Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

tebrik ederim seni naasıl başardın ben acnelyse kullanıyodum kahverengi leke yaptı ve 3 ay oldu geçmedi o yüzden kullanmıyorum uzun süredir acnelyse sadece madecassol kullanıyodum

tebrik ederim seni naasıl başardın ben acnelyse kullanıyodum kahverengi leke yaptı ve 3 ay oldu geçmedi o yüzden kullanmıyorum uzun süredir acnelyse sadece madecassol kullanıyodum

bende 5 ay kullanmış biri olarak söylüyorum şaştım kaldım bende hiç bir işye yaramadı bide üstüne cildimin kullandığım kısımlarını mahvetti diyebilirim.

üç ay ya da beş ay çok az bir zaman dilimi bu tedavinin uzun soluklu olduğu özellikle belirtiliyor ben cilt olarak çok pis bir tene sahibim anında leke kalan cinsten üstelik benim çatlaklarımda jilet atılmış gibiydi evt tamamen geçmedi ama çok büük fark var tamamen geçmemesinin sebebi de ilaçları düzensiz kullanmamdır umudunuzu yitirmeyin ya da başkalarının umudunu kırmayın işe yaramıyor kesinlikle gibi cümleler inancı etkiliyor

canım 3 haftada geçtiğine emin misin sen 3 ayda bile geçmez onlar kı doğum çatlakları diyorsun

laremtrem aa ne güzel ya hemde 3 doğumdan sonra insanın cilt yapısıylada ilgili bide düzenli kullanım doğru kullanmakla ilgili galiba bende denicem inş seninkisi gibi sonuç alırım ama benim çatlarım çok fay hattı gibi vücudum sen nasıl kullandın sabah akşam sürdükten hemen sonramı banyo yaptın cnm detaylı bi şekilde yazarsan sevinirim

kızlar herkesin yapısı farklı kimisininki hemen geçiyo kimisininki geçmiyo ama ben denicem bide şunuda okumuştum acnelyse kullandıktan sonra güneşe çıkmamak lazımmış lekelenme yapıyo galiba ondan lekeler olmuştur dikkatli kullanmak lazım

aynenn bi bakıyorum geçti diyo bi bakıyorum geçmedi diyolar kullansammı kullanmasammı diye soru işaretleri kalıyo aklımda ama denicem genede araştırıcam iyice olmadı dr a danışıp kullanıcam ama bu çatlaklardan kurtulmam lazım kötü bi görüntü bayramda denize gidicez tatile ama ne giyicem bu çatlaklarımı nasıl saklıcam diye düşünüyorum bacaklarımdada var hemde bayaa bii az olsa dert etmicemde işte böyle sorunlar oluyo inşş geçer hani tamamen gitmesede silikleşsede razıyım inşş güzel sonuçlar alırım

kızlar bende bu tedaviyi uzunca kullancm madecassolü hala kullanıyorum dermarollera başladım onu uyguladktan sonra müthiş bir krem ikisindende çok memnunum ama acnelyse çok can yakıo ve cildi hassaslaştırıo doktorunuza danışın öle uygulayın derim

rose batuumccummm :)
hayatım sayende senin yazdıklarını düşünerek bugün acnelyseyi ve madecassolü yeni alabildim..
şu anda başlayacağım acnelyse ye ama yazlıkayım hayatım sabahları da 50 faktör kullanacağım
olur mu öyle, güneşin tam altında olacağım her gün ama sürekli değil 2-3 saat denizdeyken..
50 faktör korur mu beni hayatım kışı beklemek istemiyorum çünkü, düşün kremleri bile daha yeni alabilcek vakit buldum :)

Az önce yazdığın çatlaklar hakkındaki tüm yazıları bir kez daha okudum..

canım sana da teşekkür ederim önerilerinden dolayı başlayacağım
biliyorsun benimki kilo alımından dolayı ve bu sene daha kırmızı mor renk arası bu sene 3-4 ay oldu daha oldu ortaya çıkalı

dediğin gibi keseyi ihmal etmiyorum ama acnelyseyi şimdi süreceğim 1 saat sonra madecassol sonra sabahta madecassol süreceğim ama acnelyse sabah yok çünkü demiştin.

soyulabilirim vs. sorularım olursa sana sormayı çok isterim yine rosebatumcum..

bu arada elbolacığım özel mesajını aldım hayatım bugün ama 50 mesajım olmadığı için bu stede çünkü vaktim olmuyor ki girip yazabileyim, sana özel mesaj atamadım canım
benimkiler aşırı kilo alımından canım, doğumla ilgili değil
bir dönemde aşırı kilo aldım bu sene ve çatlaklarım şu anda kırmızı mor arası ergenlik değil gebeliktende değil maalesef aşırı kilo alımından canımcım.. özel mesaj atamadım ama umarım bunu okumuşsundur :)

acnelseyi kullanacaksan sürdükten 1 saat sonra sürdüğün bölgeyi ılık suyla yıka bence ilk önce bişey anlamazsın ama 1 hafta sonra kaşıntıdan yerinde duramazsın yıkamadan kullanırsan sonra kaşıntını kesicek kremler bulmaya çalışırsın ve çok tahriş olur sürdüğün yerler.birde benim bildiğim acnelyse serin havalarda yani kışın kullanılması gerekiyor sıcak havalarda kötü sonuçlar doğurabiliyor.ben bir süre kullanıp bunları test ettiğim için yazıyorum yardımcı olmak için biraz daha araştır istersen kullanmadan önce.

canım teşekkr ederm öncelkle bana cevap yazdığn için opuyorumnanaktan

dediklerin düşündüm.
zaten ramazan ayı içerisindeyiz.. oruç tutarken kaşıntıyla uğraşamam o can acısıyla..
ramazandan sonra acnelyse süreceğim

kzlar bu arada 3 gnde bir madecassol bitrdim
çok yoğun uyguluyorum ve kırmızı olan çatlaklarımda beyazlamalar var sanırım kışında uygulayacağım acnelyse ile onlardanda kurtulurum..

teşekkr ederim bana cevap veren herkes için..

bu arada gerçektende madecassoln beyazlattığı çatlaklarım var, acnelysenin soymasıyla (soyacak olmasıyla) onlardan da kurtulabilrmiyimm :gitme:

öncelikle teşkr ederm cevapldığn içn rosebatum kaydirigubbakcemile2

sana önemli bi sorum var şimdi..
acnelyse yi 1 tüp bitirince bırakmış durumdayım şu an..

soyulma olmadı ama ramazanda kaşıntıyla uğraşmamak için bıraktım can acısıyla oruçlu olarak durmak zor olacağı için şakkıdı

ama canım benim pembe-mor renkli çatlaklarmda BEYAZLIKLAR olmaya başladı yani kırmızı-mor renkli çatlaklarım beyazlaşmaya başladı ama gözüküyorlar BEYAZ ÇATLAK olarak duruyorlar orada...

canım lütfen bana yardım et benim tek ümidim acnelyse kullanmaya başlayınca beyaz renge dönüşmüş olan çatlaklarım derimin soyulmasıyla geçecek mi ??
,
madecassol 3 tüp aldım bugün hyatım ama acnelyse yi bıraktım, tatilden dönünce başlayacağımm ama canım bu mor renkli çatlaklar daha 3-4 aylık çok çabuk beyazlaşmadı mı geçmeyecek beyaz renkli mi kalacak bunlar..

çünkü canım bunlar hep böyleydi sonra bi tüp acnelyse bitirdim ama soyulmadım madecassol ü günde 4-5 kez sürdüm 1 hafta gibi bi sürede son 2 gündür inanamayacağım şekilde beyazlama oldu...

hayatım çok büyük stres yaptım rosecum mesajını bekliyorum, acnelyse ile soyulunca tamamen geçecek mi bunlar ben sadece madecassol sürüyorum günde 4-5 kez ama beyaz renkteler işte her gün bir pembe çatlak dha beyazlıyor korkuyorum tamamen kalıcı olacak diyee mafoldumben

seninkiler ne alemde bu arada zafere yaklaşıyorsun galiba canm :lepi:
ben hem bu pembelerden hemde hergün beyazlaşmaya başlayanlardan nasıl kurtulacağım canım, sen de de önce beyazlaşma sonra tamamen mi geçti canım ..

Son düzenleme:

kızlar ve özellikle laremtremcim şimdi ben bunu yazdıktan bir süre sonra acnelyse yi bırakmış haldeyken soyulmaya başladm.. bir tüpü bitirmiştim bırakmıştım kullanmayı ama 1 hafta fln geçti ben soyulmaya başladım..
madecassol ü sürüyorum şu aralar sadece ama çatlaklarım beyaz renge dönüşmeye başladı.

acaba tedavi böyle mi ilerliyor.?? benim kırmzı çatlaklar beyaz sonra da tamamen mi yok olacak??

Ben şimdi acnelyse yi bıraktım hala tatildeim çünkü güneş görüyorum ama devam etmelmiyim çatlaklarım beyaz oluyor kalıcı olacak dye çok korkuyorumm mafoldumben

bu kremleri nasıl kullandığınızı anlatabilirmisiniz?
hangi aralıklarla?
tşk.ler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…