Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuzaYılbaşı kızımın doğumgunu gel de kutlama
Bu sorunu öğretmen halledebilir aslında, benim sınıfımdaki arkadaşlarımın maddi durumlarını bilirdi öğretmenimiz, sınıfta maddi sorun yaşayan kimse yoktu fakat çokta abartmamak için sınırlama getirirdi yine de.
Hikaye kitabı, defter, kalem gibi hediyelerin üstüne çıkmadık biz hiç.
Ki çocuklar hediyeleşmeye özenebilir o yüzden mesela tüm çocukların durumu da göz önüne alınarak hepiniz çekilişte çıkan arkadaşlarınıza el emeği birşeyler yapın diyebilir.
Hem el becerisi içinde iyi bir aktivite, el emeği ürünler, mesela biz yılbaşında sınıfımızı kendi yaptığımız süslerle süslerdik, çok iyi hatırlıyorum, okula evden beyaz yün götürüp ponponlardan kardan adam yapmıştım.
Okul bahçesindeki çam ağaçlarından düşen kozalakları boyamıştık.
Şimdi velilerde okullarda hazırcılığa kaçıyor.
Ay aşk olsun yüzüne vurmam ama sonradan dilime dolar mıyım garanti veremiyorumÖncelikle mesajımdaki utanç tablosunu yüzüme vurup laf sokmadığın için minnetarım mune
Ve kesinlikle haklısın . Öğretmen isterse hiç kimsenin mağdur olmayacağı ya da geri kalmayacağı bir sistem yapabilir . Bizimkiler bu sene kendi yaptıkları resimleri bir birlerine armağan etmişler . Bize de kardam adam kartpostalı hazırladılar .
Yaparken çok hoşlarına gitmiş .Onlar mutlularsa bizim için sorun yok
Ay aşk olsun yüzüne vurmam ama sonradan dilime dolar mıyım garanti veremiyorum
Okullarda yılbaşıdır, yerli malı haftasıdır, dini, milli bayram kutlamalarıdır, hiçbirine karşı değilim ama iş hediye kısmına gelince abartılmasına karşıyım kesinlikle.
Sınır olsun, sınır olsun ki alacak imkanı olmayan evlatların boynu bükülmesin.
El emeği kadar kıymetli birşey var mı? Şahsen bence okullardaki hediyeleşmelerde el emeği kullanılırsa çok güzel olur.
Ne güzel birbirlerine resim yapmışlar, o resimleri ömrü boyunca saklayacak olanlar olacaktır, sende o kartpostalı saklayacaksın, benim evde kardeşimin bücür kızının bana yaptığı resimler, kitap ayraçları, eşimi seven çocukların ona yaptığı resimler, hatta anne yaramazlık yaptım özür dilerim notları bile saklı durur, onlar bizim için parayla alınan herşeyden çok ama çok daha kıymetli.
O sandığa daha neler dolacak inşallah, çok zevkli onları biriktirmek, biz arada açıp okuyoruz kızımın yazdıklarını, yapılan resimlere bakıyoruz.Dola diline , bende iftira atarım ; mune kütahyalı hayranı bir nihanist derim senin için
Biz de bir anı sandığı var , şuan en nadide parçası yusufun kendi el yazısıyla anne ve babasına yazdığı 3-5 satırlık mektuplar .
benim ciciş sandıklardan yollayım sanaO sandığa daha neler dolacak inşallah, çok zevkli onları biriktirmek, biz arada açıp okuyoruz kızımın yazdıklarını, yapılan resimlere bakıyoruz.
Külliyen yalan, kesinlikle iftiraaaaaaaben ve Nihat, ben ve Kütahyalı, Allah korusun aminnnnnnn
E hani hediyeleşmek sünnettiHepimiz biliyoruz ki orada piyango diye adlandırılan şey hediye çekilişleri.
Kendimizi kandırmayalım.
Sadece o da değil bunu kültür yozlaşması sananlar daha vahimHala 25 aralıkta kutlanan noeli yılbaşı sanalarmı var
Şimdiki çocukların hediye anlayışı da değişti, biz eskiden birbirimize hikaye kitabı alırdık, ilkokuldaki yılbaşı çekilişinde adımı çeken arkadaşımın bana aldığı hikaye kitabı hala durur
Makarna salatası yaptım bir arkadaş börek diğeri sarma öbürü pasta vs..yapacaklar ve biz münafik bir okul olarak yeni yılı kutlayacagiz
hani 2015 gidiyor 2016 geliyor ya onu noeli değil