arkadaşım bende madecassol veacnylsekullanan biri olarak yazmak istedim.. yanlız ben yaz dönemine girdiğimden dolat,yı tahriş etmesini düşünerekten acnylse yi kesti. ama kullandığım dönem içinde 1 hafta sonra kendini gösteren bir krem çok kuvvetli soyma etkisi var. işte bu yüzden sıcaklar ve o krem vücudumu tamamiyle kötüye götürmesin diye şimdilik bıraktım . evet şimdilik yani havalar serinlediğinde tekradan başlamayı düşünüyorum.
madecossole gelince ben bu kremi çok beğeniyorum.. öncelikle çok güzel bir etkisi var. kullandığım bölgeleri çok güzel yumuşatıyor. ben bu kremde çok yeniyim daha 2 tüp bitirdim yanii. ama inancım tam sadece acele etmek istemiyorum çünkü benim çatlaklarım tam 11 yıllık doğumdan kalma. bu kremi tavsiye eden dr da en azından 1 yıl diyor. birde sonuçta zamanla tamamiylede çatlakların yokolmasını bekleyemeyiz. benim için gözme düzgün gelse yeter diyorumm.
ama azimli ve hırslı biri olarak bu kremleri kullanarak ve birde kahve limon kürünüde yaparak zamanla bu çatlaklarla olan savaşımı kazanacağıma inanıyorumm.
kızlar çatlaksız yaşam diyorum umarım sonuna kadar gidersiniz...
benden kurtulamazsınız çatlaklarla savaşaaa hücümmmmmmmm
bende sadece madecassol kullanmaya başladım dün.yaz bitince belki ikisini bir kullanmaya başlayabilirm.bencede göze batmasın yeter tamamen geçmesini beklemiyorum
bende bugün sadece medicassol kullanmaya başladım. önceleri yara ya da soyulma falan olduğunda sürüyordum deri yenileyici etkisiyle hemen geçiriyordu, bakalım çatlaklarda işe yarayacak mı, benimkiler 1 senelik falan, kilo verdikten sonra oldu.
hayır hayır sadece acnelyse kullanmayın bence, acnelyse asıl olarak sivilce ilacı ve soyarak temizliyor. denize giricem derken o soyulmalar yüzünden daha beter olabilirsiniz.
bencede asla acnelyse yı kıullanmayın.. yani ben madecassol ile birlikte kullanıyordum. ama şu yaz döneminde acnelyse kremi kullanmayı bıraktım ama şimdilik. sonbaharda tekrar kullanacağım. acnelyse kremin pişik gibi soyma etkisi var tabi birde kaşıntı yapıyor. zaten sürüldüğünde asla güneş görmemesi lazım çünkü 1. derecede yanık olabilir. sakın kullanma diyorum.. ama macessol kullanabilirsin. ben sabah akşam madecassol kullanıyorum. birde 2 gün kahve limon....
kızlar benimde kalçamda çatlaklar var. habibullah hocanın sitesinde okudum bu ikiliyi. haftasonunda alabilirsem başlicam. gelişmelerden sizi haberdar ederim hihoyyyt habibullah hoca medicassolu sabah akşam, acnelysyeyide sadece akşam önermiş bilginize.....
kızlar bende 1.5 aydır kullandım bu ılacları yalnız bende 1.5 ayıdr hıc soyulma olmadı sadece kasıntım var ben anlamadımkı bu catlkalr ne zman oldu ne ara morlugu gectım beyazlastınız cok moralımı bozuyor oyle boyle degıl :sinifsinif: heryerı kalcamın catlak sadece catlak uzerıne surulmesı lazım dıyorlar ama anlamadım artık
hanımlar şu kremleri ne şekilde kullanmam gerektiğini biraz daha açıklayıcı bi şekilde yazabilirmisiniz ? birde nasıl bi tepki gösterirse kullanmamalıyım çok ciddi yan etkileri varmı ? lütfen artık bir cvp (
maalesef kızlar bende çok büyük ümitlerle başlamıştım kullanmaya fakat hüsranla sonuçlandı soyulunca geçiyolar sandım sanki biraz silikleşir gibide olmuşlardı ama 2 ayda eski halilerine döndüler. :çok üzgünüm:
Anlıcağınız çektiğim acı yanıma kar kaldı... :1no2:
bence almalısın cnm bende en son msj attığımdan beri kullanıyorum 2 hafta oldu ve 2 haftada bile değişme var kesinlikle görüyorum tamamen geçircekmi bilmiyorum ama bi kaç ay denicem,ilk soyulmalarımı bi kaç gün önce yaşadım ve hiçde bahsedildiği gibi acı kızarıklık rahatsız edecek boyutta değil..
anladım canım saol ya benim çatlaklar çok fena enleri 1 cm falan hatta belki daha d fazla ve bikiniden başlayıp göğüs altıma kadar var ayrıca bacaklarım kollarım ve göğüslerimde de var yarın alayım o zaman ben bi de bunları deneyeyim bakalım umarım işe yarar