Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahları madecassol
akşamları önce acnlyse 1 saat sonra madecassol
ama ben önceleri sabahları da acnlyse de sürüyodum
baktım çoook soyuluyo acnlyse yi sabah sürmeyi bıraktım
ama şimdi yine en üstteki gibi yapıyorum bir an önce sonuca ulaşmak için
merabaa kızzlaarrrr
annem getirdi kadın VİCHY almış bana kızlar vichynin inanılmaz indirimi varmış ve bakın vichy action vertegrutes adı 200 ml si 70 tl mi ne şu aralar acayiip indirimde kutunun üstünde 3 ayda en iyi etkiyi verir diyo, ben bugün denemye başladım ne bir iz ne bir soyulma bırakıyor bütün yaz da deniyicem 3 ay srekli kullancam ve vichy için 70 tl acayip bi indirim bence heralde yaaz gelio diye yaptılar ben tavsiye ederim hani
yazın kullanamıycaz acnelyseyi soyucak ya onun için diyorumm..
ben bugün başladım herhangi bir kaşıntı soyulma iz yok geçirir belkiii hemde hiç soymadan kaydirigubbakcemile2
"vichy action vertegrutes" mafoldumben uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim yazıyor.
oooofff akşam annem şu madecassol ve acnelyse yi bi getirsin gözümü karartıp sürücem mafoldumben
çatlaklara ölüm alsanaalsanasmile
o siteyi ben de gördüm dilaracım kaydirigubbakcemile3 gülmekten ölüyordum kaydirigubbakcemile3
haklısın herkesin bünyesi çok farklı beni motive ettiğin için teşekkür ederim olumunekankayizsmile
umarım en kısa zamanda cok güzel sonuçlar alırsın :hulya: sonuçlardan bizi de haberdar et dilaracıım hep beraber çatlaklardan kurtulacağızkaydirigubbakcemile2