- 5 Şubat 2008
- 124
- 2
- 36
- Konu Sahibi EU1
nur1986 benim soruma da cevap verirmisin.bilgin yoksada yinede biiler yazarmısın {gerçi bilgin olmıcağını sanmıyorum ama anlattıklarına göre aktarlardan bi farkın yok :)) }
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar, mecitefendi'nin kayisi cekirdegi yagini almistim, birkac gün gözaltlarima sürdüm ama sürdükten sonra biraz yanma yaptigi icin zararli filan olabilir diye korktum ve sürmeye devam edemedim. sizde de öyle yanma hissi olmus muydu? bu arada basligi görünce koptum, mecitefendi kullananlar diyince gözümün önünde böyle biz vahsi kadinlarin kullandigi zavalli ezik bi yasli adamcagiz geliverdi. mecitefendi! cay getir cabuk!:))
ya üzüm çekirdeğini çatlaklar için kullanıyorum demişlerdi yanlışmı hatırlıyorum yoksa o farklı bişeymi???
merhaba arkadaslar, mecitefendi'nin kayisi cekirdegi yagini almistim, birkac gün gözaltlarima sürdüm ama sürdükten sonra biraz yanma yaptigi icin zararli filan olabilir diye korktum ve sürmeye devam edemedim. sizde de öyle yanma hissi olmus muydu? bu arada basligi görünce koptum, mecitefendi kullananlar diyince gözümün önünde böyle biz vahsi kadinlarin kullandigi zavalli ezik bi yasli adamcagiz geliverdi. mecitefendi! cay getir cabuk!:))
hindistan cevizi kremi var catlaklar için canım