile
eriscim kim bilir kim yazdı onu sen sakın moralini bozma hayatım dur bakalım kişiden kişiye göre değişir hem ben gerçekten de vichy e herkes gibi güveniyorum hemde indirimdeymiş..
canım bende bi forum sitesinde belki sende görmüşssündür çatlaklar nasıl gider diye bakıyordum bir adam var şimdi adını yazmayayım buraya nickini yani, sürekli spor merkezine gidin, çatlaklar asla sporsuz geçmez, spor merkezine ye olun, sporsuz olmaz gibi herkese ama herkese böyle yorum yazmıştı, sonra bende sinirden deli küpü oldum bir de baktım birisi en sonunda "arkadaşım senin spor salonun mu var " diye sordu sonra adam uzunca bişiler yazmamış tekrar yazmaya başlamış spora gidin diye...
Yani hayatım bi çatlak hakında merak edip ilk o siteyi okusan belkide hiç bir krem kullanmayıp oluruna bırakacaktın spor yapmayada üşenip hep öyle duracaktı ama sonra hep birlikte madecassolü ve acnelyseyi öğrendik...
demek istediğim şu canım, belkide göremediğin başka bi sitede vichy harika kesin alın geçiriyor çatlakları diyordur dimi kaydirigubbakcemile2
mesela bi tek miel saolsun derma roller diye birşey var çok işe yarıyor dedi ben bilmiyordum mesela, belkide ondan başka kullananlarda yazacak evet harika diye yada o olmasaydı hiç birimizi derma rollerı bilmeyecektik..
hayatım canını sıkma diye uzun uzun yazdım demek istediğim belkide bende de çok işe yarayacak bende hemen sana tavsiye ederek buraya yazacağım, belkide 3 ayda halledecek gerçekten yazın acnelyse sremezken vichy ile çare bulacağız hem sen nerden biliyorsun canım onu yazan kişinin bünyesel durumunu belki ona etki edememiştir ama biizim vücut tipimize tam uygundur ...
sakın 1 yorum yada daha fazlasıyla üzülme canım dur bakalım ben de bi kullamaya başliyim hemen sonuçları yazıcam yaz geldi çattı artık acnelyse olmaz soyulmamalı derimizi işte ben bugün tam 4kez sürdüm yumuşacık oldum mesela psikolojik olarak da rahatladım iyi hissediyorum geçirebilir yani bence denemekte fayda var.. kaydirigubbakcemile2
hep birlikte böyle yeneceğiz çatlakları belkide her birimiz farklı birşey deneyerek, önümüz yaz çatlaklardan olduğunca çabuk kurtulmalıyız canım sakın ümitsizliğe kapılma bence herkes başaracak :lepi: