nü tablo altında, metal müzik dinleyerek girdik yeni yılaüstelik bir de kapalı değil mi millet abboowww
hiç endişelenmesin kimse "yılbaşı ağacı" Türklere özgü bir olay.. diğer milletler noel ağacı süslüyorlar, noel baba da o gece geliyor onlarayılbaşı gününe çoğu aile sökmüş oluyor o ağaçları.. onlar sökerken bizimkiler süslemeye başlıyor, böyle de ters bir milletiz
Bizde kocamla victoria secret defilesi izleyerek girdikhoş kendisi tv8 izlemek istiyordu dedim her sene izliyorum kusura bakma izlicimm
Her izlediğimde bunlar hatunsa ben neyim diyorumaaa ne ka ayıp cıbıldak kızları mı izledin bibiay ama ne kadar güzeller dimiii
Her izlediğimde bunlar hatunsa ben neyim diyorumbide kocama izletiyorum boşicak beni
yok boşamazHer izlediğimde bunlar hatunsa ben neyim diyorumbide kocama izletiyorum boşicak beni
Çok da tınnndur şimdi taşlama ekibi gelip taşlar seni hahah
yok boşamaz
erkekler kendine güveni olan kadınları severler.
sahi 31 aralıkta mı doğdu yavrucak :)Yılbaşı kızımın doğumgunu gel de kutlama
Hem tirbiyisiz hem munafik hem noeli kutluyor ayıpsiz seni konuşma benimle haha :)nü tablo altında, metal müzik dinleyerek girdik yeni yılaüstelik bir de kapalı değil mi millet abboowww
hiç endişelenmesin kimse "yılbaşı ağacı" Türklere özgü bir olay.. diğer milletler noel ağacı süslüyorlar, noel baba da o gece geliyor onlarayılbaşı gününe çoğu aile sökmüş oluyor o ağaçları.. onlar sökerken bizimkiler süslemeye başlıyor, böyle de ters bir milletiz
Evet tam 8 gün geç doğdu, extra o günü beklemiş:)sahi 31 aralıkta mı doğdu yavrucak :)