Marka belirtmemişim trendyoldan aldım ilk defa kullanıyorum işte şimdilik iyiYazılmış markaları not aldım. TeşekkürlerBaşka fikri olan varsa duymak isterim
Aldım ama iade ettim işte olmadıPentiden düz siyah bikini almıştım hala kullanıyorum ama geçen internetten mayo aldım rahatlık ya resmen mayoyu düşün derim
Denedim. Göğüsler istediğim gibi durmadıYukaridaki markalara ek suwen adli markayi önerebilirim. Toparlayici özelligi ve modelleri cok fazla
Çeşitli bikinilere baktım internetten. Model belirtirseniz memnun olurumPentiden düz siyah bikini almıştım hala kullanıyorum ama geçen internetten mayo aldım rahatlık ya resmen mayoyu düşün derim
Harika mayo. Ama bedeni kalmamış, ben 36-38 giyiyorum. Arayayım benzer modeldenBu tarz aşırı gizliyorTRENDYOLMİLLA Kadın Yeşil Renkli Yaprak Desenli Belden Bağlamalı Mayo TBESS20MA0031 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Kadın Yeşil Renkli Yaprak Desenli Belden Bağlamalı Mayo TBESS20MA0031 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Süwenede bakabilirsiniz çok kaliteli ve güzel duruyorMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Ben de koton öneririm, arkadaşımın da göğüsleri yaygındı biz ona almıştık geçen yaz, güzeldi. tabii kişiden kişiye değişiyor kalıplar sanki çok ince askılılardansa birqz daha kalın askılılar daha iyi topluyor gibi görünüyorMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
oysho ve pentininkilere bakın biraz pahalı ama güzeller.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Teşekkür ederim rahattı ve fiyatı da iyiydi kolay gelsin :)Harika mayo. Ama bedeni kalmamış, ben 36-38 giyiyorum. Arayayım benzer modelden
Yüzücü mayoları da çok kapalıYüzücü mayolarına bakmanı tavaiye ederim pentininkiler güzel oluyor toparlayıcılardan almalısın
Bütçeniz ne olacakMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Balenli Göğüs Toparlayıcı Bikini diye arayin internette.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?