Evet günah sakın böyle şeyler düşünmeyin18 yaşından küçüksen
Ne olduğunu anlatırsan çıkar yol bulabiliriz. Ama hiç bir şey kalıcı değildir bu dünyada. Acı da öyle. Her şey geçecek zamanla merak etme. Seni sıkıntıya düşüren her şey çözülecek zamanla. Zamana bırak.18 yaşından küçüksen
Büyüksende günah,yaşamak varken ölmek niye,yaşa çöz problemlerini,herşey insanlar için heleki bu yaşta toparlanamicak hiç birşey yok.18 yaşından küçüksen
Ne olduğunu anlatırsan çıkar yol bulabiliriz. Ama hiç bir şey kalıcı değildir bu dünyada. Acı da öyle. Her şey geçecek zamanla merak etme. Seni sıkıntıya düşüren her şey çözülecek zamanla. Zamana bırak.
Allahın katında 18 yaş sınırı mı var bacım? Din ve devlet işlerini ayıralım. Anayasal bazı kazandığın hakların dinle alakası yok.18 yaşından küçüksen
Hangi sınavdan? Sınav her zaman olacak yeniden girersin. Değer mi bi sınav yüzünden böyle düşünmeye?Sınavdan kötü aldım
Hangi sınavdan? Sınav her zaman olacak yeniden girersin. Değer mi bi sınav yüzünden böyle düşünmeye?
Eeee nolmuş? Gayet olağan, normal, herkesin yaşayabileceği bir şey bu.9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
O halde oturup ders calis evladım.9. sınıfa gidiyorum bütün sınavlarım berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?