saol canmm bnde zaman gectıkce daa ii hssetmeye basladım gcenlerde yıl donumumuzdu ıcım bı kotu oldu o gunu bı tuhaf gecrdm ama o gun bttgı anda sankı yenı bı baslangc gbı hssettm msnımden sıldm engelledım numaramı deıstrdm her turlu kurtuldm ondan onume bakıorm artık yenı sewglsı dsunsun onun adiliklernıde ben yeternce cektm we kurtuldm cok sukur!bde ogrendmkı o hıc brakmycam, ben senden snra baskasyla olamam sozlerı fln hep yalanms bde bana ole derdı bıgun ayrlrsak snı baskasıyla dsunemem derdı bnde sen baskasyla ckarsan nolcak derdm ben senden snra baskasyla olamam derdıkafamçokkarıştı ama ben onun yaptgı gbı yapmıcam ne ınat olsun dıe nede sırf bu uzuntuden krtulmak ıcın tutupta hmen bı baskasyla cıkmıycam once toparlanmam gerek saglıklı karar wermek ıcın we ben dogru kısıyı beklıycem hihoyyyt
bu işin inadı olmaz cnm zaten inat için başka biriyle görüşsen çıksan, ondan hiç bi farkın kalmaz..msnden silmene tlf değiştirmene şaşırdım ben bu kadar cesaretli olamadım tbrk ederim=) inş karşına seni gerçekten hakeden biri çıkar bundan sonra cnm ..yerimseniben