Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
meraaba kızlarr

mielcim ve rosebatumcum bana önce kese atıp sonra kremimi sürmemi tavsiye ettiğininz için çok teşekkr ederim ilk gnkü kullanıma göre değişiklik gösterdi valla kızlar annemde iyilik içn mi söylüo bilemiyorum ama 2-3 gün oldu ben vichy ile gerçekten huzurluyum şu annn :)

derma rollr ı almak isterim ama şu aralar gerçekten çok yoğunum saat 00.30 daa bugn yeni ve ilk kez girebildim kızlar biraz da moralim bozuk bu aralar sormayın mafoldumben

ama vichy biraz iyi geldi gibii... gelişmeleri yazarm yne eriscim mielcim rosecum :)

kızlaaaar olumunekankayizsmile
2. gün ve . uygulama henüz herhangi bir değişiklik yok tabii ki kaydirigubbakcemile3

ya ama bugün dar bi şort giydim ve kalçalarımın üstüne bi dikiş yeri gelmiş sürte sürte orayı su toplatmış akannehir

oraya hiç dokunmamayı düşünüyorum :hulya:

dökülme gözlemleyebilirsem acnelysei azaltacağım ama bence 1 haftadan önce dökülme olmayacak olumunekankayizsmile

neyse geç olsun güç olmasın kaydirigubbakcemile2

hadi öptüm hepinizi çatlaklardan kurtulmak dileğiyle kaydirigubbakcemile

merhaba kızlar.kk nü bu hafta başından beri takip ediyorum.çok güzel bir siteymiş.çatlaklar için krem ararken kendimi burada buldum.bilmeyip de öğrendiğim o kadar şey oldu ki.hele birbirinize yardımlarınız süper.4 gündür çatlaklarla ilgili bütün yazıları okudum diyebilirim..ve eksik kalmayayım deyip üye oldum az evvel.şimdi sorum:bu acnelyse ve medicassol hakkında.uzun süreli tedaviymiş ve yaz aylarında pek önermiyorsunuz.ben bunu mutlaka uygulamak istiyorum.sizce hangi ayı beklemeliyim?

eğer çok iyi koruyabileceksen (ama antalyada oturuyorsun bu imkansız deniz kumsal güneş kaydirigubbakcemile3 ) başla derim ki ben başladım 3.gün oldu. ben de izmirde yaşıyorum denize girmemek için zor tutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile3. temmuzun 3ü 5i gibi bırakıcam ve denize giricem. :hulya: çok iyikorumam lazım ama hadi bakalım sonra yaz bitimi tekrar başlarım kaydirigubbakcemile2

kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için.evet dediğiniz gibi burada çok zor sanırım.hergün 40 derecelerde güneş direk işliyor.mielin dediği gibi kışı beklemek en mantıklısı sanırım.
ayrıca bu başlıkla alakalı değil biliyorum ama ,miel'i burdan yakalamışken derma roller bakındım dün gg dan.ve fiyatlar 59-69 gibi rakamlar.49 a hiç kalmamış.birde bunun 1,5 değil de 2 mm likleride var ve daha etkili gibi geldi bana.yalnız titan başlıklı diyor.ne diyorsun miel?sen bu derma roller ı bayadır kullanıyorsun,etkili olduğunu da söylüyorsun,sence kesinlikle değer mi?şimdiden çok teşekkür ederim .harikasınız hepiniz:KK3:

cnm allah yardımcın olsun.bende siparişimi verdim şimdi.senden destek alarak :) hiçbişey olmasa da napalım.bunca zaman herşeye birsürü para yatırdım buna mı acıyacam.hepimizin hakkında hayırlısı :)

canım güneşe çıkarmadıın sürece sürdüğün yeri sorun yok ama ben kışın başla derm ekim gibi :) eris sabırsız :)))

benim 4. gün ve uygulama oldu soyulmadım daha soyulmak için dua ediyorum yok böyle bişey kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben soyulmaya başladım acnelyse yi bikaç günde bir mi süreyim bundan sonra kaydirigubbakcemile2

kızlar dermaroller alayımmı
üff neden tam anlamıyla geçmiyor
geçtikçe insan daha nankör oluyor iyce geçsin istiyor
ama benim ilk çatlaklarıma göre çoooook azalma var

ya bi de miellciğim sanki böyle soyuluyo çok güzel ama çatlaklar soyulmuyo gibi geldi bana mafoldumben

kızlar meraba...
ben vichy alalı 2 yada 3 hafta oldu ama inanılmaz bir değişim var.. (eriscim müjdemi isterim hayatımm :) )

kızlar mucize vichy çatlak karşıtı kremde benceee :) ben aşırı derecede memnunum işe yarayacağından emindim ama bu kadar kısa sürede bayağı azalttı çatlaklarım çok çok azaldı çok çok mutluluk içinde yazıyorum şu anda yazımı oleyyy :)
3 hafta oldu ama inanılmaz bir değişim var bende
işlerim yzünden giremedim siteye bilemiyorum derma roller ı ama vichy gerçekten muhteşem ben size tavsiye ederim asla asla bırakmam vichy mi 200 ml idi yaza gitmeden önce mutlaka bir tane daha alacağım bu kadar mükemmel olamaz benim çatlaklarım bu sene daha çok yeni belki ondandır ama vichy bi mucize kızlarrr tabikide tam olarak gitmedi tabikide bitmedi çatlak derdim ama bayağı gözle görülür annemle beni hayrete düşürücek kadar azalma oldu 3 hafta gibi bir sürede :)

ama mielcim de derma roller diyoo tabi onuda dinleyin herkes farklı bi yol izlesin işte böyle birbirimizle kadın dayanışmamız sonucu kurtulalım bu çatlaklarımızdan :)

Son düzenleme:
:hulya: dilaracıım harika haber!

ben de madecassol acnelyse tedavisine devam ediyorum sonuclar iyiye gidiyo ama gözle görülmeyecek hale gelmeden mutlu olamayacağım galiba kaydirigubbakcemile2

Merhaba!
Vücutta oluşan çatlakları tedavi etmek için bir yerde şöyle bir uygulama okudum (yaklaşık 1 sene ):
Medicassol.................sabah
Acnelyse Krem..........akşam
Evigen Ampul............haftada 2-3 defa

Hocam acaba bu yöntemi düzenli olarak hergün uyguladığımızda (basen bölgesine) bir faydası olur mu ve uzun süreli kullanımlarda bize bir zararı olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim, cevabınız için teşekkürler...

WE HEKİMİN AÇIKLAMARI
bu benim de önerdiğim tedavi şekli. madecassol pomadı çatlaklarda öneren başka bir meslektaşım varmıydı?

kızlar bu formülü kullanlar warmı daha önceden açıldımı bu konu bilmiyorum ama kuzenim kullndı faydasını grdüü paylaşımlarınızı bekliyorum tşkler
:içelim:

acnelyse kremin cildi yaktıgını duydum .. kahverengi izler bırakıyomuş .. ya bişe olur sa :sm_confused:

kızlar demrlaroller bana daha mantıklı geldi ama dermarol kullanırken çünki kremi ve hodan yadğı ve çeşitli yağlardan oluşan karışımlar kullanmalıyız bence iyilşme sürüceni kısaltır ve iyileşme yüzdesini arttırrıı bence zemuszemus

merhaba hanımlar...bişey sorcam... bu madecassol yanlış anlamadıysam alttaki deriye geçip ordaki hasarları onarıyomuş vs vs... ya benim göz çevremde yaşıma göre çok fazla kırışıklık var...acaba göz çevreme sürsem ağırmı olur...zarar verirmi ne dersiniz

dilara035 canım ya vichy kremden memnunsun ha...çok sevindim...ya genelde kremlerden pek fayda gören olmuyodu... ben de çok merak ettim şimdi... fiyatı ne kadar canım... bir de kremin ismini tam olarak yazarmısın ... ben dermoreller siparişi vermiştim... onu uygularken bu kremi peşinde sürebilirim diye düşünüyorum...

Kızlar yaklaşık 1-1.5 aydır acnelyse & madecassol kullanıyorum popomdaki çatlaklar için şu an resmen kaşımaktan derilerimi yırttım bu kadar mı kaşınır yaa duramıyorum soda yaptım herbişiyi yaptım kaşıntı durmuyo zannedersem alt deriye de zarar vericem belki de çatlaklarım artık yırtık halini aldı o kadar kırmızı ki görüntü nasıl olacak onu bile çözemiyorummm :KK43:

acnelyse kullanmayı bıraktım sadece madecassol bi de furacin sürüyorum ...

offfffffffff ya daha kötü olursa yaaa???

sensewitch merak etme daha kötü olmaz madecassolu kullanmaya devam et birde kasıntı için bir krem kullan geçer üzülme

sensewitch merak etme daha kötü olmaz madecassolu kullanmaya devam et birde kasıntı için bir krem kullan geçer üzülme

BALDAcım çok sağol popomun yanlarında azaldı gibi ama kaşıntıdan resmen yırtıcam popomu yaaa sürekli soda sürmem lazım elimi attığım gibi alamıyorum kıpkırmızı soyuldu bi kısmı bi kısmı devam ediyor ...

sizin de pul pul döküldü di mi boydan boya bir soyulma olmadı???

Eski haline geldikten sonra tekrar uygulayanınız var mı peki? Bir kat daha soyduran?

X