- 30 Temmuz 2008
- 1.027
- 69
-
- Konu Sahibi PassioneLore
aman sakın üşütmne. Bak hamileyken ne kadar çok üşütürsen bebek dogunca o kadar cok gazı oluyormus. Benım gecen sene doguran arkadasım bebegım gazlı olmasın dıye yazın ortasında corap gıyıyordu valla.
İYİ MİSİNİZ DİYE GİRİP BAKIYORUM...HADİ KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Melekcim bana dua edin bebek çalışmalarına başladık.Beklemeye gerek yok, zaten ötekide bir seneden sonra olmuştu.Dr da korunmayın dedi.Dua edin çok uzun sürmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.Sizin dualarınız kabul olur şimdi...:)
İYİ MİSİNİZ DİYE GİRİP BAKIYORUM...HADİ KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Melekcim bana dua edin bebek çalışmalarına başladık.Beklemeye gerek yok, zaten ötekide bir seneden sonra olmuştu.Dr da korunmayın dedi.Dua edin çok uzun sürmeden sağlıklı bir bebeğim olsun.Sizin dualarınız kabul olur şimdi...:)
Canım dua edıyorum. Kardesıme ısmını verecem Persembe gunu dogumdan cıkınca senın ıcın bebek dılesın. Dogum yapan kadınlar butun gunahlarından arınır derler.
Bu arada bugün nasılsın melek şikayetin var mı?
yok canım aynıyım yatıyorum. Bel ağrım dışında çok önemli bişey yok. Ara ara küçük sancılarım oluyor.
Yarın benimde kontrolüm var ben de sorarım. Tşk ederim.
özel sigortalarda almıyo küvez parasıİnanamıyorum ya niye böyle ki. Medipolde bebeği küvezde kalan biri yazmış.Medipol hiç almıyormuş. Bu ssk lı fiyatı mı? Demekki 50 gün küvezde kalsa 17.500 olabilir mi yaa...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...215400-erken-dogumda-en-iyi-hastaneler-3.html
özel sigortalarda almıyo küvez parasıben doğumuda orda düşündüğüm için yeni doğan ünitesini ve günlük küvez parasını sormuştum.kasım sonu gibi bana verdikleri fiyat buydu.Anadolu çınar yani avicenna ( içerenköy ) hastanesindede fiyat sorsana.yenidoğan bakımı oranın çok iyi hatta bi ara kampanya vardı kordon kanı bankası vs vardı 1 senelik ücretsiz.Bi sor bakalım doğumla küvez parasını...Yakın bize...Bide normal doğumcu olarak sibel zorbaş var dr. Ara istersen bi...
Özel Anadolu Çınar Hastanesi
Avicenna Hastanesi
iki linkte aynı hastane sadece adı değişti.