Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogal cilt bakımı hakkında uzmanlık alanım oldu resmen sorununuz olunca mecburen lisans yapıyorsunuz cilt bakımında okumadıgım kitap kalmadı dogal ruj allık tariflerim bile var kıslar
baska ürünler hakkında sorularınız olurswa cevaplayabilirim kıslar dogal ürünlere merakım cok
Cnm bn bi şey sormak istiyorum..tam emin değilim ama bu markanın sanırım üzüm çekirdeği kremide var galiba..acaba onu kullandın mı?ve ben vücuduna kullandıysan acaba göğüs büyütücü bi etkisi oldu mu diye merak ettim?şimdiden teşekkürler..
evet ama kansorejen madde nıye ıcerıyor yaaa hem bıtkısel !!!! bende aldım ama atacagımmecitefendi kayısı çekirdeği kremi var bendede. ben 20 li yaşlar sorunsuz ciltler için en uygun kremin bu tarz hafif bazlı kremler olduğunu düşünüyorum.
24 yaşındayım ve hala sivilce problemi yaşıyorum!! çok fazla ilaç kullandım fakat etkili bir sonuç alamadım. bitkisel bir çözüm arıyorum. Mecitefendinin anti akne kremini kullanmayı düşünüyorum. kullanmış olan var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün?
22 Yasindayim 23e gircem ve ben de hala sivilce problemi yasiyorum son iki yildir yoktu ama nedenini bilmiyorum hafif hafif cikiyor bikac izleri de kaldi eski cikanlarin , aktara gittim sivilce izleri icin bana ne onerirsiniz dedim bana lavanta sabunu ve mecitefendinin anti akne kremini verdi 5gundur kullaniyorum , sürdükten sonra biraz yanma hissi oluyor, biraz bekleyip sonra yüzünü ovalayinca ölü deri tamamen kalkiyor , pitir pitir dökülüyor, bu cok hoşuma gitti çünkü ölü deriyi atamazsam ne sivilce ne de izlerinden kurtulamicagimin farkindayim , bakalim duzenli olarak kullaniyorum şu an. Yumusacik oluyor surdukten sonra :) söylemeden edemicem :)