Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ay bnde aldm şimdi acnelys ve madecessolu 17 yaşndaym çatlaklarım kalçalarmda dizkapaklarmn arkasnda ve belimde var bi kaç çisgi halinde.. heralde boy uzamasndan falan oldu die tahmin ediorm ve suda içmem pek onunda etkisi olablr çünkü sülalemde kimsede yok. çok derin diiller ama çok belli oluolar yine çatlaklarım, yaza kadar kurtulurm inşallah.önce dizkapaımın arkasndakilerle belimin yanlarndakilere yapcam yaz btncede kalçalarıma başlicam inşallah kurtulurus kıslarrr inşşallah:Saruboceq:

ayrıca ha %100 ha yüzde %95 ne fark ederkii ya ayrıca annamıorm %95i geçiosa %100ü nie geçmesnkiiiikafamçokkarıştı

akannehir vayanassını.. nası dururuzki şeker yemeden.hem açıkacası bizdeik çatlaın şekere bağlı olduunu sanmıorm

kz bnde pomad die bişe yasmıo sadece1 gr merhem 10mg centella asiatica yasıo senin sölediine en yakın... ya bide bişe diicem bu acnelyse ve madecassolden hangisi soyuyo?soymayanı yüzüme sürcem sivilcelerim içn. bu aynı zamanda sivilce ilacıydı dmi

slm arkadaşlar benim çatlaklarım 13 yıllık göğsümde var büzüş büzüş görünümü etkisi olurmu sizce böle olupta kulanan varmı faydasını gördümü cevap acilll gerçekten moralim çok bozuluyo görünce

etkisi vardr belki ama kimsede yk bnm tandııım çou kişde yani onlar şeker yemiomu. hem o kadar boyum uzadı onlarn hiçmi etksi yk

kızlar ben bir aydır falan deniorum acnelyse madecassol..bazı aralar çok kızardı allerji oldu çok kaşındı yandı zaman zaman kestim sora tekrar başladım..bnm ergenliimden beri tren rayı gibi çatlaklarım gitti ..yerine incecik çizgiler kaldı..acaip mutluyum uçuorum yaaa:dance: şimdi tekrar başlicam incecik olanlar da soyulsun die...herkese tavsiye ederim..ama dayanmak lazım baya..bn bi hafta fln kot giyemedim cnm yanıodu

kızlar bende akşam başladım buna umarım azalacaklar çatlaklarım mutluyum umutluyum. yazarım sonuçları sık sıka.sa.s

bend de hafıf çtlaklar var ve bende en kısa zamanda alıp kullanacağım. önce ınanmak lazım taii.
ben ayrıcaa bazen nemlendırıci olarak kakao yağı kullanıyorum duştan sonra ama bence o sadece iyiy bir nemlendiricci o kadar

arkadaslar bende kullanmak istiorum yurtdisindan katiliorum kremleri turkiyeden aldirdim baslamak istiyorum kullananlar nasil kullanicagima dair bilgisi varsa yazsin lutfen ampuller nasil nezaman kullanilicak cvplar icin saolunnnn...:teytey:

bende medacassol ve acnelyse kullanıyorum. çok önceden biliyorum bunu denedim ama aşırı kaşıntı yanma olduğu için kestim. şimdi yine yapıyorum 1 hafta kadar oldu. günde 1 kere yapıyorum 2 keere çok geliyo bana. şuan kaşıntı var ve özellikle göğsümün alt kısımlarında soyulmalar başladı. ama krnımda göğsümün üst kısmında soyulma hiç yok onu anlamadım hiç.. birde ben şu kahve+limon peelingini apıyom inşş işe yarar ya.. daha değişiklik farketmedim ben..

bnm 1 ayda baya farketti valla..ama yarık şeklindeydi öle söliim:kedi: ben bi hafta yapıp 2-3 gün ara veriorum çünkü çok fena oluyor..birde kızlar uyarayım başlıyacaksanız şimdi başlayın...krem sürdüğünüz yerlere krem sürmeyi güneşe çıkmadan bi ay önce bırakın..acnelyse güneşle beraber kalıcı lekeler yapabiliyor maalesef..

ya kızlar bacaklarmn arkası soyuldu azcık, ama baya kızardı daha demn medicassol sürdüm çok pis yandı. acnelyse e ara vermelimym yoksa biras daha devam ediimmi çünkü başlayalı daha 3 4 hafta falan oldu galiba!! şimdi ara veririsem etkisi gtcekmş gbi gelioda bana

bütün sayfaları okudum bazılarına iyi gelmiş bazılarıda fayda görmemiş.. ben 8 aylık hamileyim yıllardır selilüt problemim vardı onlarla uğraştığım yetmezmiş gibi bide çatlaklarla uğraşıyoruz artık. şimdiye kadar her akşam bebe yağı sürdüm 3 hafta öncede lierac krem aldım. hemen bi etkisi olmasını beklemiyorum zatende çatlaklar tazeyken şu iş bitirmek istiyorum. o yüzden bu akşam bende medicassol kremden alıcam tabi başta eczacıya sormak lazım hamileler kullanabiliyormu diye.gelişmelerle tekrar aranızda olucam

kıslar ben 1 ocaktan beri kullanıorum bu kremleri düzenli olarak. bazen deli gibi kaşındı acıdı soyuldu ama yine de bırakmadım. ben şöyle uyguluorum sabah madecassol akşam acnelyse sürüorum. çok soyulduu anlarda sadece madecassol kullanıorum. acısı ve kızarıklık azaldıında ikisinede dewam ediorum.
sonuca gelince... kollarıma karnıma ve göğüslerime kullanıorum ben. kollarımda gerçekten görüntüsünde azalma oldu beklediimden çok daha fazla hemde. bu kdarı için bile kullanmaya değer dogrusu. göğüslerimde sanki biraz azldı gibi karnımda pek etkisini görmedim. ayrıca ben beyaz tenliyim ve bu çatlaklar bende yıllardır var. ergenlikte aşırı kilo alıp vermekten oluştu. ben kullanmaya dewam ediyorum. yaza kdr görüntüsü azcık daha azalsa yeter bana.
kullanıp kullanmamak size kalmış. ama ben genel olarak memnunum...

bence elicina kullanın içindekı salyangoz özü %80 oranında arttırılmıs ve kendını yenıleme özellıgıne sahıp
önce soyup derıyı sonra kolejen yapısını guclendırıp onarıyo derınız 2 ay içinde kendını eskı halıne getırıyor cok kullanan ınsan var ve fazlasıyla etkısını gören ve extra olara sivilce izlerine lekelerıne 2 hafta ıcınde gözle görülür derecede kaybedıyor
ben de dogum çatlaklarım ıcın kullandım ve vücudumdakı yırtılmalar 2 ayda kayboldu
bence deneyın daha fazla bilgi isteyen eklesin xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kıslar bişe sorcam bende bitkisel yağlarla kurtuldum sayılır az kaldı silikleştiler ama tamammen gıtsın diye acnelyse ve madecassol kullanmaya başladım yaklaşık 1 hafta olacak ama bende ne yanma ne soyulma ne acıma hiç bişe yok anam bende mi bi garıplık var acep anlamadım valla akşam acnelyse suruorum 2 yada 3 saat sonra madecassol suruorum yıne ertesi sabah madecassol suruorum .acaba çatlaklarım baya azaldı ondan mı kaynaklanıo yoksa 2 yada 3 saat sonra madecassol suruorum sureden mı kaynaklanıo yoksa diorum anlayamadım

bncede madecassolu acnelyseden sonra hemen sürdüğün içindr. acnelyse soyuyo madecassol iyileştirio sonuçta. sbah madecassıl akşam acnelyse sür sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…