- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.779
Yanlis anladiniz ogretmwnler arasinda yapiyoruz tabiki iftarlarimiz da oldu yilbasi eglencemiz de oldu mesai disinda ne ogrenciye ne ogretmwne ne idareye ne hizmetliye kimseye karisamazlar ben okul icinde ogrencilerle yapilan bir etkinlikten bahsediyirumyo yapılıyor.. benim mezun olduğum okul her ramazan iftar etkinliği, ramazan şenliği yapıyor.. keşke dediğin gibi kurban bayramında da kavurma dağıtsalar özellikle devlet okulunda keşke.. bak buna da tam destek veririm..
Kutlu dogum haftasi yonetmelikte var ancak hoslanmayan müdürümün 3 yildir asla tek bir etkinlik yaprirmadigina kendi okulumda sahidim buna ne diyeceksinEskiden(7-8 yil diyelim) kutlanmayan kutlu dogum haftasinin artik okula resmi yazilarla kutlanmasina ne diyorsunuz? Kutlu dogumla ilgili kompozisyon ,siir yarismalari,okula gonderilen bol bol brosur,posterler falan?
Tabiki biliyorum benim bilmem neyi degistirir shot peki veli bilmiyorsa meb herzaman dogru is yapmiyor tamam ama niye sadece kendi dunyandan bakiosun evinde naparsan yap kim ne der sana noel kutlasan kime ne yeni yıl kurlasan kime ne icsen sarhos olsan cinsellik yasasan kime ne beni ilgilendirir mi okul icinde etkinligi dogru bulmuyorum benBir öğretmen olarak Noel etkinliği ile yılbaşı arasındaki farkı bilmemenize üzüldüm.
Kutlu dogum haftasi yonetmelikte var ancak hoslanmayan müdürümün 3 yildir asla tek bir etkinlik yaprirmadigina kendi okulumda sahidim buna ne diyeceksin
Çok iyi yapmışsın .. Öğretmenin sana yaptığı açıklamayı çok merak ettim doğrusu ..
Ülkenin tek kelime ile içine ettiler .. Ne değer yargısı kaldı ne ahlak ne de vicdan ..
Neyin savaşı bu hiç anlamam .. Allah varlığını kabul eden hiç kimse diğer dinleri aşağılayamaz ..
5 Yaşındaki bir çocuğun hevesini kırmak, dinini sorgulamak da nedir yaa .. Ayy çok asabım bozuldu yine ..
Tabiki biliyorum benim bilmem neyi degistirir shot peki veli bilmiyorsa meb herzaman dogru is yapmiyor tamam ama niye sadece kendi dunyandan bakiosun evinde naparsan yap kim ne der sana noel kutlasan kime ne yeni yıl kurlasan kime ne icsen sarhos olsan cinsellik yasasan kime ne beni ilgilendirir mi okul icinde etkinligi dogru bulmuyorum ben
Ne saçma ya. Sapla samanı ayırt edememek bu olsa gerek. Yeni yıl ile noel'in ayırdında olmamak bu olsa gerek.ben bu konuda çok dertliyim hatta iki gündür kreşte sorun yaşıyorum.
geçen hafta yeni yıl partisi değil ama bir yaş daha büyüyoruz diye bir etkinlik yapıldı kreşte ben de çocuklara noel baba motfileri ile yapılmış bir kazak giydirdim.kırmızı bir şapka ve kırmızı bir bıyık var o kadar kazağın üstünde.noel baba bile yok yani.
neyse kreşte kendini bilmez bir öğretmen çocuklarıma siz müslüman değilmisiniz biz noel babayı sevmiyoruz müslümanlar yıl başını kutlamaz şimdi bu ne böyle demiş.çocuklar da müslümanız öğretmenim vs. deyip kendilerini anlatmaya çalışmışlar.
bunu duyunca kreşi bastım resmen.gereken her şeyi söyledim.biz ülke olarak nasıl bir kaosa sürükleniyoruz nasıl 5 yaşında ki çocuğa güya müslüman olar bir kendini bilmez böyle şeyler söyler aklım almadı.bu mudur dini öğretmek bu mudur öğretmenlik yapmak? üstelik bizim kreş bir cemaat ya da tarikat kreşi de değil normal bir eğitim kurumu.diğer dinler kötülenerek ya da çok feci bir şeymiş gibi gösterilerek mi yapılır bu? çocuklara bile dil uzatmak aklım almadı.
bu haberi okuyunca aklıma geldi.ülke cidden çok yanlış yerlere gidiyor.
bizimkine çekilişten çıkan arkadaşı pc oyunu almış iyi mi, ben çocuğu oyundan uzaklaştırayım dedikçe...
Şimdiki çocukların hediye anlayışı da değişti, biz eskiden birbirimize hikaye kitabı alırdık, ilkokuldaki yılbaşı çekilişinde adımı çeken arkadaşımın bana aldığı hikaye kitabı hala durur
Bu çekilişlerden ne zaman bahsedilse , utanırım .
İlkokul 3 deyiz . Yılbaşı çekilişi yapılmış. Herkes hediyesini vermiş , benim hediye yok . Anam ben bir ağlama , bir yaygara
Öğretmene kurada çıkan kız benimle adaştı , öğretmen aaa ben karıştırmışım diye kıza aldığı terliği bana verdi . Tabii ben daha da yaygara . Hayır o sana çıkmıştı , beni kandıramazsınız diye . Birde boyumdan büyük laf edip , hediye almadıysa da gelip kutlasın bari demiştim .
Meğer kız maddi durumundan hediye alamamış , gelip bir sonraki tenefüs özür dilemişti.
O gün bugündür karşıyım bu çekiliş olaylarına .