Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinkonuz eksiktir o da saclari dolastirir, ozellikle sac diplerinizde agri da varsa bir cinko destegi kullanip, sac tarama spreyi + sac kremiyle sorunu cozebilirsiniz.
Cinkonuz eksiktir o da saclari dolastirir, ozellikle sac diplerinizde agri da varsa bir cinko destegi kullanip, sac tarama spreyi + sac kremiyle sorunu cozebilirsiniz.
Sac diplerimde agri yok. Sacimin dolanmasinin ince telli olmasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum. Bor de genelde banyo sonrasi sacimi avuclayip dalgalarini belirgin hale getirir ve o sekilde kuruturum. Bu da sacimi dolastiriyor olabilir. Teşekkürler yorumunuz icin
Guncelleme yapmak istedim. Tavsiyeler uzerine sivi sac kremi denemek istedim. Acele ettigim icin yakinimdaki marketten sivi sac kremi bulamadim ama elidorun brezilya keratin terapisi sivi sac bakim sutunu buldum ve bugun denedim. Saclarim oyle guzel acildiki.. yumusacik yapti saclarimi ve tararken hic sorun yasamadim. Tarak resmen kaydi sacimdan ve normalde dokulen sacimin yarisi kadar sac anca dokuldu. Resmen yoluyormusum saclarimi. Yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Normalde markette urunlere tek tek bakan biri degilim boyle bir urunun varligindan inanin haberim yoktu. Gorsem bile etkisini bimedigim icin almazdim muhtemelen. saclarimi kurtardiniz