Kuzum yaaaa sınav dediğin nedir ki,hiç birşey senden kıymetli değil.Yasin küçük önünde uzun bir hayat var düşeceksin kalkacaksin.Harika yerler görüp , müthiş insanlarla tanışacaksın.Cok sevilip ,çok seveceksin.Tecrube ede ede ,çok çalışarak istediğin ,hayal ettiğin hayatı yaşayacaksın Pes etmek yok . Sıkılırsan yaz buraya biz seni dinlerizSınavdan kötü aldım
Ders çalışmak yerine intihar etmeye mi karar verdin yani? Ergenlikten oluyor bu.9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
Günah tabi. İntihar düşünüyorsan bir destek al. Ölmek hiçbir şeyin çözümü değil18 yaşından küçüksen
Fen lisesinden mezun biri olarak sana şunu söyleyeyim. Ortaokulda çok iyiydi notlarım. Liseye geçince 9.sınıfta sınavlar başladı. İlk sınav sonucum 36ydı. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Yatılı okuyordum liseyi. Annemi arayıp hüngür hüngür ağlayarak 36 aldığımı söylemiştim. Annem hala anlatır. O kadar içli içli ağlamışım ki annem de dayanamayıp ağlamış. Telefonda karşılıklı ağlaşmışız. Gülerek hatırlıyoruz şimdi. Sonra 40lar 50ler hatta 28 aldığım fizik sınavım9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
Cok günah geri dönüşü yok. Sakın bak sakın ! Kendine cokk değer ver ve derdin ne ise güvendiğin birisinden mutlaka yardım iste18 yaşından küçüksen
Bunun için hayatınızı yok etmeye değer mi? 2. dönem derslerinizi sıkı çalışır hepsini düzeltirsiniz.9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
Sınav icin mi intihar ediceksin yani.Bak yavrum 21 ve 16 yaşında çocuklarım var benim.Az çok yaşının getirilerini biliyorum.Bu yaşlar herşeyin büyütüldüğü, herşeyin dert edildiği yaşlar ama sen bir sınav için canından vazgececek kadar değersiz misin.Sınavdan kötü de alacaksın öğrencisin sen olabilir ne olmuş daha önünde neler neler var, kimisi iyiyse kimisi kötü olacak hayat bu zaten.At o düşünceyi kafandan bir dahada getirme , daha çok küçüksün güzel seylere odaklan, ailene sarıl, gerekirse terapi al.Sınavdan kötü aldım
Bende fizikten 24 almıştım lise de ilk sınavdan. Meğer 24 1 bile değilmiş 0 mış hahahshs. O güne kadar taktir aşağısı almayan bana ve aileme şok şok şok.Fen lisesinden mezun biri olarak sana şunu söyleyeyim. Ortaokulda çok iyiydi notlarım. Liseye geçince 9.sınıfta sınavlar başladı. İlk sınav sonucum 36ydı. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Yatılı okuyordum liseyi. Annemi arayıp hüngür hüngür ağlayarak 36 aldığımı söylemiştim. Annem hala anlatır. O kadar içli içli ağlamışım ki annem de dayanamayıp ağlamış. Telefonda karşılıklı ağlaşmışız. Gülerek hatırlıyoruz şimdi. Sonra 40lar 50ler hatta 28 aldığım fizik sınavımtabi yüksek notlar da aldım. İlk sene neyin ne olduğunu anlayana kadar böyle notlar normal. Asla ama asla intihar düşünecek kadar önemseme derslerini. Hayatın sonu değil,asla değil
9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
Hem çok günah hem de çok aptalca.9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
Günah.18 yaşından küçüksen
Bak benim 9.sınıfta notlarım süperdi 10.sınıfta yerlere çakılıydı öyle böyle toparladım bütünleme denen sınava bile girdim mezun oldum üniversiteyi kendi isteğimle okumadım hiç pişman değilim çünkü hayatta sevdiğim şeyleri yapıyorum önemli olan sınavlarının iyi olması ya da çok iyi bir meslek sahibi olman değil değerlerinin olması, bir vizyona sahip olman, mutlu olduğun şeyleri yapman bundan ötesi yok yavrum9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?