Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cidden kullanmadigim ürünü kalmadi diyebilirim ve hepiciği ayri güsel kakao kremi havuc kremi hem fiyati da uygun. Bu arada sac bakim yagi da cok iyi sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Cidden kullanmadigim ürünü kalmadi diyebilirim ve hepiciği ayri güsel kakao kremi havuc kremi hem fiyati da uygun. Bu arada sac bakim yagi da cok iyi sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Cnm bn bi şey sormak istiyorum..tam emin değilim ama bu markanın sanırım üzüm çekirdeği kremide var galiba..acaba onu kullandın mı?ve ben vücuduna kullandıysan acaba göğüs büyütücü bi etkisi oldu mu diye merak ettim?şimdiden teşekkürler..
canım benım dogru duymussun kullandım üzüm cekirdegi aldım aktardan ayrıca bu kremi. gögsün dokusunu düzgünlestiriyor. azda büyüttü gibi ama bariz degil hayatım .
ciltteki akne izleri için en etkili yağ veya yağ karışımı sence nedir ayrıca cildim karma ve hassas ve göz çevresi için ne kullanıyorsun şimdiden teşekkürler
cay agacı yagı izleri hafifletiyor yüzüm sivilceliydi simdi görseniz bebek gibi kayısı yagı kullandım 3 günde bir ayrıca her aksam cay agacı yagı tabi öncesi kükürt sabunu . birsürü pğara harcadım roc kullandım vıchy yani bana yaramadı
dogal cilt bakımı hakkında uzmanlık alanım oldu resmen sorununuz olunca mecburen lisans yapıyorsunuz cilt bakımında okumadıgım kitap kalmadı dogal ruj allık tariflerim bile var kıslar