Bende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Balenliden taşmaz mı kiBalenli Göğüs Toparlayıcı Bikini diye arayin internette.
İlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istememBende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.
İstediğim kiloysa geldim ama vücut deforme oluyor spor yapmak gerek sıkılaşmak için. Şükür çatlak falan olmadı göbek istediğim gibi değil resmen kasisİlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istemem
Pentinin ürünlerinden memnunumMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Ah evet sırtı açık modeller beklentimi karşılamadı haklısınızPentide aradığınız modeli bulursunuz. Ayrıca hem boyundan hem sırttan bağlama özelliği olan alırsanız rahat edersiniz
Evet onu ben de düşündüm. Aslında sıkı olabilsem kilo zaten sadece bir rakam. Ama işte spora çok vaktim yok. İşte bir bulabilsem o mayoyuİstediğim kiloysa geldim ama vücut deforme oluyor spor yapmak gerek sıkılaşmak için. Şükür çatlak falan olmadı göbek istediğim gibi değil resmen kasiso yüzden mayo baya toparlıyor manken gibi gösteriyor.
Buyuk gogusler icin genelde o modeller oneriliyor. Onu boyundan kapali bikinilere bakcaksinz eger hic gorunmesn dersenz zaten.baska caresi yokBalenliden taşmaz mı ki
Geniş üçgen modelleri tavsiye ederim. Özellikle dagi ye bir bakın. Ben orada buldum çok rahat.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
İki topu birbirine değdirmişsin gibi mi duruyorKom ve pierre cardin kalıplarını beğeniyorum. Göğüsleriniz büyükse eğer toparlayıcı modelleri tercih edin. C cup göğüsler ipli modeller çok yayık durur, bir de göğüs ayrımınız ne durumda o önemli, benim büyük olmasına rağmen aradaki boşluk fazla mesela bana da toparlayıcı modeller iğrenç duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?