bir bayram arifesinde bulunduğum şu anda , yarın kapıyı çalıp el öpüp şeker toplayan,harçlık verilmesini gönlünden geçiren çocuklar olmayacağını bilmek beni üzüyor.paylaşmak istedim..
keşke şöyle bir 20 yıl önceye gitsek hepimiz...3-5 arkadaş toplansak , sokaklara dalsak ,kapıları çalsak,el öpsek bayram kutlasak şeker toplasak..elimize bozuk paralar bölüştürülse .tandık evlere denk geldiğimizde içeri çağrılsak mendilin içinde verilen kağıt paraları gizliden zulaya atsak :) aaahhhh ahhhhh
birde inşallah ramazan davulcumuz bahşişini almaya gelir...zilini çaldığı ,kapının açılmadığı komşulara inat güzel bir bahşiş vereceğim sırf bu işi yapmaktan vazgeçmesin diye.ne var 3-5 birşeyler verse herkes...sizde verin lütfen elinizden ne gelirse...bu gelenek devam etse ölmese...çocuklarımızda görse...davulcu geldiğinde ailemizin yaptığı gibi bizde çocuğumuza mani okutsak kültürümüzü korusak fena mı olur?
Kavun: Türkiye?nin en lezzetli müzik topluluğu!
şu an dinliyorum,yeşilçam filmleri aklıma geldi bir dinleyin bakalıma.s.
canım bilmem mi?üye girişi yapman gerek,o zaman tamamını dinliyorsun..sağlıcakla sevgiyle kal.Bak Buluşmaya mutlaka bekliyorum,gelmezsen küserim....ŞenizŞeniza.s.ahh ahh nursencim nasılda bilmiş benim türk sanat müziği sevdalısı olduğumu listede benim en sevdiğim şarkılardan biri olan '' kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime'' vardı ve bende bi hevesle dinledim,yalnız şarkı yarımdı o nedendiki acep:1no2:, nese bende player'den açtım hemde müzeyyen senar'dan , şimdi dinliyorum.. yerimseniben
öptüm seni..opuyorumnanaktan
sözlerinide paylaşıvereyim hemencecik sırnaşık şey
Kimseye Etmem Şikayet
Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
Perde-i zulmet çekilmiş, korkarım ikbalime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
Kemani Serkis Efendi
:sinifsinif:ablam bu esmeray öldümmm::uhm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?