Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
göz cevresi cok hassas bi bölge acnelyse icinde asit var doktor gözetimi dışında sürmemelisiniz bence

canım benim
eğer çok kaşınıyorsan acnelyseyi biraz bırak ve medicasolu günde 2-3 sefer sür
benimde öyleydi resmen derim yırtık gibiydi ama şuan görmen lazım iyleşti ve resmen silgiyle silinmiş gibi oldu çatlaklarım çok çok azaldı
ben neredeyse 1 hafta acnelyseyi kullanmayıp günde 2-3 sefer madecasol sürmüştüm
şimdi ben şu dermarollerden aldım
hem yüzüme hemde çatlaklarıma kullanıcam
bugün sipariş ettim
yakında gelir
çatlaklar için şuan mucize bişeymiş o
tedavi süresini daha da kısaltmak için onu da kullanıcam
gerçi şimdi eskiye göre çooooook iyiler
keşke resim çekseydim diyorum ama yine de çekip şimdiki haline göre bile kıyaslayabilirim
herkese umduğu gibi çatlaksız günler dilerim
dermarollerim gelince onunla da gelişmeleri yazarımkaydirigubbakcemile2

rose batum bekliyoruz canım.. sensewitch gerekli açıklamayı rose.batum yapmıs tatlım umarım açıklayıcıdır.

4 gündür kullanıyorum medicassol ve acnelyse kremleri iki tüpte bir hafata zor dayanacak gibi görünüyor çünkü belimden dizime kadar komple çatlak ve hamilelikte aktardan güzel bir karışım aldığım halde çatladım bakalım iki haftada sonuç alanlar var hiç gelişme olacak mı doktor bey bir yıl kullanın diyor ben bu kremlere her hafta 10 lira verirsem eğer bir ayda lira 12 ayda 480 lira eder baya pahalıya mal olur pratisyen hekim bunların ikisinide yazabiliyormu acaba böyle başa çıkamam çünkü

miell ve cookie226 diye üye oluyorlar buraya biri soruyor diğeri uzun süredir kullanmış gibi cevaplıyor. Aslında ikiside aynı sahtekar. Sahtesi değilde sahtekarlık böyle oluyor şimdi gidin güvenin bu ürüne ve sonuçlarına.

nasıl yani yaa böle sahtekarlıklar yapan insanlar var demek bu sitede o zaman neye nasıl güvenelim ki hay allahım yaa neden yani amaç neki ben anlayamadım ellerine ne geçio

rose batum bekliyoruz canım.. sensewitch gerekli açıklamayı rose.batum yapmıs tatlım umarım açıklayıcıdır.

kızlar çok sağolun rahatlattınız beniii :)

şu an geçti sayılır ve görüntüye inanamıyorum resmen silgiyle silinmiş gibi ama resmen yırttım bir dönem derimi kaşımaktan ...

şimdi derim biraz daha toparlasın yaz nsonu bir daha yapmayı düşünüyorum ama az acnelyse ile çünkü acnelyse e vücudum tepki gösteriyor sanırım yüzüme sürüp ertesi gün kalktığımda komple şişmişti yüzüm 1 haftada zor geçti... belki de ondan bu kadar kötü oldu popom ama şimdi gayet iyi

çok sağolun kızlarr yaa benim 3 hafta -1 ay gibi bir sürede bitti...

sensewitch tatlım çok sevindim senin adına su an yaz olduğu için kullanamıyorum acnelys ama 2 ay sonra baslarım. senin çatlakların nasıldı eskimiydi hayatım ?

çok sevindim canım
zaten cilt bir süre sonra alışıyor benim eskiden çok soyulurdu artık okadar soyulmuyor
okadar taktımki bu çatlaklara bazen krem sürmeden yattığım aklıma geliyor gecenin bir yarısı uyanıp sürüyorum yatıyorum uykulu uykulu
bir yandan dermaroller bir yandan bu yeter ya ne inatçı şeymiş bu çatlaklar
yakında zımparalıcam her yanımı o olacak laelaelaelaelaedelikafadulden

yaklasık 3 haftadır kullanıyorum(kalçama).çok sık yazamadım sonucları.
ilk kullandığımda derim yumusacık oldu ve soyulma zamanı geldiğinde de güneş yanıklarının soyullması gibi oldu.bu tür soyulma devam etseydi çok daha rahat olurdu.ama 2 veya 3 defa bu sekilde soyulduktan sonra derim pul pul dökülmeye başladı ve bu da inanılmaz kaşıntı yaptı.ve tabii ki uykudayken farkında olmadan kaşıdım.derim zaten çok çok ince yüzümdeki damarlar bile belli o derece yani. ve kaşıdıktan sonra kalçalarım resmen tahta gibi gibi oldu. eskiden az çatlağım vardı ve en azından bu çatlakların olduğu yerler bile pürüzsüzdü.kaşıdığım yerlere kan oturdu resmen kipkirmizi ve tenim çok beyaz olduğundan çok dikkkat çekiodu. (ama kim görcek allahtan ) acnelyseyi bıraktım 3-4 gündür günde 3 kere falan madecassol sürüyorum kırmızılık dağıldı hafif pembelik var ama doktor zaten kahverengi leke olacağını ve bunun ilaçları bıraktıktan sonra gideceğini söylemişti. şimdi daha iyiyiz tahta gibi görünümde geçti sayılır acnelyseye tekrar başlamayı düşünüyorum.

çok uzun oldu tekrar yazarım. öpüyorum kızlar.

ayrıca miell in neden böyle yaptığını anlamadım lmaz:

peki tatlım çatlaklarında bi azalma gördün mü?
bu yöntemi bende uyguluyorum ama daha 1 hafta bile olmadı
umutlanıyorum
umarım bu da boşuna olmaz

rain35cim henüz bişey söylemek çok çok erken. kaydirigubbakcemile
ama şöyle bişey söyleyebilirim; o tahta gibi hissetmem geçti hatta 4 gün acnelyseyi bırakınca ton farkı bile kalmadı diyebilirim.ayrıca belki benimki öyledir sadece ama hani böyle catlak olan kısma elini gezdirirsin orda küçük tepecikler olduğunu bakmadan anlarsın ya. o tepecikler artık yoklar.elimle dokunduğumda cok rahat gittiklerini anlayabiliyorum.

şu boyuna olan çatlaklar da sanki hafif inceldi gibi ama çok kaşınma var gece uykudan uyanıp kaşınıyorum bu yüzden sürekli minik yaralar oluşuyor kafamçokkarıştı

bi kaç hafta sonra senin de öyle olacaktır diye düşünüyorum. :gitme:

hepimize az çatlaklı günler olumunekankayizsmile

slm eris senin aldigin acnelyse de 0,1 % mi yoksa 0,2% retinoik asit var??
Ben aldim suan ama benimki 0,1 % acaba sizin kullandiklariniz 0,2% mi???

ben hiç bakmadım farklı farklımıymış eve gidince bi bakayım gerçi 4 seferdir alıyorum ama hep aynıydı kutuları

rosebatum sen çok uzun süredir kullanıyorsun 4 sefer alman nasıl yeterli oldu :bbo:

1 ay + 10 gündür kullanıyorum kızlar ve o pürüzlerden başka değiştirdiği birşey göremiyorum umudum yavaş yavaş tükenmeye başladı devam ediyorum ama daha fazla devam etmeli miyim bilmiyorum?

kullanan arkadaslar rosebatumcum sen resimlerini koyar mısın bayaa silikleşti diyosun boshayallersmile

keşke %10 kadar silikleşse razıyım ama tık yok

madecassol ve acnelys aslında harika birer üsrün benim çatlaklaım aynı jiletle kesilmiş gibiydi ben de bu iki ürünü kullanmaya başladım ve çok büyük bir fark görüyorum fakat ben düzenli biri değilimdir bu kadar düzensiz kullanmaya rağmen harikalar yarattı birde dermaroller aldım gerçi o yeni ama baya fark var çatlakalrın daralması bariz belli devam edin umudunuzu yitirmeyin

yok kızlar herkesin cilt tipi farklı falan mı acaba diyorum ama işe yaramıyor kesinlikle ya birazcık gelişme olur 1,5 aylık kullanımda ama hiçbir değişim yok. zaten çok kaşıdım çok acıdı diye annem kullanmama izin vermiyor. mafoldumben

kızlar bende başlamak istiyorum çok çatlaığım var yarık gibi hamilelikte oldu ama kesin sonuç veriyomu kimisi gitti diyo kimisi düzelmedi diyo doğru kullanmak lazım bende şu çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum bi denicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…