Medical Park Göztepe Hakkında

11 haftadayım.3 boyutlu için acele etmene gerek yok görecek birşeyler olduğu zaman girersin.Kçıncı ayındasın bilmiyorum.Bence rahatsız olma direk isteklerini belirt .Merakını gider ve sor.İstersen ben gittiğimde sorarım 2 aralıkta randevum:) sonra sana sölerim:)

sonuçta hem hastalarıyız hemde müşterileriyiz.Bize en iyi şekilde hizmet vermek zorundalar,ayrıca psikolojik destek.Bence dr larınızdan çekinmeyin eğer dr a karşı şuphe duyuyor yada çekiniyorsanızda kendinizi iyi hissedeceğiniz dr a kadar aramaya devam edin:)2 aralıkta seminerde olacağım adım senem zaten seminerde yüksek sesle herkese soracağım kadınlar klübünden olan var mı diye:)

senem merhaba
bende can beyin hastasıyım geçen ay laproskopi ameliyatımı can bey yaptı, ve bu ay hamile kaldım dun ogrendim henuz çokyeni yarın kan tahlilini tekrar edeceğiz, can beykızsa da ben onukızdırcagımı bilsemde aklıma takılanları soruyorum gulse tatlısert kızsa da yanıtlıyor :) hamilelik takibinde nasıl olccak goreceğim onumde sizler varsınız en azından benim için sans

Esraaaaa gerçekten mi !... Süpper bir haber bu. Canım ya çok sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oğluna kardeş geliyor demek.

evet melekcim ya msn den sana yazamıyorum artık sirkette yasaklandı
ctesi gunu ogrendik yarın tekrar kan tahlilibakalım insallah bir sorun çıkmaz
can bey bana çok ugurlu geldi yaa kac dr gezmistim

esracım hem tebrık ederım hemde gecmıs olsun
laparoskopı amelıyatı yaptırmıssın can beye sanırım
benımde kıstım alınması gerekıyor carsamba rahım fılmı cekılcem amelıyat ona gore bellı olacak senın amelıyatın neyle ılgılıydı bırde sıze ne kadara mal oldu.amelıyat nasıldı sonrasında zorluk cektınmı.gercı benım dr um mıne hanım ama yınede bılmek ısterım hastaneden memnun kaldınmı.cok sordum dımı tekrar tebrık ederım

iipekkcim merhaba;
Mine hanım!a giden tek benim zannediyordum. Sende ona gidiyormussun.

Nasıl memnunmusun barii... bu arada kaç haftalık hamişsin.

iipekkcim merhaba;
Mine hanım!a giden tek benim zannediyordum. Sende ona gidiyormussun.

Nasıl memnunmusun barii... bu arada kaç haftalık hamişsin.

hamıle degılım canım tedavı goruyorum.
aslında memnun degılım ya ben cok hassas bırıyım yada o pek hasta psıkolojısınden anlamıyor.her sordugum soruya ters cevap verıyor.mesela dun kontrolum vardı kıs kuculmusmu dıye bakacaktı.ben hem hastayım hem uzgunum dedımkı ben jasmın kullnamak ıstemıyorum benı cok etkıledı demdme kalmadan o zman amelıyat baskada bısey yapamam senın ıcındedı sok sok gecırdım.ben bılıncsız bırı degılım arastırıyorum ogrenıyorum soruyorum hersoruma ters cevap verıyor soru sorulmesından pek hoslanmıyor sanırım. rahım fılmı cekılecek bu ay mesela senın agrı esıgın dusuk anestezılı yapılması lazım dedı ama vajınal ultrasonuda oyle bı canımı yaktıkı ben 1.5 senedır drlardayım oyle sancı gormedım.sert bıraz yanı.ıkılemdeyım mehtap hanıma donmek ıstıyorum bellı olmaz belkıde ona cektıırırım.kımseyı etkılemek ıstemem dr u kotulemekde ıstemem ama bu benım karsılastıgım seyler benımle tutmadı elektrıgı heralde neyse uzattım
boyle ıste

Esra yarın seminerde olacak mısın?

yok melekcim ben hafta içi olan seminerlere katılamam. ctesi olsa neyse.
zaten ben malum ikinci bebegimi bekliyorum taze bilgiler edinmek tabiki guzel ama her asamayı çok iyi bilorum ancak keyifli bir aktivite olarak ctesi yapıldıgında katılırım hem sizlerle tanısmıs oluruz insalah bunadn sonrakilerde

ipekcim ben can bey in operasyonundan tutumundan vs çok memnun kaldım . olumsuz herhangi birseyim olmadı hiç. tek tupum tıkalı idi acılırmı diye baktılar acılamadı diger tup kontrol edildi normalmi diye birde histeroskopi ile rahim içine bakıldı kuçuk yapısıklıklar varmıs can bey onları temizledi. 2500 ytl tuttu hastane. sonrasında z orluk cektinmi derken sezaryan olmus biri olarak sezayranın ceyregi kadar can bey de boyle demisti zaten. ozellikel yatıp pek gezinmedigin zaman hiç agrı yok denebilir. ayaga kalkınca laproskopide verilen gaz yuzunden omuzlara agrı yapıyor gaz sancısı oluyor. ilk 4-5 gun bu boyle her sabah uyandıgında bu agrıın dahada azaldıgını farkediyorsun. dikis yerlernide oyle hissedilir buyuk bir agrı acı yok 2 ser dikis falan zaten iki delikti benim. basit bir islem anlayacagın. hastaneeden de memunun kaldım herhangi olumsuz rbirsey yasamadım hersey çok guzeldi.

ipekcim bu tutumda olan bir dr u derhal d egistirmeni tavsiye ediyourm. o rnegin can bey de tatlı sert biri sen ilacı içmk istemiyorum dersen o zaman seni hemen keserameliyat yaparım der ama gulerek der bunu. saka ile karısık der. oyle höt köt noluyor yani daha neler. hele rahim filmini muaynede canını yakan birine asla cektirtme derim ben

teşekkür ederim. burada geçmiş olsun. ben hamileyim ya burdaki herkeside öyle sandım.
evet fazla soru sorulması taraftarı değil, sen sorunca konuşuyor,, ama şimdiye karar her sorduğum soruyu cevapladı; hiç geri çevirmedi;
elinin ağırlığının bilemiyecem ; sadece ultrasyonla bakıyor;
şuanlık memnunum ama - tam da karar vermedim. doğum için .....

benden başka da kimse yok gibi; herkes gökmen bey ; can bey ; mehtap hanım hastası;
erkek doktor istemiyorum(kociş istemiyor daha doğrusu)
mehtap da çok yoğun - yaa bırakıp giderse birdaha .....

ipekcim ben can bey in operasyonundan tutumundan vs çok memnun kaldım . olumsuz herhangi birseyim olmadı hiç. tek tupum tıkalı idi acılırmı diye baktılar acılamadı diger tup kontrol edildi normalmi diye birde histeroskopi ile rahim içine bakıldı kuçuk yapısıklıklar varmıs can bey onları temizledi. 2500 ytl tuttu hastane. sonrasında z orluk cektinmi derken sezaryan olmus biri olarak sezayranın ceyregi kadar can bey de boyle demisti zaten. ozellikel yatıp pek gezinmedigin zaman hiç agrı yok denebilir. ayaga kalkınca laproskopide verilen gaz yuzunden omuzlara agrı yapıyor gaz sancısı oluyor. ilk 4-5 gun bu boyle her sabah uyandıgında bu agrıın dahada azaldıgını farkediyorsun. dikis yerlernide oyle hissedilir buyuk bir agrı acı yok 2 ser dikis falan zaten iki delikti benim. basit bir islem anlayacagın. hastaneeden de memunun kaldım herhangi olumsuz rbirsey yasamadım hersey çok guzeldi.

ipekcim bu tutumda olan bir dr u derhal d egistirmeni tavsiye ediyourm. o rnegin can bey de tatlı sert biri sen ilacı içmk istemiyorum dersen o zaman seni hemen keserameliyat yaparım der ama gulerek der bunu. saka ile karısık der. oyle höt köt noluyor yani daha neler. hele rahim filmini muaynede canını yakan birine asla cektirtme derim ben[/QUOTE]

sagolasın esracım azda degıl senınkı benımıne gore deha basıt yaısıklık acmıslar anladıgım kadarıyla benıımkısı kıst alınacak can beye bende guven duydum hastası degılım ama hastasına olan tutumunu gorudm hastanede.benım dr can bey gıbı soylese can kurban.gulerek dese ben onu dert edermıyım kendıme hıc.canım zaten kararımı degıstırdım randevum ıptal yarın baska bı yerden randevu aldım cıhazları falan ıyıymıs cekecek kısı hıc anestezı rıskıne gırmeye gerekyok emın olun cok basıt bır ıslem dedı. benımde mıne hanımla alakam bıttı zaten artık bu saatten sonra.erkek dr hassasıetım olmasa dırek can beye gıderdım amam her gıtmemde vajınal bakacak mecbur o yuzden gıdemıyorum hamılelık vs olmayınca.amelıyatımda baska yerde yapılacak ben yıne mehtap hanıma gıderım sanırım yada yıne cıkarım dr aramaya ne yapayım.

sana tabkı ustten ultrasonla bakar bılemezsın her gıttıgımde vajınal bakıyor mecburen bana.benım sorularımıda cevaplıyrda cevaplamak var cevaplamak var 30 yasında ınsanım ben cocuk degılım halden tavırdan anlıyorum.bebısını saglıkla dunyaya getırırsın ıns

ben 33 haftalığım medical parkta 3 boyutlu ultrasonda hiç bakılmadı bebeğimee.. can beyde hiç bakmadı nedenini bilmiyorum.belki çok fazla önemli görmüyordur

İİPEK canım yasadıklarını tabııkı bızım anlamamız cok zor yasayan bılır.. Sadece dua edebılırız bır an once ıyılesmen ıcın. Ama tavırları bu sekılde ıse gercekten cok uzucu.. Cunku ınsan bu durumdayken zaten kendını kotu hısseder ustune doktorların bu tavrı cok onemlı.

GLCKYNR canım sende bence bu konuyu 3boyut olayına takılmıssın. Bence ıcınde kalacagına Can beye bır sormalısın. Herseyı sormalısın. Sonucta arz talep meselesı. Ne kadar ıyı hızmet o kadar cok para. Bızde bedava gıtmıyoruz yanı. Cvp lamak durumundalar

tatlım sen Mehtaop hanıma mı devam edıyorsun?

Merhaba canım,ben Mehtap Hn a devam ediyorum,bir aksilik çıkmazsa da doğumumu onunla Medipolde yapacağım..Ctesi gittiğimde bebeğime 4D ultrasyonda da baktık,bana benziyordu:)Resimlerini bile aldık,bakıp bakıp duruyorum:1hug:

Mehtap hanım medicalde. yanlıs yazdın herhalde. Bu arada onda ki ultrason cihazı da 4 boyutlu degıldı. degıstırmıs herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…