Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende aalayım benimde basende ve bacak içimde sol tarafımnda sayıyla 10 tane çızgı var öf ! bende denyicemwar çocuğu ama doumdan öncede çatlakları wardı onun baya bi incelme oldu diyor bende denicem işte sende gelişmeleri yaz ceydacım
bend bir haftadır kullanıyorum kremleri çok azsuruyorum tahriş olmasın dıye hafıf hafıf soyulmaya başladım işeyarıcak gıbı duruyor sonucu merak edıyorum cooook
kaç yıl geçmiş aradan nolur fıstık gibi oldum kullandım de:)kızancıklar opuyorumnanaktan
51.günüm
bıkmadan üşenmeden devam ediyorum
ve şunu farkettim kızlar
soyuldukça alttan yeni deri geliyor ve bu da süper bişey
çünkü soyuldukça çatlaklar azalıyor
artık acnleyseyi sabahlarıda sürmeye başladım
çünkü 24 temmuzda tatile gidicem ozaman kadar iyi bir gelişme istiyorum
şimdilik canım acıyor çünkü çok fazla soyuluyorum ama canım yanarsa çok fazla medicassolu gün içinde bir kaç kez daha sürüyorum
bana dersenizki ne kadar gelişme kaydettin başlangıçtan beri diye
size şunu söyleyebilirim %50 azaldılar
buda demek oluyorki 51 günde yarı yarıya gittiler
zaten bu tedavinin kesin sonuç vermesi yani gözle görülür bir şekilde görünmeyecek hale gelmesi için 1 yıl gerekirmiş
ama ben hiç bıkmadan usanmadan devam edicem
temmuzun 20 sine kadar devam
sonra tatile gideceğim için ara vermem gerek
sonra ağustosta ten rengim açılınca tekrar devam kızlar
hergün anneme gösteriyorum kadında bıktı artık benden sempatiksalakcinni
işte böyle fıstıklar
herkese çatlaksız , cillop gibi pürüzsüz vüxutlu günler dilerim lülülülülülü
Canım nolur ben yaptım ve geçti de kesin çözüm yani değil mi bak hala inanamiyorumKESİN BİLGİ YAYALIM
"Vücut çatlaklarında yapabileceğiniz en ucuz çatlak tedavisi aslında evde çatlak tedavisi olarak uygulayabileceğiniz kimyasal peeling yöntemleridir. Çünkü klinik ve güzellik merkezleri oldukça yüksek çatlak tedavisi fiyatları istiyorlar. Eğer gerekli sabrı gösterirseniz muhtemelen 8 ay içinde kimyasal peeling asitleri (glikolik asit, tca) ve vitamin (a vitamini, c vitamini, e vitamini) gibi maddelerle çatlaklardan kurtulmuş olacaksınız."
Canım nolur ben yaptım ve geçti de kesin çözüm yani değil mi bak hala inanamiyorum
Lütfen lütfen iletişimi kesmeyelim o zaman olumlu olumsuz ne sonuç varsa bilgilendirménize muhtacim. Burdaki hanımlar anlamadığım bi şekilde birden yazmayı kesip sonuç ne soylemiyolar çünküCanım ben araştırmacıyım, kadınları ilgilendiren her konuda çokça araştırma yapıyorum, alternatif çözümler öneriyorum. Benim çatlak sıkıntım yok ama kız kardeşim henüz 23 yaşında dizlerine kadar çatlakları var. O uygulamaya başladı. Takipteyiz bakalım
Merhaba sonuç nedir işe yaradı mıCanım ben araştırmacıyım, kadınları ilgilendiren her konuda çokça araştırma yapıyorum, alternatif çözümler öneriyorum. Benim çatlak sıkıntım yok ama kız kardeşim henüz 23 yaşında dizlerine kadar çatlakları var. O uygulamaya başladı. Takipteyiz bakalım