Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
rosebatumcumm sen tecrübeli olduğun için sana danışayım dedim. ne zaman ne kadar sürmek lazımdır bu kremleri?:nazar:

sabahları madecassol
akşamları önce acnlyse 1 saat sonra madecassol

ama ben önceleri sabahları da acnlyse de sürüyodum
baktım çoook soyuluyo acnlyse yi sabah sürmeyi bıraktım

ama şimdi yine en üstteki gibi yapıyorum bir an önce sonuca ulaşmak için

ben napsam acaba başlayasım var iz kalıyo falan yazmıslar korktum eyvahedigeldismile

sabahları madecassol
akşamları önce acnlyse 1 saat sonra madecassol

ama ben önceleri sabahları da acnlyse de sürüyodum
baktım çoook soyuluyo acnlyse yi sabah sürmeyi bıraktım

ama şimdi yine en üstteki gibi yapıyorum bir an önce sonuca ulaşmak için

merhaba rosebatum..

bişi daha sormak istiyorum sana benn müsade edersen cnm..

ya yazın niye kullanmıycağını belirtmiştin bana yazdığın bi cevapta yazın çok mu belli oluyor göbeğimiz açıkken ??

yani mesela sabah sürdün acnelyse yi - ki ben daha alamadım - kaydirigubbakcemile2 çok mu belli oluyo soyulduğu bembeyaz mı oluyo ondan mı yoksa yazın da sürmemizin başka bi sakıncası var mı güneş falan??

Yoksa güneşli bi yaz sabahı da acnelyse yi sürüp 1 saat sonra madecassol olur mu öyle nası yapalım canım yardım et bizee :hulya:

teşekkr ederim şimdiidenn..

kızlar yarın sağolsun annem de benle çok ilgilenir bana bi süpriz yapıp hiç bilmediğim bi çatlak kremi alcakmış bkalaım adı ne çıkıcak bilemiyorum söylemio ama çok etkili olucakmış baktı benim acnelyse almaya bile eczaneye gitmeye üşendiimi gördü kendi alıcakmış yaaaa :kedi:

belki onun da çok etkiisi olur hemen yazarım bende kızlarrr..

ii gecelerr sana da canm kaydirigubbakcemile2

ben bacak iç kısmında denedim 2.gün soyulma başladı sanırım deri ince olduğu için, fakat hafif kahvemsi bi renk kaldı bende bıraktım sürmeyi fisfisfis devam etsem mi

kızlaaaarr kaydirigubbakcemile2

şimdi anneme sipariş ettim medicassol ve acnelyse kremler akşama gelicek. olumunekankayizsmile

şimdi benim denize girmeme 2,5 hafta olduğunu düşünürsek;
(çatlaklar popomda ve çok az popo hizama yakın kalçalarımda.kilo almaktan olduğunu düşünmüyorum 43 kiloyum çünkü . neyse. ve çok beyaz tenliyim allahtan çatlaklarda tenime yakın renklerde)
şimdi özellikle kullanan arkadaşlardan bunları göz önünde bulundurarak bana yardım etmelerini istiyorum.ne yapsam? şimdi başlayıp 1,5 2 hafta kullanıp kessem kızarıklık ve kahvarengilikler 5 günde geçer mi? denize girdiğim süre içinde kullanmasam ve o bölgelerime 50 faktör çocuk güneş kremi kullansam ve güneşten korusam yine de olmaz mı? yerimseniben

ve ayrıca acnelyseyi ne kadar kullanmalıyım. tahriş eder falan yazmışsınız benim derim ince bunu da göze alırsak acnelyseyi ve medicassolu hangi periodlarda kullanmam uygun olur kaydirigubbakcemile2

şimdiden sağolun kızlar :hulya:

cnm bugünden itibaren devam edicem önce küçük bi yerde deniycem sonra geniş yerlere yayılıcamkaydirigubbakcemile3

merabaa kızzlaarrrr

annem getirdi kadın VıCHY almış bana kızlar vichynin inanılmaz indirimi varmış ve bakın vichy action vertegrutes adı 200 ml si 70 tl mi ne şu aralar acayiip indirimde kutunun üstünde 3 ayda en iyi etkiyi verir diyo, ben bugün denemye başladım ne bir iz ne bir soyulma bırakıyor bütün yaz da deniyicem 3 ay srekli kullancam ve vichy için 70 tl acayip bi indirim bence heralde yaaz gelio diye yaptılar ben tavsiye ederim hani
yazın kullanamıycaz acnelyseyi soyucak ya onun için diyorumm..

ben bugün başladım herhangi bir kaşıntı soyulma iz yok geçirir belkiii hemde hiç soymadan kaydirigubbakcemile2

merabaa kızzlaarrrr

annem getirdi kadın VİCHY almış bana kızlar vichynin inanılmaz indirimi varmış ve bakın vichy action vertegrutes adı 200 ml si 70 tl mi ne şu aralar acayiip indirimde kutunun üstünde 3 ayda en iyi etkiyi verir diyo, ben bugün denemye başladım ne bir iz ne bir soyulma bırakıyor bütün yaz da deniyicem 3 ay srekli kullancam ve vichy için 70 tl acayip bi indirim bence heralde yaaz gelio diye yaptılar ben tavsiye ederim hani
yazın kullanamıycaz acnelyseyi soyucak ya onun için diyorumm..

ben bugün başladım herhangi bir kaşıntı soyulma iz yok geçirir belkiii hemde hiç soymadan kaydirigubbakcemile2

sonuçlardan haberdar et bizi olur mu dilaracıııım. işe yararsa ben de almayı düşünüyorum olumunekankayizsmile allah cezasını versin bu çatlakların mafoldumben

"vichy action vertegrutes" mafoldumben uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim yazıyor.

oooofff akşam annem şu madecassol ve acnelyse yi bi getirsin gözümü karartıp sürücem mafoldumben

çatlaklara ölüm alsanaalsanasmile

"vichy action vertegrutes" mafoldumben uzun süre kullandım hiçbir faydasını görmedim yazıyor.

oooofff akşam annem şu madecassol ve acnelyse yi bi getirsin gözümü karartıp sürücem mafoldumben

çatlaklara ölüm alsanaalsanasmile

eriscim kim bilir kim yazdı onu sen sakın moralini bozma hayatım dur bakalım kişiden kişiye göre değişir hem ben gerçekten de vichy e herkes gibi güveniyorum hemde indirimdeymiş..

canım bende bi forum sitesinde belki sende görmüşssündür çatlaklar nasıl gider diye bakıyordum bir adam var şimdi adını yazmayayım buraya nickini yani, sürekli spor merkezine gidin, çatlaklar asla sporsuz geçmez, spor merkezine ye olun, sporsuz olmaz gibi herkese ama herkese böyle yorum yazmıştı, sonra bende sinirden deli küpü oldum bir de baktım birisi en sonunda "arkadaşım senin spor salonun mu var " diye sordu sonra adam uzunca bişiler yazmamış tekrar yazmaya başlamış spora gidin diye...

Yani hayatım bi çatlak hakında merak edip ilk o siteyi okusan belkide hiç bir krem kullanmayıp oluruna bırakacaktın spor yapmayada üşenip hep öyle duracaktı ama sonra hep birlikte madecassolü ve acnelyseyi öğrendik...

demek istediğim şu canım, belkide göremediğin başka bi sitede vichy harika kesin alın geçiriyor çatlakları diyordur dimi kaydirigubbakcemile2

mesela bi tek miel saolsun derma roller diye birşey var çok işe yarıyor dedi ben bilmiyordum mesela, belkide ondan başka kullananlarda yazacak evet harika diye yada o olmasaydı hiç birimizi derma rollerı bilmeyecektik..

hayatım canını sıkma diye uzun uzun yazdım demek istediğim belkide bende de çok işe yarayacak bende hemen sana tavsiye ederek buraya yazacağım, belkide 3 ayda halledecek gerçekten yazın acnelyse sremezken vichy ile çare bulacağız hem sen nerden biliyorsun canım onu yazan kişinin bünyesel durumunu belki ona etki edememiştir ama biizim vücut tipimize tam uygundur ...

sakın 1 yorum yada daha fazlasıyla üzülme canım dur bakalım ben de bi kullamaya başliyim hemen sonuçları yazıcam yaz geldi çattı artık acnelyse olmaz soyulmamalı derimizi işte ben bugün tam 4kez sürdüm yumuşacık oldum mesela psikolojik olarak da rahatladım iyi hissediyorum geçirebilir yani bence denemekte fayda var.. kaydirigubbakcemile2

hep birlikte böyle yeneceğiz çatlakları belkide her birimiz farklı birşey deneyerek, önümüz yaz çatlaklardan olduğunca çabuk kurtulmalıyız canım sakın ümitsizliğe kapılma bence herkes başaracak :lepi:

o siteyi ben de gördüm dilaracım kaydirigubbakcemile3 gülmekten ölüyordum kaydirigubbakcemile3

haklısın herkesin bünyesi çok farklı beni motive ettiğin için teşekkür ederim olumunekankayizsmile

umarım en kısa zamanda cok güzel sonuçlar alırsın :hulya: sonuçlardan bizi de haberdar et dilaracıım hep beraber çatlaklardan kurtulacağızkaydirigubbakcemile2

o siteyi ben de gördüm dilaracım kaydirigubbakcemile3 gülmekten ölüyordum kaydirigubbakcemile3

haklısın herkesin bünyesi çok farklı beni motive ettiğin için teşekkür ederim olumunekankayizsmile

umarım en kısa zamanda cok güzel sonuçlar alırsın :hulya: sonuçlardan bizi de haberdar et dilaracıım hep beraber çatlaklardan kurtulacağızkaydirigubbakcemile2

tabiki yazarım :hulya: umarım işe yarar ki bende yazarım böylece herkes daha da kı sürede kurtulur bu iletten sempatiksalakcinni

ne demek cnm tabiki sende şimdilik kullanrsan madecassl ve ac. sonuçları yaz iyiye gittiğini duymak beni mutlu eder olumunekankayizsmile

kızlar bende dermoroller almayı düşünüyorum
nerden alayım bana yardım edin
canımızı yakıyormu kullananlardan yardım
hem kremleri hemde onu kullanayım hızlıca geçsin :)

rosebatumcum senin çatlaklar ne alemde sence değişim %50 nin üzerinde midir boshayallersmile

annem madecassol ve acnelyse almış kullanım talimatlarında acnelyseyi gece sürün diyordu ben bunu akşam sürsem yani şu an 6 buçuk gibi sürsem birşey olur mu nasıl olsa güneşe çıkmam artık bilmiyorumkismile

aaah acnelyse gözümü korkutuyo itiraf ediyorum :kedi:

ne yapsam ki ben sürüyorum hemen şimdi acnelyse 1 sa sonra da madecassol sürerim ortada buluşuruz :kedi:

buraya yazarım gelişmeleri dilaracıım. sana da bana da tüm dişilere bol çatlaksızz günler :hulya:
:eek:

arkadaslarıııımm olumunekankayizsmile

küçük bi soru.

bacağımda saç maşasından kaynaklanan küçük bi yanık lekesi var kahverengi.buraya da madecassol uygulasam mı. acnelyse kullanmak istemiyorum çünkü zaten çok ince ve beyaz tenliyim orada leke kalırsa kalpten giderim akannehir

yaaaaa kızlar bana bi yardıım :bbo:

Bu evigen ampul E vitamini gibi birşey anladığım kadarıyla. acnelyse ve medicassol tedavisine başladım bu evigen ampulü de haftada bir kullanmalımıyım herhangi iyi bir gelişme yapar mı kaydirigubbakcemile5

X