- 20 Kasım 2010
- 4.834
- 8.779
- Konu Sahibi EU1
ben de mecitefendinin salyangoz kremini kullanmaya başladım. daha 2 gün oldu. sürdükten sonra biraz yanma oluyor. salyangoz kremi hem sivilceyi kurutuyor hem de izleri kaybediyormuş. anti-akne kremi mi yoksa salyangoz kremi mi alsam diye çok kararsız kaldım aslında ama bu olmazsa diğerini denerim dedim:) sonuçlarını paylaşırsan sevinirim.
Salyangoz kremini ben baska bi markanin kullanmistim adini simdi hatirlayamadim , pek etkisi olmadi bende , 1yil gibi uzun bi sure kullandim, belki de esas salyangoz kremi degildir markasina gore degisiyor , mecitefendinin daha iyidir , baska bi aktar bana sivilce icin salyangoz kremi de onermisti ama ben anti akne kremine yoneldim , sen salyangozu kullanirsin ben anti akneyi :) sora sonuclari yazariz ....anti akneyi neden sevdim dersen ,ölü deriyi atmasi bana cok cazip geldi , pul pul dökülüyor ardindan da cildi nemlendiriyor Yumusacik yapiyor, ya bir de sivilceyi gectim siyah noktalara da el atti bu krem :) ,bakalim bir ay sonra nolacak , ben bir de kremi kullanmadan once Yüzümün fotosunu cektim , krem kullandiktan Sonraki haliyle karsilastiriim bariz olsun die :)