canım bende tatilden yeni döndüm fakat tatil esnasında kullanmadım.karnım soyulduğu için güneş farklı zarr verebilir die düşündüm göbeğim yandıktan sonrada açıkçası cildim acayip pürüzsüz bi hal aldı.evt benimde karnım soyulmaya başladığında kırmızı çatlaklar oldu sonra beyaz renk aldılar şimdi yoklar kimse ban inanmak istemiyo burdan fakat ben çok hızlı etkisini gördüm hiç doğum yapmamışım gibi karnıp pürüzsüz oldu çokta mutluyum kendime güvenim arttı.tatilden döndüğünde kullanmaya başla tekrar şuan sadece madecassol u kullanıyorum çünkü hiç bişi kalmadı karnımda:) ama inan ki inanmakta çok önemlii ben inanarak başladım ve geçtiler:)düzenli kullan arada kese yapmayı ihmal etme kaşıntı olduğunda kesinlikle tırnakla kaşıma ve avuç içi ile kaşımaya gayret et inan ban geçiyorr...
dilara canım benim
senin derin sanırım acneylse den tahriş olmuş ve kızarık bi hal almış
benimde öyleydi pembe pembe olmuştu çatlaklarım
sen bu ara biraz ara ver sadece madecassol sür
derinin kızarıklığı geçince fark edeceksin düzelmeyi
ben tatilden döndüğüm için soyuluyorum ve acnleyseyi bu soyulma sürecinde kullanmıyorum
sadece madecassol ve dermaroller tedavisi
şuan için çoook memnunum
bu kadar hırsla devam ediyorum ve yararını çok görüyorum
hatta şunu farkettim
hem dermaroller uygularken hemde kremleri sürerken sol elimle fazla iyi yapamıyor ve kremleri fazla yediremiyordum
sağ tarafım soldan çok daha iyi durumda
burdan da farkı anlayabiliyorum
dermaroller 3.uygulamamı yaptım kreme de devam (madecassol )
soyulmalarım geçtikten sonra acnleyseye devam edicem
herkese sevgiler kızlara.s.
kızlar geçtiğini görünce şok olmuş vaziyete düştüm aşırı antibiyotikten yemeden kilo alan biriyim 95 kiloya kadar çıktım şimdi bademcik ameliyatı oldum ve 3 aydırda 75.4 kiloya hafif diyet ki 1800 kalori ve yürüyüş yaparak zayıflıyorum asla geçmez diye düşündüğüm çatlaklarım anlatamıyacağım kadar çok tüm vücut neredeyse dirseğime kadar kolda demir yolu inşa etmişler sanki dizimin arkasından başlayıp aşşaya doğru inen dünya kadar çatlak karnımda mide bölümüne kadar uzanan geniş ve sayıca oldukça fazla çatlaklar göğüsü söylememe gerek bile yok zayıflayınca içleri boşalıpta tuhaf bir şekil almıyorlarmı hareket edince cinler tepeme çıkıyor ve ben daha 22 yaşındayım
bi ara biri buraya bi krem yazmıstı Cons... gibi bir seydi sanırım doktor vermis sigortalı oldugu icin ucuza almıs gecirmis catlakları onu bulamadım ya ismini bulsam onu deniycem
inanılmaz bişey bu bütün çatlaklarım geçti ve 3 haftada:) önce soyuldu karnım ve şimdi çatlaklarım yok olduu:) bütün arkadaşlarım şaşırıyor gördüğünde.herkez kullansın bayanlarr çatlaklardan kurtulmak hiçte zor değilmiş 3 doğumdan sonra ben kurtuldum ya darısı herkezin başına diyorum:))