- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
snmgck kaçıncı haftadasın? ne zamandan beri can bey doktorun.bende hastasıyım.ama 3 boyutluda bebeğimi göremedim.tatlı tatlı kızması beni biraz rahatsız ediyorr ondan talep edemiyorum.ama kendisine güveniyormm
sonuçta hem hastalarıyız hemde müşterileriyiz.Bize en iyi şekilde hizmet vermek zorundalar,ayrıca psikolojik destek.Bence dr larınızdan çekinmeyin eğer dr a karşı şuphe duyuyor yada çekiniyorsanızda kendinizi iyi hissedeceğiniz dr a kadar aramaya devam edin:)2 aralıkta seminerde olacağım adım senem zaten seminerde yüksek sesle herkese soracağım kadınlar klübünden olan var mı diye:)
iipekkcim merhaba;
Mine hanım!a giden tek benim zannediyordum. Sende ona gidiyormussun.
Nasıl memnunmusun barii... bu arada kaç haftalık hamişsin.
Esra yarın seminerde olacak mısın?
esracım hem tebrık ederım hemde gecmıs olsun
laparoskopı amelıyatı yaptırmıssın can beye sanırım
benımde kıstım alınması gerekıyor carsamba rahım fılmı cekılcem amelıyat ona gore bellı olacak senın amelıyatın neyle ılgılıydı bırde sıze ne kadara mal oldu.amelıyat nasıldı sonrasında zorluk cektınmı.gercı benım dr um mıne hanım ama yınede bılmek ısterım hastaneden memnun kaldınmı.cok sordum dımı tekrar tebrık ederım
hamıle degılım canım tedavı goruyorum.
aslında memnun degılım ya ben cok hassas bırıyım yada o pek hasta psıkolojısınden anlamıyor.her sordugum soruya ters cevap verıyor.mesela dun kontrolum vardı kıs kuculmusmu dıye bakacaktı.ben hem hastayım hem uzgunum dedımkı ben jasmın kullnamak ıstemıyorum benı cok etkıledı demdme kalmadan o zman amelıyat baskada bısey yapamam senın ıcındedı sok sok gecırdım.ben bılıncsız bırı degılım arastırıyorum ogrenıyorum soruyorum hersoruma ters cevap verıyor soru sorulmesından pek hoslanmıyor sanırım. rahım fılmı cekılecek bu ay mesela senın agrı esıgın dusuk anestezılı yapılması lazım dedı ama vajınal ultrasonuda oyle bı canımı yaktıkı ben 1.5 senedır drlardayım oyle sancı gormedım.sert bıraz yanı.ıkılemdeyım mehtap hanıma donmek ıstıyorum bellı olmaz belkıde ona cektıırırım.kımseyı etkılemek ıstemem dr u kotulemekde ıstemem ama bu benım karsılastıgım seyler benımle tutmadı elektrıgı heralde neyse uzattım
boyle ıste
hamıle degılım canım tedavı goruyorum.
aslında memnun degılım ya ben cok hassas bırıyım yada o pek hasta psıkolojısınden anlamıyor.her sordugum soruya ters cevap verıyor.mesela dun kontrolum vardı kıs kuculmusmu dıye bakacaktı.ben hem hastayım hem uzgunum dedımkı ben jasmın kullnamak ıstemıyorum benı cok etkıledı demdme kalmadan o zman amelıyat baskada bısey yapamam senın ıcındedı sok sok gecırdım.ben bılıncsız bırı degılım arastırıyorum ogrenıyorum soruyorum hersoruma ters cevap verıyor soru sorulmesından pek hoslanmıyor sanırım. rahım fılmı cekılecek bu ay mesela senın agrı esıgın dusuk anestezılı yapılması lazım dedı ama vajınal ultrasonuda oyle bı canımı yaktıkı ben 1.5 senedır drlardayım oyle sancı gormedım.sert bıraz yanı.ıkılemdeyım mehtap hanıma donmek ıstıyorum bellı olmaz belkıde ona cektıırırım.kımseyı etkılemek ıstemem dr u kotulemekde ıstemem ama bu benım karsılastıgım seyler benımle tutmadı elektrıgı heralde neyse uzattım
boyle ıste
teşekkür ederim. burada geçmiş olsun. ben hamileyim ya burdaki herkeside öyle sandım.
evet fazla soru sorulması taraftarı değil, sen sorunca konuşuyor,, ama şimdiye karar her sorduğum soruyu cevapladı; hiç geri çevirmedi;
elinin ağırlığının bilemiyecem ; sadece ultrasyonla bakıyor;
şuanlık memnunum ama - tam da karar vermedim. doğum için .....
benden başka da kimse yok gibi; herkes gökmen bey ; can bey ; mehtap hanım hastası;
erkek doktor istemiyorum(kociş istemiyor daha doğrusu)
mehtap da çok yoğun - yaa bırakıp giderse birdaha .....
tatlım sen Mehtaop hanıma mı devam edıyorsun?
Merhaba canım,ben Mehtap Hn a devam ediyorum,bir aksilik çıkmazsa da doğumumu onunla Medipolde yapacağım..Ctesi gittiğimde bebeğime 4D ultrasyonda da baktık,bana benziyordu:)Resimlerini bile aldık,bakıp bakıp duruyorum:1hug: