Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇatlaklarMedicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!
kızlar bende 1 tüp madecassolbitiridim şimdide aynscel aldım 2 sini bir kullanmaya başladım ama bu seferde karnımda minik minik su damlacıkları oldu ne yapmalıyım neden olduki yaşayan varmı böle bişeyi
ben de cuma doktora gidip başlamayı düşünüyorum bunlara doktor kontrolünde. son zamanlarda biraz kilo aldım göğüslerimde minik minik çatlaklar oluşmaya başladı gibi. büyürler diye korkuyorum baştan önlem almak lazım :1rolleyes:
kızlar bunun gerçekten etkisini gören varmı ?? bn 19 yaşndaym ve 12 yaşndan beri bacaklarım kalçalarım resmen çatlak kaynıo psikolojmi bozuooo :S işe yarıosa kullanaym yaramıosa boşu boşuna üm,t edp kulllanmayım
galiba bu tarz selülit ve çatlak giderici kremlerin çoğu nemlendirip yumuşatıyor ve çoğu bayan da '' selülitim-çatlağım geçmedi ama çok güzel yumuşattı'' diye seviniyor. oysa yumuşatmak değil bunların görevi..yumuşatmak için nemlendirici tarzı bir şey kullanılsa yeter. amacından sapıyor bu ürünler galiba. ayrıca bazen üşenmeden tüm sayfaları okuyorum ama kesin sonuç yok hiç...of.
ben bugun baslıyorm kendımı kandırmamak adına 3 gun ara ıle kulandıgım bolgelerın resmını cekıp kıyaslamayı dusunuyorm.sıze enazından gercekcı bı sonuc cıkar. bu arda ben bunu bacakların ıc kısımları ve kalcalarda kulanıcam baska bolgede sorunum yok. beraberınde bısey kulanmıcam sadece sabah madecassol aksam acneyse umarım ıse yarar
ya ben yaklaşık 10 gündür kullanıorum tabi bnm kalçam harita gibi olduğu için öle çatlaklara tek tek süreyim gibi bi şansım yok sürüorum öle..acaip kızardı ve kaşınıor..öle böle değil..bepantene pls fln da sürdüm bana mısın demedi.ve çatlaklarım resmen daha da belirginleşti sanki iice yol yol oldu..üzerinde bir deri soyuldu acaba ondan mı ben ara verdim şuan bnm gibi olup da sora sonuçtan memnun kalan varmı:?
ya ben yaklaşık 10 gündür kullanıorum tabi bnm kalçam harita gibi olduğu için öle çatlaklara tek tek süreyim gibi bi şansım yok sürüorum öle..acaip kızardı ve kaşınıor..öle böle değil..bepantene pls fln da sürdüm bana mısın demedi.ve çatlaklarım resmen daha da belirginleşti sanki iice yol yol oldu..üzerinde bir deri soyuldu acaba ondan mı ben ara verdim şuan bnm gibi olup da sora sonuçtan memnun kalan varmı:?
her gun krem surdugum deriyi temizlemeni oneririm arkadasim, biraz sertcene bir kese ile yikar ondan sonra surersen, ölü deriyi de atmis olursun, krem artintilari da kalmaz. Selamlar : )
ya cnm bn iki günde bir spor yapıorum o yüzden iki günde bir banyoda yosun sabunuyla fırçalıyorum iyice...allahım sora çıkıorum o ne tatlı kaşıntı..kaşıdıkça kaşıyasım gelio..pul pul soyuluyor derim..valla inşallah işe yarar da şu kaşıntıyı çektiğime değer:)
selam kızlar benım catlaklarım ergenlkte ollusan catlaklardı hıc kılo alıp wermedım ama oldular ıste genetık bıraz bence.ben acnelyse ve madecassolu yaklasık 8 aydır kullanıorum ve kesınlıkle %80 85 farkettirdi yane söle anlatıyım bırıncısı sabırlı olmak gerekıo ıkıncısı onun sıfırlanmıyacagını kabullenmek.ben madem yok edemıorum en azından goruntusu azalsın dıe basladım ve su an ınanamayacagınız derecede ılerleme war ki benım bacaklarım harıta gıbıydı esmer tenlı oldugum ıcın cok daha belırgındı ama su an sadece ız gbı gorunuo.o çatlakların yarık yarık puturlu goruntusuunu tamamıyle ılk aydan ıtıbaren yok edıo we sankı derınızın altındaymıs gbı gosterıo uzun wadede de yuzde 90 95 e waran ıyılesme saglıomus.fakat kullanımı bıraz ezıyetlı cok kasınıosun.ozellıkle ben yazın ara wermıstım yane az kullanıodum sakıncalı olur gunesle dıe su an tekrar yogun kullanmaya basladım we resmen kırmız kabartılar olustu bacaklarımda alerjı gbı ama kullanmayı kesınce gecıo we bıraz daha yok oluo çatlakların goruntusu.kısacası kesınlıkle kullanın sıddetle tavsıye edıorum hem ucuz hem sonuc alıosun ama sabır gerekıo 3 4 ayda mucıze beklememek lazım we sımdıden yaz ıcın kullanmaya baslamak lazım.tabı benımkı ergenlık catlakları oldugu ıcın dar catlaklardı öyle 1 cmlık catlaklara etkısı olurmu bılemıorum.
ben uzun kullanan bırısı olarak sunu soylıım kesınlıkle ole renk farkı fln fılan olusturmuo ama kasınıo mu evet acıomu evet bı sure cıldınız alısana kadar sonra aynen pul pul dokulmler oluo ama dedıım gbı kafayı oraya takıp her gun noldu gectımı acaba fln fılan dememk lazm yoqsa umutsuzluga kapılıp motıvasyonunuzu bozarsınz.bı de sunu paylasmak ıstıorum cok ılgınctır normalde catlaklar gunes ısıgında daha da belırgınlesır hatta ben o yuzden pareosuz dolasamazdım sahılde fakat bu kremlerı kullanmaya basladıktan sonra guneste sıfrmıs gbı gorunuo bıldıgınız puruzsuz gorunuo ya en mukemmelı de bu belkı de..o yuzden kullanın kullanın kulllanın korkmayın hiç bişi olmuo azıcık kasıntıdan bısı olmaz ama hafıfletmek ıcın bepanten de kullanabılrısınz kanıtlanmasa da onunda catlaklara faydası oldugu soylenıo.ben cok mutluyum ve bunu hepınızle paylasmak ıstedım sorularınız olursa tekrar cewaplarım