Mayo bikini tavsiyesi?

Bende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.

Çok zorda kalırsaniz bulamazsaniz sporcu atletlerinin içine sutyen globu diktirebilirsiniz.
Ben bu formdaki bikini ustlerinden aldim ama goguslerim yine cirkin durdu.

Bende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.
İlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istemem

Yakın zaman da arkadaşım aldı büyüktür göğüsleri suven marka bakmanızı tavsiye ederim büyük beden memeler için üretim yapılıyor.

İlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istemem
İstediğim kiloysa geldim ama vücut deforme oluyor spor yapmak gerek sıkılaşmak için. Şükür çatlak falan olmadı göbek istediğim gibi değil resmen kasis o yüzden mayo baya toparlıyor manken gibi gösteriyor.

Pentinin ürünlerinden memnunum

Pentide aradığınız modeli bulursunuz. Ayrıca hem boyundan hem sırttan bağlama özelliği olan alırsanız rahat edersiniz

Evet onu ben de düşündüm. Aslında sıkı olabilsem kilo zaten sadece bir rakam. Ama işte spora çok vaktim yok. İşte bir bulabilsem o mayoyu

Kom ve pierre cardin kalıplarını beğeniyorum. Göğüsleriniz büyükse eğer toparlayıcı modelleri tercih edin. C cup göğüsler ipli modeller çok yayık durur, bir de göğüs ayrımınız ne durumda o önemli, benim büyük olmasına rağmen aradaki boşluk fazla mesela bana da toparlayıcı modeller iğrenç duruyor

Ben dogi ya da adidas dedim. Adidastan çok memnun kaldım uzun soluklu olarak da kullanabiliyorum, zaten rahatlığına da diyecek bir şey yok. Pierre Cardin de gayet iyi bence

Geniş üçgen modelleri tavsiye ederim. Özellikle dagi ye bir bakın. Ben orada buldum çok rahat.

İki topu birbirine değdirmişsin gibi mi duruyor aradaki boşluk normalden fazla evet, toparlarken bu sefer de üstten taşıyor.

Bildirim geldiği için yorum yapıyorum Tesettürlüyum. Hiç anlamıyorum inanın ne mayodan ne bikiniden

Bence de internetten değil de görerek almalısın
Ayyıldız penti h&m koton nerde hoşuma giden model bulursam ordan alıyorum aslında öyle tek bir yerden aldığım söylenemez hepsinden kullandım
Bi koton da bikini altlarının lastikleri çok çabuk gevşiyor ve ayrıca yapışkanları tene yapışık hissi veriyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…