Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayo bikini tavsiyesi?
- Konu Sahibi girlinred
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2020
- 986
- 4.798
- 63
Bende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Merhaba, benim de göğüs ölçüm 80C. Boyum 160cm ve kilom 52kg. Bütün bikinilerimi H&M'den alıyorum.
Memnun kaldıklarım genelde bunlar ve bu tarzlar oluyor;
Memnun kaldıklarım genelde bunlar ve bu tarzlar oluyor;
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
Balenliden taşmaz mı kiBalenli Göğüs Toparlayıcı Bikini diye arayin internette.
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
İlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istememBende bebekten sonra bikini gitmeyi bıraktım. M&S nin mayolarından çok memnunum. Bikini giyiyiyorum ama çok az. Çocuktan sonra almadım eskilerle devam. M&S favorim.
- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- 2 Mart 2020
- 986
- 4.798
- 63
İstediğim kiloysa geldim ama vücut deforme oluyor spor yapmak gerek sıkılaşmak için. Şükür çatlak falan olmadı göbek istediğim gibi değil resmen kasis o yüzden mayo baya toparlıyor manken gibi gösteriyor.İlk çocuktan sonra giydim de henüz istediğim kilolara gelemedim açıkçası. Gözlere eziyet çektiemek istemem
Pentinin ürünlerinden memnunumMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
Ah evet sırtı açık modeller beklentimi karşılamadı haklısınızPentide aradığınız modeli bulursunuz. Ayrıca hem boyundan hem sırttan bağlama özelliği olan alırsanız rahat edersiniz
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
Evet onu ben de düşündüm. Aslında sıkı olabilsem kilo zaten sadece bir rakam. Ama işte spora çok vaktim yok. İşte bir bulabilsem o mayoyuİstediğim kiloysa geldim ama vücut deforme oluyor spor yapmak gerek sıkılaşmak için. Şükür çatlak falan olmadı göbek istediğim gibi değil resmen kasis o yüzden mayo baya toparlıyor manken gibi gösteriyor.
- 2 Haziran 2015
- 186
- 82
- 98
Buyuk gogusler icin genelde o modeller oneriliyor. Onu boyundan kapali bikinilere bakcaksinz eger hic gorunmesn dersenz zaten.baska caresi yokBalenliden taşmaz mı ki
- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
Kom ve pierre cardin kalıplarını beğeniyorum. Göğüsleriniz büyükse eğer toparlayıcı modelleri tercih edin. C cup göğüsler ipli modeller çok yayık durur, bir de göğüs ayrımınız ne durumda o önemli, benim büyük olmasına rağmen aradaki boşluk fazla mesela bana da toparlayıcı modeller iğrenç duruyor
- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- 31 Mayıs 2021
- 35
- 51
- 3
- 34
Geniş üçgen modelleri tavsiye ederim. Özellikle dagi ye bir bakın. Ben orada buldum çok rahat.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
İki topu birbirine değdirmişsin gibi mi duruyor aradaki boşluk normalden fazla evet, toparlarken bu sefer de üstten taşıyor.Kom ve pierre cardin kalıplarını beğeniyorum. Göğüsleriniz büyükse eğer toparlayıcı modelleri tercih edin. C cup göğüsler ipli modeller çok yayık durur, bir de göğüs ayrımınız ne durumda o önemli, benim büyük olmasına rağmen aradaki boşluk fazla mesela bana da toparlayıcı modeller iğrenç duruyor
Bence de internetten değil de görerek almalısın
Ayyıldız penti h&m koton nerde hoşuma giden model bulursam ordan alıyorum aslında öyle tek bir yerden aldığım söylenemez hepsinden kullandım
Bi koton da bikini altlarının lastikleri çok çabuk gevşiyor ve ayrıca yapışkanları tene yapışık hissi veriyor bilgin olsun
Ayyıldız penti h&m koton nerde hoşuma giden model bulursam ordan alıyorum aslında öyle tek bir yerden aldığım söylenemez hepsinden kullandım
Bi koton da bikini altlarının lastikleri çok çabuk gevşiyor ve ayrıca yapışkanları tene yapışık hissi veriyor bilgin olsun